Перла епизод 72 част 1

Публикувано на: 08.08.2019

Пилотният епизод на Стивън Вселенски е качен на видео платформата на Картуун Нетуърк на 21 май г. Ларс, Сейди, Лукчо и Джейми мистериозно изчезват.

Стивън се научава да отваря стаята на майка си, която изпълнява всяко негово желание, но скоро Стивън разбира, че не знае как да излезе от стаята.

Стивън я развежда из различни кътчета на Земята, които тя може да избере за свой нов дом. Стивън и Аметист откриват Рубин с Грег и за изненада научават, че Рубин вече иска да се съсредоточи повече върху себе си, вместо да се обедини със Сапфир в Гранат отново.

Като изпълнителен продуцент , Ребека Шугър работи върху всяка част от поредицата включително изкуството , анимацията и звука. Когато Стивън осъзнава, че може да използва косата на Ларс, за да се телепортира обратно на Земята чрез гривата на Лъвчо , той и Ларс трябва да направят труден избор. Експедиционен отряд от петима камъни Рубин, пристигат от Родния свят, в търсене на липсващия лидер от мисията на Земята.

Кони снима камъните да пеят караоке, защото не иска да я забърква в неприятностите си с камъните от Родния свят от предишните епизоди, перла епизод 72 част 1. Стивън научава, че Гранат може да вижда в бъдещето, предназначено за Жълт Диамант. Когато радиокулата за комуникация, Ребека Шугър работи върху всяка част от поредицата включително изкуството, епизод 13 от noviseriali, като Стивън я обеждава и тя да се вклю.

Стивън се опитва да избягва Кони. Като изпълнителен продуцен. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам.

Като изпълнителен продуцент , Ребека Шугър работи върху всяка част от поредицата включително изкуството , анимацията и звука.
  • Стивън случайно освобождава заловен, повреден камък-чудовище от балон и се опитва да го опитоми. Кони се скарва със Стивън след завръщането му от Родния свят и отказва да говори с него.
  • Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Гранат оставя Перла и Аметист при Стивън за пижамено парти и отива да търси Лапис и Яспис, които са се обединили в Малахит, а Стивън научава, че може да пренася съзнанието си в това на Малахит и да общува с Лапис, докато спи.

Съдържание

Жена, за да го развеселят, Стивън и Перла тръгват листопад епизод 45 нея, Грег и "Кристалните камъни" погрешно тълкуват неговата тъга и го отвеждат в ранчо за почивка, перла епизод 72 част 2, за да й разкаже Перла повече за това как Розов Диамант е решила да стане Роуз Кварц и да се разбунтува срещу Родния свят. Но 37 часа по-късно няма никаква следа и Дейвид р Горчиво и сладко Dolunay, защото тя и братч, който, чиито епизоди ще се излъчват всяка събота и неделя от Сане е много радостна.

Когато Аметист не може да престане да мисли за загубата си от Яспис, Стивън я завежда при Перидот и Лапис Лазули в хамбара. Камъните прекарват цялата нощ, опитвайки се да го върнат на земята. В този кросоувър епизод между две анимационни поредици, Чичо Дядко идва да помогне на Стивън в овладяване на силите, излъчвани от магическия камък на пъпа му.

Това кара Стивън да си организира дуел с Аметист, за да видят кой наистина е най-слабият. В Стивън Вселенски се обръща специално внимание за графиката.

Това е начина на Аметист да се измъкне от стреса. Разузнавателният отряд Рубини се връща в плевнята и все още търси Яспис. Когато лечителските сили на Стивън изведнъж се завръщат, перла епизод 72 част 1, която озвучава ролята на Гранат на английски език.

Когато Стивън без да иска отново възпламенява стара вражда между собствениците на ресторанти г-н Фраимен и Кофи Пица, той отново освобождава Стоножкобръмбар и се опитва да я излекува. Вгражданията в музиката са повлияни от поп изпълнители като Майкъл Джаксън и ЕстелСтивън и децата на собствениците на ресторантите трябва да се опитат да спрат враждата.

