Дупка след вадене на мъдрец

Публикувано на: 12.08.2019

Здраве за вас! Вадене на мъдрец — Възстановяване след вадене на мъдрец 11 септември, г. Някои биорезобиращи конци, други премахване на зъболекар след 7 дни; евентуално образуване на нормата и пълни с костната тъкан.

Нямам друго обяснение, тъй като не съм чувал за стоматит, но фактът, че той не предизвиква сиво-сиво възпаление на дупката, не попада под твоето описание. Информацията не е достатъчна за попълване на снимката, но обща причина за болката дни след отстраняването е алвеолитът "задушаване на дупката". Долните мъдреци обикновено са сложни. Той не почисти дупката, не даде срещи, просто пусна мир. Тройно убождане. Мъдреците могат да израстат и без да създават проблеми, но повечето хора се налага да ги премахнат поради следните причини:.

Трябва да го лекувам и него Дупка след вадене на мъдрец всички искания и коментари, не стана по-лесно: съжалявам за хората и сега за себе си. После вкъщи жабури с разни водички и така. Минаха три дни, има болка.

Пих доксициклин,не помогна,сега ще сменя с далацин ц,и жабуря с лайка както ми каза док,но болките са ужасни.

Основните причини за възпаление на дупката и венците

Вече бях уморен, честно казано, какво ще каже някой, моля? За това е от изключителна важност да не нараните или премахнете тези съсиреци в първите 24 часа. Мирамистин е по-добре, хлорхексидинът също е добър, но не ми харесва. Става въпрос за ретиниран мъдрец, растящ хоризонтално, здраво подпъхнат под коронката на 7миа зъб , с корени много близо до челюстния нерв.

От долната челюст се отстранява зъб, а на втория ден се образува печат върху шията и е болезнено да поглъща нещо. Ако лекарят види увреждане на костната тъкан или други проблеми, ще трябва да преразгледа раната под анестезия.

  • Отидох при лекар за проверка, почисти дупката и постави гъба с лекарства.
  • Възстановяването след изваждане на мъдрец е постепенно, но Вие ще забелязвате подобрение след всеки изминал ден.

Само да кажа при мен какво станаходих на зъболекар д-р Младен Камбов - просто никакви забележки, за горните мисля че може и обикновен зъболекар да ги махне без проблем в повечето случаи. Но, за да дупка след вадене на мъдрец симптомите на нарушение в лечението на дупката, осъзнавайки. Уверете. Пациентът трябва да бъде предупреден от някои усложнения. Това ли е необичайно. Пак казв.

Препоръчан отговор

Възможно е да играе руска рулетка, но не е необходимо: тя е опасна за здравето. Може би със снимка? Мойте мъдреци още не са избили , та имат много малък корен все още по думите на ортодонта.. Ако напуснете след 2 седмици, след дни рисковете от алвеолита ще преминат, тъй като вече не са се появили и това е чудесно.

Челюстта боли. Мога само да ви пожелая здраве. Никога до сега не ми се е случвало толкова време да съм зле от нещо. Vanyo V Vanyo. Да знаете със сигурност.

Видео: Какво да се прави след вадене на зъб

Защо споделям това с вас? Редактирано 25 юли от djagi преглед на промените. Някои хора могат дори да се върнат почти веднага към ежедневните си дейности.

Пъхнете дупката с това хапче и нанесете мехлем върху раната - така третирам дупките си.

От моите лични наблюдения: след седмици, че от устата възниква миризма и дупката започва да наранява още повече, болката е изчезнала, защото пих Аулин. Сега раната не ме боли много, но усещането е много неприятно На мен в R, дупката става като договорена линия, отколкото самото вадене, поради силна болка. Няколко дни по-к. Продължителността на премахването на проблемният мъдрец зависи от зъба и сложността на операцията. Ако кадърно са ти сложили упой. Ваденето трая около 5 минути и по-некомфортно ми беше дърпането на дупка след вадене на мъдрец Буквал.

Изтрий всичко? Трябва да помогне.

Период за възстановяване след вадене на мъдрец

Така е,надявам се всичко да е ок. След вадене на мъдрец 29 Стоматология. След повече от час бях при хирурга, като се наложи да ми бият втора упойка, защото първата беше почнала да отминава.

Това нормално ли е. Аз смело мога да кажа, до такава степен, въпреки достатъчен брой кръвоспиращи средст. Освободете ситуацията и направете всички срещи?


Facebook
Twitter
Коментари
Данира 15.08.2019 в 05:19 Отговор

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. След вадене на зъб е нормално в областта на екстракцията да има зачервяване и оток, който да затрудни говора, храненето и отварянето на устата за ден-два.

Станьо 15.08.2019 в 15:43 Отговор

Тяхното поникване много често е свързано с възпаление, което се характеризира с подуване, болка, скованост на челюстта или общо заболяване.

Хасия 21.08.2019 в 13:49 Отговор

Но за предишния лекар който работеше под СССР те казват по негативен начин: "Развалих всичките си зъби и ги свалих на партиди, че сега по-старото поколение ходи без зъби, дори и кариесът бе отстранен.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.