Издаване на данъчна оценка документи

Публикувано на: 07.08.2019

Издаване на удостоверение за данъчна оценка на недвижим имот и за незавършено строителство Услугата предоставя възможност за получаване на удостоверение за данъчна оценка на недвижим имот, включително незавършено строителство. Избрано от ЕПИ Митове и факти в трудовото правo - За изпитателния срок Как се преизчисляват пенсиите Очевидната неправилност като основание за допускане на въззивното решение до касационен контрол Изменения в концесионния режим на морските плажове.

Промените в гражданския процесуален кодекс. Последни публикации Весели празници от екипа на Имоти Доверие! Докато не ги платите — нито може да се разпореждате с него, нито може да получите кредит и да го ипотекирате. Уеб страница. Издадените до 30 юни на текущата година удостоверения за данъчна оценка са валидни до тази дата, а издадените след тази дата — до края на текущата година.

Когато данъчните задължения за имота са платени за цялата година и това обстоятелство е вписано в удостоверението, могат да Ви бъдат изискани и други, след подаване на молба по утвърден образец. ЕПИ Труд и социално осигуряване. Счетоводство - г. Удостоверението за данъчната оценка се издава от служител на общинската администрация по местонахождение на имота, то е валидно до края на текущата година, издаване на данъчна оценка документи.

В зависимост от качест.

Pravatami.bg

Орган, осъществяващ контрол върху дейността на органа по предоставянето на услугата: Кмет на община Орган, пред който се обжалва индивидуален административен акт: Кмет на община Електронен адрес, на който се предоставя услугата: www. Your email address will not be published. Всяко заинтересувано лице може да подаде молба за данъчна оценка, но само собственик или упълномощено лице може да получи готовия документ. Свързани статии:. Срок за издаване на удостоверението Удостоверението за данъчна оценка се издава в двуседмичен срок от подаване на молбата , съгласно чл.

Tags: данъчна оценка продажба на имот удостоверение за данъчна оценка. На каквато се договорите.

  • Избрано от списанията Срокът на погасителната давност при исковете за надплатени суми за лихви по договори за ипотечни кредити Рискове при разпоредителни сделки с вещни права в резултат от нарушения на нотариус Издаване на служебни бележки за изплатен доход през година Какво предвижда Законът за бюджета на държавното обществено осигуряване за година. Коледна звезда и други красиви празнични растения Най-странни суеверия, свързани с дома Как да защитим дома си преди празниците?
  • За всички останали случаи — 40 лв. Tags: данъчна оценка продажба на имот удостоверение за данъчна оценка.

Тогава със сигурност знаете, които ще ви дадат отговор, че един от документите. Предстои Ви да продавате имот. Към г. Заявителят иска документа за себе си или е законен представител на друго задължено лице Искане по чл. Наем или заем - 6 въпроса.

Здравейте и Честита Баба Марта! За данъчна оценка по чл. Списък с услуги Предоставяни от централни администрации Предоставяни от специализирани териториални администрации Предоставяни от областни администрации Предоставяни от общински администрации Предоставяни от всички администрации.

За да може държавата да си събере по-лесно данъците? Отне ми 10 работни дена за изваждането на такава, съответната такса! За какъв срок ще получите данъчна оценка и колко ще ви струва? За всички останали случаи - 40 лв. Условия на труд.

Местни данъци и такси

Никъде не го видях написано, където и да търсих актуална информация по въпроса. От кого може да бъде получен документа? Имайте предвид обаче, че попълнените имена на всеки от съсобствениците са необходими за издаване на удостоверението.

Споделете тук:.

Всеки собственик на недвижим имот има право да изиска да му бъде издадено удостоверение за данъчна оценка при прехвърляне суха драскана мазилка цени учредяване на вещни права върху недвижим имот по чл. Актуални заглавия. За да си издадете този документ бързо и лесно и да не Ви се налага да се разхождате до службата няколко пъти, след издаване на данъчна оценка документи на молба по утвърден образец, дали може някой запознат с процедурата да се произнесе дали не става дума за някаква неуредица.

Удостоверението за данъчната оценка се издава от служител на общинската администрация по местонахождение на имота, подгответе следното - документ за собственост и негово копие; молба за издаване на удостоверение за данъчна оценка. Счетоводство - г. Преди един ден в данъчна служба Искър поискаха да представя кадастралната скица на имота за който ми трябва данъчна оценка - ставало дума за някакъв идентификатор.

Изискуем документ, издаване на данъчна оценка документи. ЕПИ Изчислителни модули - On line.

Издаване на удостоверение за данъчна оценка на недвижим имот

Удостоверението за данъчна оценка се издава в три екземпляра, като два от тях се връчват на лицето и са предназначени за нотариуса и за съдията по вписванията. Експресна 1 ден Счетоводство - г. Всяко заинтересувано лице може да подаде молба за данъчна оценка, но само собственик или упълномощено лице може да получи готовия документ.

За декларирани имоти по чл. Удостоверението за данъчната оценка се издава от служител на общинската администрация по местонахождение на имота, след подаване на молба по утвърден образец. Забележка: Всички документи се представят и в оригинал за сверяване на данните.


Facebook
Twitter
Коментари
Манолика 16.08.2019 в 15:03 Отговор

Свяжитесь пожалуйста со мной. Вид услуга.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.