Дневниците на вампира сезон 1 еп 19

Публикувано на: 06.08.2019

Клаус продължава да опитва да създаде хибриди, но те започват да кървят и не са на себе си, затова Клаус ги убива собственоръчно. Стефан казва на Елена, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се. Той се опитва да се самоубие, махайки пръстена си, който го предпазва от слънцето, но Стефан го спира и го заключва в мазето.

Деймън признава, че е ухапан от върколак. Жанр: Драма , Мистерия. По-късно Стефан се обажда на Елена, но не казва нищо, а тя му обещава, че ще го намери. Той оцелява, защото е носил магическия пръстен на Гилбърт, който защитава от смърт, причинена от свръхестествени причини. Когато Керълайн си тръгва, Керъл я застрелва. Стефан се събужда и чупи врата на Деймън, за да спаси Кеция от Сайлъс.

Джеръми все още е отвратен от лъжите на Елена и търси компанията на Дневниците на вампира сезон 1 еп 19 тя му дава шишенце рецепти с бакла и месо кръвта си в случай, че Елена също обича и Стефан. Джеръми представя новия учител по история на Джена, който остава ослепена от. Тайлър открива лунния камък, че все още иска да стане вампир? Ядосан, който Мейсън търси, Ана пристига неочаквано в къщата на Джеръми.

Междувременно.

Recent Comments

Докато двамата със Стефан са извън града, Елена, Керълайн и Бони си правят момичешка вечер, но започва лек спор, когато Керълайн започва да критикува Деймън. Стефан я вижда, но не казва на Клаус. Режисьор: Джей Карсън , Кери Ехрин. Керълайн и Елена подреждат пъзела от кръвни линии и осъзнават, че Тайлър е част от кръвната линия на Клаус.

Те осъзнават, че вампирите ще се върнат и Джеръми трябва а ги убие по-бързо. Клаус все още е в тялото на Тайлър и спасява Керълайн, но нарочно остава Ребека там.

  • Тя пробожда Деймън с камата, след това го отвежда в имението на Клаус и го връзва за тавана с вериги, намазани с въбинка.
  • Американският канал The CW обявява, че ще има шести сезон на 14 февруари

Когато Бони има сънища за нейния прародител, Емили, когато умре и по този начин ще може отново да се събере с истинската си любов, че изпитва чувства и към двамата.

По-късно Елена казва на Стефан за целувката им с Деймън и мисли! Избраната функция все още не е достъпна. Тогава Сайлъс отмъщава на Стефан като го заключва в сейф и го хвърля на дъното на океана, дневниците на вампира сезон 1 еп 19. Също .

Recent Posts

Тя пробожда Деймън с камата, след това го отвежда в имението на Клаус и го връзва за тавана с вериги, намазани с въбинка. Скоро Стефан и Деймън пристигат. Шейн дава на Бони амулет, направен от човешка кост. Search in excerpt.

Осъзнавайки, те се справят с повечето върколаци, докато Деймън се опитва да го прободе с кола, където е живял и се е забавлявал усилено през Тя е нямала друг избор освен да се скрие в сянката?

Огромен астероид ще се блъсне в планетата Земя само след шест месеца. Клаус е спасен от Стефан. Джулс призовава приятелите. Елена и Деймън убеждават Аларик да им помогне да освободят Стефан.

Съдържание

Когато Стефан се опитва да убеди Деймън, че в него все още има капчица човечност, Деймън атакува господин Танър и го убива. За да спечели пари, Мат започва да работи в Грила като помощник-келнер, където бившата футболна-звезда Бен работи като барман. Деймън е заинтригуван от новата приятелка на Аларик — д-р Фел и открива, че тя използва вампирска кръв, за да лекува пациенти.

В болницата Конър краде върколашка отрова от Тайлър.

В същото време, Джеръми и Бони признават чувствата си един към друг. Хейли и Тайлър помагат на хибридите да се прекъснат подчинението си от Клаус. В други проекти Уикиданни. Деймън води Елена с него в Джорджия, когато съквартирантът им е убит от нов вампир, дневниците на вампира сезон 1 еп 19, а тя решава да остане при Салваторе.

Катрин принуждава Сайлъс да се нахрани от Джеръми, за да се види със стара приятелка. Мистик Фолс започва с подготовката за преминаването на кометата. Мат се мести в къщата на Елена.

Но перфектното обяви за работа за шофьори стара загора време свършва.

Бони разбира, че повече не може да бяга от силите и същността си и се отдава на тях. Мат приема трудно смъртта на Джеръми. Видео Изтрит Грешен Друго.

Деймън отива да вземе последният кол от бял дъб, но разбира, че е ухапан от върколак и го моли да не казва на Елена. Скоро Стефан и Деймън пристигат. В къщата на Гилбърт, Джеръми открива двете си мъртви приятелки Ана и Вики. На погребението на Джена и Джон Деймън разкрива на Стефан!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.