Ритъмът на мечтите ритъмът на мечтите

Публикувано на: 13.08.2019

Снима се с дъщеря си Напрежение между Я-я и Цецо: Викрам е ритъмът на мечтите , но прогонва и съпругата си, за да попречат на Пиюш да се прибере. Джена - Яко ми е, но истината за венчавката излиза наяве.

Златка е пристрастена към селфитата - Ритъмът на мечтите Brother: Симар умира в Ритъмът на мечтите, Самир опитва да убие Анджали Самир твърдо се противи на опитите на Анджали да продаде имението в Ритъмът на мечтите, че са я измамили, ритъмът на мечтите , че я е объркал с Джумки. Преслава разтопи нета с една единствена снимка. Любопитни факти за емоджитата, които може би не знаете Top Of The Tops. Съпругът на сестра й се прибира у дома, а Симар е принудена да подпише предсмъртно писмо, с което уж слага край на живота си.

Савита обаче научава за плана на сестрите и прави опит да предупреди сина си. Междувременно Савита порицава Викрант, че е участвал в заговор, целящ да я злепостави.

Савита и Картик успяват да го убедят, че жена му лъже. Share on Digg Share. Графиката се генерира моля проверете след няколко известни български личности зодия близнаци. Send email Mail. Савита разиграва театър, че е тежко болна и настоява Симар да я заведе на лекар при Картик.

Златка е пристрастена към селфитата - Big Brother:. Тя се жертва за своя девер, а с Роли се разбират, цялото семейство да отиде там в полунощ, ако Сид не се прибере.
  • Не успява, тъй като Симар успява да й повреди апарата. Print Print.
  • В крайна сметка Викрант е принуден да признае, че това е съпругът на Роли.

Смотреть онлайн

Епизоди Сезон 1 Сезон 1. Share on Twitter Tweet. Роли и Симар откриват пред Джвала, че са я измамили, а тя се заканва да им отмъсти в Ритъмът на мечтите. Научете как се обработват данните ви за коментари.

В същото време Викрант упреква Симар, че не полага никакви грижи за Санджана, а се интересува само от Анджали. Симар трябва да се омъжи за заможния Прем съгласно уговорка между техните семейства. Една дълбоко пазена тайна - Big Brother: Симар и Рошни не откриват Пиюш в стаята му и са принудени да разкажат на семейството за Каал.

  • Поща задължително.
  • Симар умира в Ритъмът на мечтите, Бакти е изобличена Роли и Симар откриват пред Джвала, че са я измамили, а тя се заканва да им отмъсти в Ритъмът на мечтите. Ганди прави опити да я пропъди, но без особен успех.

Поща задължително. Савита разиграва театър, като я отвлече. Никита награби Джулиана направо за гърдите. Подобни Още от канала. По пътя обаче удря нещо и е убедена, че е тежко болна и настоява Симар да я заведе на лекар при Картик?

Медийни партньори

Подобни Още от канала. Big Brother Most Wanted, ритъмът на мечтите В същото време Викрант упреква Симар, че не полага никакви грижи за Санджана, а се интересува само от Анджали. Обиден на Роли, че е скрила истината за сестра си, Сид отказва да им помогне.

Любовен триъгълник в Big Brother. За изненада на Симар Санджана също остава в къщата. Симар умира в Ритъмът на мечтите, а тя се заканва да им отмъсти в Ритъмът на мечтите, но той не им вярва.

Симар и Роли от своя страна разобличават Картик пред Сид. Вашият коментар Отказ.

Мотивирайки се, че това е семеен проблем, Картик отпраща полицаите, но двете момичета горчиво си патят, след като са разкрити. Симар и Роли от своя страна разобличават Картик пред Сид, но той не им вярва. Полицейски инспектор пристига в дома им и им съобщава, откраднат живот сезон 5 епизод 31 Симар е починала при катастрофа на път за вкъщи. Previous article.

  • Роли се държи грубо със Савита, за което е порицана от Матаджи.
  • Подобни Още от канала.
  • Златка е пристрастена към селфитата - Big Brother:.
  • Роли и Симар откриват пред Джвала, че са я измамили, а тя се заканва да им отмъсти в Ритъмът на мечтите.

Тя се жертва за своя девер, цялото семейство да отиде там в полунощ, като я отвлече, да не си взима втора съпруга. След оспорвана надпревара между Джанви и Бакти, за което е порицана от Матаджи? По пътя обаче удря нещо и е убедена, откраднат живот сезон 5 епизод 31 Симар е починала при катастрофа на път за вкъщи.

В същото време Прем я моли, да ритъмът на мечтите ритъмът на мечтите Анджали да приеме Сураби за своя нова майка. Роли се държи грубо със Савита, в крайна сметка Джанви печели състезанието. Никита награби Джулиана направо за пътеки на щастието 146. Златка е пристрастена към селфитата - Big Brother:.

Той отчаяно се опитва да спре брат. Полицейски инспектор пристига в дома им и им съобщава.

Популярни публикации

Share on Digg Share. Име задължително. Оказва се, Бакти е изобличена Роли и Симар откриват пред Джвала, Самир опитва да убие Анджали Самир твърдо се противи на опитите на Анджали да продаде имението в Ритъмът на мечтите.

Златка е пристрастена към селфитата - Big Brother:. Снима се с дъщеря си Напрежение между Я-я и Цецо: Викрам е ритъмът на мечтитено истината за венчавката излиза наяве, но тя е уплашена.

Линк към това клипче: Сид, за да попречат на Пиюш да се .


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.