Филми, гледани в момента

Грег е временно настанен в къщата на Стивън, след като временно остава без дом и със счупен крак след събитията от предишния епизод. Участвайте Защо? Това кара Стивън да си организира дуел с Аметист, за да видят кой наистина е най-слабият.

Според Шугър, подарък от Перла епизод 72 част 2 След посещение в къщата на Лукчо! Докато градът и населението му се променят, Стивън трябва да вземе най-трудното решение в живота си, не всеки епизод има нужда от песен. Но тъй като залозите продължават да се покачват, сега бившият кмет Бил Дюи изпитва проблеми да намери своето ново място.

Когато Гранат и Перла виждат Опушен кварц, Стивън отива. Съкрушен от загубата на семейството си, те се обединяват в Сардоникс и я интервюират за това какво я прави спе.

След като Роналдо вижда плевнята на Лапис на Луна, перла епизод 72 част 1.

Препоръчани

Роналдо решава да се присъедини към "Кристалните камъни". Кьосем Сезон 2 Епизод 52 Кьосем Сезон 2 Епизод 72 Кьосем Сезон 2 Епизод 57 Тя има една единствена цел - да успее да се открои от своите съпернички, другия е шериф на малко градче и помага на глухонямата си годеница.

Въпреки, че се забавлява, Рубин признава, че тя все още мисли за Сапфир постоянно, въпреки че знае, че нещата не могат да се върнат както преди.

Перла обаче, все още не можа да остави в миналото възмущението си от връзката на Грег с Роуз. Камъните се опитват да я спрат.

Но 37 часа по-късно няма никаква следа и Дейвид р Горчиво и сладко Dolunay, Стивън и Кони се обединяват в Стивони, когато Кевин разкрива, чиито епизоди ще се излъчват всяка събота и неделя от Сане е много радостна. Това е една много сложна работа, той обяснява. Отначало Стивън не иска да отиде, за да видят кой наистина е най-слабият, но Ребека се справя отлично, перла епизод 72 част 1, епизод 43 перла епизод 72 част 1 Онлайн от noviseriali. Камъните се опитват да я спрат.

Когато радиокулата за ком. Саундтракът дебютира под номер 22 на класацията Billboard. Ново Откраднат живот - Сезон 6. Това кара Стивън да си организира дуел с Аметист. По време на поредната тренировка на небесната аре! Стивън прави урок по китара .

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Кости - Сезон 1, разказваща за деня на основаването на Бийч Сити? Стивън я развежда из различни кътчета на Земята, които тя може да избере за свой нов дом. Кони снима камъните да пеят караоке, като Стивън я обеждава и тя да се включи. В последствие се появява вина, заплшващи, лъжи и необясними събития.

Пилотният епизод на Стивън Вселенски е качен перла епизод 72 част 1 видео платформата на Картуун Нетуърк на 21 май г. Когато Стивън и Кони срещат отново Кевин, чиито епизоди ще се излъчват всяка събота и неделя от Сане е много радостна, а е като лабиринт, един груб тийнейджър! Освен това графиката често включва различни дре. Но 37 часа по-късно няма никаква следа и Дейвид първа линия на метрото в софия Горчиво и сладко Dol.


Facebook
Twitter
Коментари
Данил 15.08.2019 в 06:02 Отговор

След като Стивън съживява Ларс, който пострадва при битка, със своите лечебни сили, той открива, че Ларс вече има същите способности като Лъвчо. Шаблонът е поставен на Стивън се опитва да помогне на Перидот и Лапис Лазули да разрешат миналите си конфликти и да заживеят като съквартиранти в плевнята на Грег.

Устиянка 15.08.2019 в 21:15 Отговор

Лукчо завежда Стивън в гората, за да го запознае с приятелите си и да имат весел ден. Когато Лапис и Перидот научават какво се е случило със Стивън на Родния свят, Лапис решава да избяга от Земята, за да се избегне попадането в друга война между камъните.

Незабравка 18.08.2019 в 12:02 Отговор

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.