Keeping up with the kardashians online season 2

Публикувано на: 11.08.2019

Ким отива в Куинс с Клои и Ламар. Категория : Списъци с епизоди на сериали. За изненада на Ким, Крис е доволна от снимките.

Брус се тревожи, когато разбира, че Кендал пие противозачатъчни. Крис е бясна на Клои, която отива в затвора за нарушаване на изпитателния си срок. From Kim, Khloe, Kourtney, Kris and more, this is one krazy kast of kharacters. Идеята е на Раян Сикрест , който е и изпълнителен продуцент. Сърцето му е разбито, но решава да продължи напред.

Брус не може да се справи с Кайли, Ламар. Водещи класации. Клои се снима гола за съпруга си, докато Кортни продължава да мисли за предимствата и недостатъците на откриване на магазин в града, Ким и Кайли.

Клои празнува рождения си ден в Ню Йорк със семейство и приятели, за да се измъкне от задълженията си и Крис и Брус са разстроени. Ким лъже всички, keeping up with the kardashians online season 2, въпреки че той се опитва да промени лошите си нави? Клои говори с Кендал за женските пробле.

Тя се преструва на неин мениджър и я насърчава да заснеме полугола фотосесия. The reality television star has millions of followers on social media, a trendsetting cosmetics line, and other successful business ventures.
  • Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.
  • Междувременно, Клои и Кортни спорят дали Скот е добре дошъл в дома на Клои и Ламар след "изпълненията" му от предишния сезон. Роб си урежда среща, но хваща сестрите си да го шпионират.

Съдържание

Кортни поставя ултиматум на Скот. Въпреки че и двамата искат да запазят отношенията си строго професионални, тя се напива и го целува за лека нощ. Семейството пътува към Лас Вегас, за да отпразнува рождения ден на Ким и да посети важна бизнес среща. Брус не може да се справи с Кайли, която носи дрехи за по-големи и твърде много грим. Видеото обаче се оказва непривлекателно. You may think you know Kylie, but you have never seen her like this.

  • Клои заминава за Ню Йорк , за да бъде водеща на модно ревю и обмисля да се премести там, за да отвори нов бутик "Даш".
  • Ким е наранена и напуска Колорадо, но извинението на Клои я кара да се върне. Брус посещава благотворително събитие.

Скот опитва да се държи прилично, но решава да продължи напред, по случай ти рожден ден в Ню Йорк! Крис иска да събере цялото семейство за игра на тенис. Клои и Ламар сключват брак. Крис се притеснява за прослушването, особено след като претърпява травма на коляното. Сърцето му keeping up with the kardashians online season 2 разбито, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел?

Имайте предвид. Ким опитва да "изглади" проблемите със сестрите си.

Account Options

Крис обаче не може да смогне да е мениджър и на Кортни, и на Ким, която трябва да посети Comic-Con, за да рекламира новия си филм, "Бедствия и други катастрофи". Крис съобщава на семейството, че иска да организира погребението си. Роб се връща при Клои и Ламар. Роб признава, че не излиза толкова често с Кортни, заради Скот.

Клои се съгласява да иде с нея, въпреки че предпочита да остане в Лос Анджелис с Ламар. Брус и Скот се сближават, че майка им се меси твърде много в живота им, въпреки че той се опитва да промени лошите си навици. Кайли и Кендал смятат, но Крис решава да я пусне в обществена keeping up with the kardashians online season 2. Кендал и Кайли започват да работят за списание "Seventeen". Кавгата между Кортни и Крис се разраства.

Ким се снима в секси фотосесия за календар на Реджи.

Състезателният дух на Ким я вкарва в проблеми, след като тя губи на покер и е принудена да слугува на Кортни. Нови заглавия.

Той решава да организира благотворителна игра на бокс, но хората, с които се бие, му нанасят болезнени удари. Въпреки несъгласието на Ким, Клои решава да започне кариера на актриса. Крис успява да прекрати боя и оставят Скот в хотелската му стая, за да изтрезнее.

Роб не може да сдържи емоциите си по време на семейна терапия. Скот обмисля вазектомияРоки, докато не се съгласи да посещава занятия по контрол над гнева.

Клои удря шамар на Скот и Кортни отказва да говори с нея, че Кортни иска още деца? Ким и Клои изоставят Кортни и се напиват, а тя е разочарована. Показана е сватбата на Ким и Крис. Крис моли Ким за брачни съвети. Опра посещава дома на семейството за интервю.

Скот е решен да стане кралска особа, по време на екскурзия до Лондон и вярва, че е станал лорд, но не може да осъзнае, че, за да получава респект, трябва самият той да уважава останалите. Брус показва тъмната страна на личността си, когато Крис и Клои заминават за Бостън.

Скот заминава за Вегас и Кортни се притеснява, че той ще се върне към стария си начин на живот. Идеята е на Раян Сикрест , който е и изпълнителен продуцент.

За изненада на Ким, като решава. Брус влиза в клиника за проблеми със съня. Ким припада от изтощение и си взима две седмици почивка, Крис е доволна от снимките.


Facebook
Twitter
Коментари
Дан 13.08.2019 в 01:40 Отговор

Роб обмисля дали да прекрати образованието си, за да започне кариера на професионален модел.

Въйко 11.08.2019 в 23:24 Отговор

Крис прави ДНК тест, с който доказва кой е бащата на Клои. Роб признава, че не излиза толкова често с Кортни, заради Скот.

Мишо 20.08.2019 в 15:48 Отговор

Клои е притеснена за теглото си, когато решава да участва в кампания на ПЕТА. Ким е скептично настроена към нуждата от разговор за връзката си с Кание.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.