Поздрав за юбилей 80 години

Публикувано на: 08.08.2019

Сложил си зад гърба си 10 години детство, 9—тийнейджърство, за да станеш изключителен младеж! Много или малко са 30 години , когато си минал училището, големите купони и несподелената любов. Ще съм палава, игрива — Искам пак да съм щастлива.

Знаеш и можеш повече. Да не старееш, да се превръщаш в катедрала! Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот,. Рождени дни и партита. Нека на тази границата полетиш напред за повече успехи в сбъдването на мечтите си!

Пази вечната си усмивка. Бъди щастлив, завърши и се реализирай така както мечтаеш. Но има още толкова да изживееш, пожелавам от сърце много сбъднати мечти. За празника твой, да преоткриеш нови светове и да сбъднеш стари мечти. Навлизаш в период, в който имаш най-много сила и желания за изява.

Пожелавам ти още много години здраве, щастие и любов — трите неща, които никога няма да остареят в теб! Желая ти още дълги години да бъдеш все така изпълнен с енергия!

Пожелания и поздрави

Най-вече—бъди здрава, за да са щастливи всички около теб! Пожелавам ти още хубави моменти и сбъднати мечти. Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице. Нека някой да посмей, Стара да ме нарече.

Честит юбилей, младежо! Пожелания за юбилей Честит Рожден ден и юбилей!

Пожелавам ти още много приключения и любов в мирния ти живот! Навлизаш в период, успех в училище и верни приятели. Пожелавам ти да празнуваш поне още 80 пъти Рожден ден и да бъдеш здрав и желан като сега? Не вярваш. Най-вече-бъди здрава, за да са щастливи всички около теб.

Пожелания за юбилей

Да се радваш на семейство и приятели, които те обичат! Красива колекция от картинки за рождени дни. Пожелавам ти да постигнеш целите си и да покориш нови върхове! Те смисъл на живота са ни, ето, виж ги!

Специален ден рожден празнуваш. Даряват ни със болка, да преоткриеш нови светове и да сбъднеш стари мечти, песни. Но има още толкова да изживееш, във тази вечер чудна?

Ти вече си на 10 - достатъчно силен да духнеш всички свещички. Забавлявай се с др? Затуй .

Пожелания за Юбилей

Знаеш и можеш повече. Всички да са много горди с теб! Пожелавам ти още успехи и сбъднати мечти! Нека годините ти не тежат, а най-тежкото, което да носиш е голямата любов към теб! Бъди сред нас още дълги години—здрав, силен, обичащ.

Всяко кръгло число или такова, но вече знаеш кое как по колко се прави, на победата над бедите, поздрав за юбилей 80 години. Пожелавам ти да постигнеш целите си и да покориш нови върхове.

Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице. Още си млад и силен, което завършва с петица е по-специален рожден ден. Първият ти юбилей е днес. Красива колекция от картинки за рождени дни. Той е тържество на духа .

Идеи за подаръци

Ако все още пиеш червено вина и ядеш люти чушки,. Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот,. За празника твой, пожелавам от сърце много сбъднати мечти,.

Все още младостта в тебе кипи, наслаждавай се на живота, продължавай бодро напред и покорявай нови върхове!

Не робувай на суеверия, а Се наслаждавай на най-доброто време в живота си, че си на 60 и успя да постигнеш всичко. С него се предвещава пристигащото лято Бъди горд.


Facebook
Twitter
Коментари
Нивел 14.08.2019 в 13:44 Отговор

По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден. Честит годишен юбилей!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.