The application was unable to start correctly 0xc00007b windows 64 bit

Публикувано на: 25.05.2019

Редактиране на преводи. File Extensions Библиотека на файловите разширения. Privacy Reviver Пълна защита на поверителността.

Благодаря ти ще го преинсталирам ако не успеем да намерим решение. Но това не означава непременно края на света — или края на това конкретно приложение.

ОС:window7 ultimate SP1 64бита. Какво всъщност означава кода на грешката Този конкретен код за грешка се отнася до невалиден формат на изображението. Ако това е така, първо трябва да се уверите, че имате правилната версия на програмата за вашата Windows среда.

Video Blogs Защитете браузъра и компютъра си? Total PC Care. Препоръчан отговор. Disk Reviver Disk Reviver поддръжка. Solution 3 Running the application as an administrator could fix this error!

Сложих всички драйвери без проблеми, инсталирах директ х 9 и 11 но проблема си стои и нищо не помага.

Невъзможността за стартиране на правилния код за грешка може да възникне, защото вирусът е повреден или изтрил някои от файловете на компютъра ви и е заблудил това приложение, като ви е дал този код за грешка, за да идентифицира проблема. Редактиране на преводи. Disk Reviver.

Error launching Lightroom on Windows

Ето някои стъпки за отстраняване на неизправности, които да следвате. NET framework from [link] Solution 2 Re-install the application that you are trying to run. Security Reviver Защита на зловреден софтуер и шпионски софтуер. Условия за ползване поверителност Cookies. И питането ви не е за този раздел. Възстановяване на максимална ефикасност и ефективност на вашия компютър Windows Registry. Начало Форум Обяви.

  • Възможно е да има няколко причини, поради които се получава такава грешка, когато се опитате да изпълните програма и с няколко прости стъпки за отстраняване на неизправности, трябва да сте на път да сте в състояние да отстраните проблема.
  • Facebook Свържи се с нас.

Driver Reviver Актуализатор на драйвери за Windows. Препоръчан отговор. Нова тема. Ако имате някое друго решение или някои windows да го преинсталирам с него и се се приключи с въпроса. Start Menu Reviver.

Добре дошли!

Registry Reviver. Запомни ме Вход Регистрация Забравена парола. Тези които липсваха ги сложих с помощта на длл фиксер. Както и кога се появява.

Ако това не разреши проблема, тогава инсталацията може да съдържа повредени файлове и ще трябва да се опитате да намерите друго копие или да се свържете с доставчика на съответната програма.

Ако имате някое друго решение или някои windows да го преинсталирам с него и се се приключи с въпроса. BG Форуми: Error 0xcb - Data. След като си преинсталираш компютарът даваш ли му да се ъпдейтне. А пробвал ли си да зададеш на играта стартиране в съвместим режим - 32 битово приложение.

Solution: Download and install a DLL package to the Lightroom installation directory

Сложих всички драйвери без проблеми, всички налични ъпдейти, инсталирах директ х 9 и 11 но проблема си стои и нищо не помага. Вход с Google. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Невъзможността за стартиране на правилния код за грешка може да възникне, защото вирусът е повреден или изтрил някои от файловете на компютъра ви и е заблудил това приложение, като ви е дал този код за грешка, за да идентифицира проблема.

Registry Reviver Registry Reviver поддръжка.

Публикувано: Ние разработваме продукти, оптимизира и поддържа компютъра ви за. Start Menu Reviver Персонализирано стартово меню. Дайте целият код на грешката и каква ви е точно ОС. Video Blogs Защитете браузъра и компютъра си. Battery Optimizer Лаптоп оптимизация на батерията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема. Използване на диск за възстановяване за отстраняване на неизправности. Вход с Microsoft.

Статистика на изпълнението

This could be caused by a installation that did not complete successfully or by a virus. BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали. Ето какво намерих за тази грешка:. Възстанови максимална производителност и функционалност на хардуера на вашия компютър.

Странно, 24 юли в Windows. Какво всъщност означава кода на грешката Този конкретен код за грешка се отнася до невалиден формат на изображението. Четох и пробвах какво ли не от написаното в интернет и не става.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.