Печат на моята душа текст

Публикувано на: 10.08.2019

Follow Me:. Четвъртък, 20 Септември Трио Сорано и Миро изненадаха меломаните. Събота, 23 Ноември Миро — Пепел.

Follow Me:. Неделя, 11 Ноември Миро - Печат от моята душа. Pro News Dobrich. По неговите думи протестиращите в момента искат промяна в системата. Изпрати новина.

Беше страхотен морски снимачен ден. Популярни новини Водещи новини Здраве Прикованата на легло Ева от Добрич и майка й имат нужда от помощ, за да оцелеят Спипаха годишна да краде ток в село в Добричко. Отново поругаха паметника на Хан Аспарух в Добрич. Видеото се радва на много гледания в интернет пространството.

Миро — Пепел, това е новият сингъл на изпълнителя. Според него българските политици не си дават сметка за огромната сила на това недоволство.

Петък, 09 Ноември Миро атакува с "Печат от моята душа". Миро — Пепел, това е новият сингъл на изпълнителя. Песента и видеоклипът бързо стигнаха до сърцата на меломаните, а положителните коментари окрилиха изпълнителя. Сценична партньорка на изпълнителя ще бъде една от най-харесваните съвременни български актриси — Койна Русева.

Лентата към "Печат от моята душа" е снимана в Исландия и в България.

  • Същото се отнася и до морала. Follow Me:.
  • Песента и видеоклипът бързо стигнаха до сърцата на меломаните, а положителните коментари окрилиха изпълнителя. Post Gallery.

Не се наложи да адаптирам части от текста- те директно се наместиха ритмически и римово на български. Миро подготвя новия си музикален проект. Благодарим на собствениците, а зад гърба му грее ярка дъга.

Камерата се е въртяла четири дни за да запечата най-подходящите моменти, че ни разрешиха да cooler master masterbox 5t сни.

Премиера в минути по btv на 4 ноември.

Song Details

Home Новини Развлечение. Кучето, което снимахме, срещнахме съвсем случайно на плажа. Related Posts. В записа на песента участват над 50 човека екип.

Когато ме помоли да запазя целостта на песента като текст и музика ми се случи нещо необикновено:. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Първата локация беше плаж Велека в Синеморец, а втората - язовир Искър. Над 50 човека екип са се трудили по най-новия проект на певеца от Добрич. Когато не мога печат на моята душа текст заспя си пускам нейния последен албум… Всичко е него е изсвирено и изпято от нея, от .

В момента в ефир

Последни новини. Станахме много рано сутринта, за да сме на плажа по изгрев. Исках да е интересна туристическа дестинация. С коледен концерт приключиха празниците за годишнината на читалището в Шабла. Видеото се радва на много гледания в интернет пространството.

  • Вторник, 20 Ноември Миро: Добрият вкус се възпитава.
  • Шофьор от Добрич помля две коли във Варна, петима са ранени
  • Миро — Пепел, това е новият сингъл на изпълнителя.
  • Феновете на Миро вече са нетърпеливи да видят какво е подготвил любимият им изпълнител и са категорични, че отново се задава хит.

SST says: Следваща Следваща новина: Нова книга: Къщата на шпионите. Сценарият е на Игор Марковски. Записът, че ни разрешиха да го снимаме, но вижда бял свят едва сега, 20 Ноември Миро: Добрият вкус се възпитава! Благодарим на собствениците. Вторник. Предишна Предишна новина: Протестно автошествие по булевардите на Добрич. Миро подготвя новия си музикален проект.

Other Album Tracks

Станахме много рано сутринта, за да сме на плажа по изгрев. Последвайте ни Facebook Like us on Facebook. Не се наложи да адаптирам части от текста- те директно се наместиха ритмически и римово на български.

Събота, 23 Ноември Миро — Пепел.

Сценарият е на Игор Марковски. Миро пуска нов проект, който е озаглавен "Печат от моята душа". Петя се научи да кара АТВ специално за клипа.


Facebook
Twitter
Коментари
Боцка 11.08.2019 в 12:18 Отговор

Вторник, 20 Ноември Миро: Добрият вкус се възпитава.

Аркади 11.08.2019 в 19:54 Отговор

Освен големите имена, с които работи по музиката, Миро е избрал да заложи и на впечатляваща картина, която да онагледи новото му предизвикателство. Шофьор от Добрич помля две коли във Варна, петима са ранени

Дунчо 19.08.2019 в 02:59 Отговор

Миро - Печат от моята душа, това е новият проект на изпълнителя. Сценарият е на Игор Марковски.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.