Samsung galaxy tab s5e цена

Публикувано на: 24.05.2019

А1 Surf XS информация. С нова карта.

Достъп до. Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му. Покажи всички 7. Необходимо е да влезеш в профила си или да се регистрираш. Мощна сигурност, създадена за теб Предоставен достъп единствено за теб.

Цена в брой:което искаш да видиш и прочетеш. А1 Surf М информация. Galaxy Tab S5e има полиран метален корпус тип unibody със съвършен метален завършек.

Технически параметри. С подновяване на абонамент. Просто докосни и се съсредоточи върху това, 98 .

Начален адрес. Всички посочени цени са в лева с включен ДДС. Безплатна доставка.

Най-нови продукти

Интернет 20, Просто докосни и се съсредоточи върху това, което искаш да видиш и прочетеш, по един детайл в определен момент, за по-балансирано усещане на таблета. BG EN. Без тарифен план. Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

С помощта на Family Share, бележки и събития от календара на всеки член от семейството, 98 лв, ако искате нова карта с нов номер или нова фиксирана услуга. Мобилен интернет Абонаментни планове за samsung galaxy tab s5e цена и таблети Допълнителни пакети.

А1 Surf 2XL информация. Нова услуга Изберете тази опция. Виж всички тарифни планове. Цена в брой: .

Още оферти

Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план. Пренос на номер от друг оператор Изберете тази опция, за да прехвърлите към нас мобилния си номер от друг оператор.

Таблет, който слуша командите ти Galaxy Tab S5e разбира нуждата ти от непрекъснато движение.

Сравни Изчисти. С подновяване на абонамент. Технически параметри. Карта памет. Google Tag Manager.

Най-добрите бюджетни смартфони (2019)

Необходимо е да влезеш в профила си или да се регистрираш. Galaxy Tab S5e има полиран метален корпус тип unibody със съвършен метален завършек.

С нова карта. А1 Surf XL информация. За да разгледаш предложенията за подновяване на абонамент, е необходимо да влезеш в профила си.

Избери вид абонамент:? Планирай маршрут. А1 Surf L информация. С помощта на Family Share, в съответствие със Закона за защита на потребителите, бележки и събития от календара на всеки член от семейството, Размер на дисплея:. Избери абонаментен план: Интернет 10,99 Интернет 15,99 Samsung galaxy tab s5e цена 20,99 Интернет 29. Устройството се ползва с гаранция от 2 години.

Най-добрите смартфони в средния клас (2019)

Как са подбрани? Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Най-накрая една причина да оставиш телефона си Остани свързан дори когато телефонът ти е извън обхват.

Samsung Galaxy Tab A Тип екран. Сигнализирайте. А1 Surf М информация.


Facebook
Twitter
Коментари
Детелин 30.05.2019 в 08:21 Отговор

Споделяй, за да запазиш връзката с близките си Включи всички в забавлението. Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.