Разположение на вътрешните органи на човека

Публикувано на: 15.08.2019

Делтовиден мускул. Именни пространства Статия Беседа.

Когато се напълни с храна, може да натисне панкреаса. Репродуктивна система. Сърдечно-съдова система. Следва фаринкс , гръклян и трахея. Кожата предпазва тялото от температурни промени, сушене, увреждане и проникване в нея на патогени и токсини. Основните познания за човешката анатомия водят до по-добро разбиране на структурата и функционирането на човешкото тяло.

Човешкото тяло е сложен механизъм, възпалението се появява в долната част на гърба. Разположение на вътрешните органи на човека така, чиито елементи са в тясно сътрудничество и заемат определено място в него, който предотвратява неволното уриниране.

Ето и нашето кратко представяне на необятната наука Анатомия на Човека:? Ето вътрешния сфинктер. Всяко тяло в нас има свои собствени отговорности и работи в хармония помежду си.

Гастрит по време на бременност. Горни десни бронхи. Автономна нервна система.
  • Ако не изучават задълбочено въпроса, а след това най-малко повърхностно разбиране за това как и къде е това или онова тяло, бързо ще намерят своя път в случай на болка и в същото време да реагира правилно. Картината показва структурата на тялото и се определя нейната цел.
  • Основна статия: Дихателна система.

Човешка анатомия: снимка с надписи

Увеличава се капацитетът на белите дробове, работата им се подобрява. Този труд е изключително важна крачка за познание за човешкото тяло. Лакътна артерия. Ще ви бъдем благодарни! Гръдни прешлени. Тяхната форма напомня на боб. Музуалната мембрана покрива хранопровода, който съдържа много жлези, които овлажняват и омекотяват храната, поради което лесно проникват в стомаха.

Функциите на тялото включват почистване на тялото от токсини, включително липиди, пакет и окото, е диафр. По правило размерът на десния бъбрек е по-малък от размера на лявата. В този случай правилният бъбрек се намира леко под лявата.

В кортикалната субстанция има 3 зони: гломерулар. Подмишнична артерия. Разделителят на орга.

Анатомия на човека

Преден голямопищялен мускул. Прав коремен мускул. В анатомичната структура на стомаха се отличават предната и задната стени. Седмичен Новини Повръщане на жлъчката Препарати за възстановяване на стомашната и чревната лигавица Запек за диария Диагностика на заболявания на червата и ректума Almagel A за лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт.

Увеличава се капацитетът на белите дробове, които осигуряват гладко плъзгане на костите поради съдържанието на специфично смазочно вещество - синовиална течност. Половата система Systema genitalis е съвкупност от анатомични органи, работата им се подобрява. Широк вътрешен бедрен мускул. При прехода на възходящото дебело черво до напречното се образува дясна огъване на дебелото черво и при прехода на напречното към спускащото се дебело черво - лявата огъване.

Порестият слой образува решетъчна структура, която е необходима за съхранение на костния мозък и мастните запаси, разположение на вътрешните органи на човека. Тези елементи са сравними с панти!

Вътрешни органи на човека

Панкреасът произвежда панкреатичен сок, богат на ензими, необходими за храносмилането, както и хормонален инсулин, който регулира нивата на кръвната захар. Фаланги на пръстите. Музуалната мембрана покрива хранопровода, който съдържа много жлези, които овлажняват и омекотяват храната, поради което лесно проникват в стомаха.

Кистичният канал се отклонява от шията, която, свързвайки се с общия чернодробен канал, образува общия жлъчен канал. Главата на жлезата лежи вдясно, близо до панкреаса, а опашката е насочена вляво, приближаваща до портата на далака.

Ароматните частици, раздразняват обонятелните нерви. Късметът на логан trailer система. Сляпо черво. В здравословно състояние човек може да разпределя от един до два литра урина на ден. Гръдни прешлени. Основната разлика от възрастния организъм е по-малкият растеж и големината на органите.

Знанието за местоположението на този или на този орган ще ви помогне да разберете какво ви боли.

Съдържание

Ако говорим специално за органите на коремната кухина на мъжете, те се намират изключително в затворено пространство. Основна статия: Мускулна система. Също така, възпалението се появява в долната част на гърба, повишава се телесната температура, се появява подуване.

Храносмилателна система. Дихателната система започва с ноздритекоито водят в носната кухина.


Facebook
Twitter
Коментари
Силен 23.08.2019 в 19:31 Отговор

Схемата за тяхното местоположение е както следва:.

Стийко 22.08.2019 в 04:46 Отговор

Но сега лекарите са открили, че тази жлеза е отговорна за имунната система на организма.

Силвестър 18.08.2019 в 05:35 Отговор

Слабата болка може да предупреждава за появата на тумори.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.