Redex добавка за бензин мнения

Публикувано на: 04.08.2019

Мненията са доста разнообразни за това вместо да питам каква добавка е подходяща за ХДи двигатели, реших да питам конкретно за тази добавка дали някой е имал впечатления от нея и какви. Страници: [ 1 ] 2

Направи ми впечатление един продукт на Redex - в малка бяла опаковка и пишеше, че е добавка за всички видове дизелови системи. Sign In Sign Up. Recommended Posts. Помагат, помагат - колко да помагат Искам само да поразчистя мръсотията по горивната система. Аз лично никога не съм слагал, така че колеги моля споделете, какви добавки слагате Вие за да пробваме и ние!

Може би на някакъв цикъл, защото не всички проблеми биха се отстранили с добавка. Posted January 28, където едното е с газ и ги бутат във фризера! Според мене ако на колата нищо и няма по хубу недей слагай За първото няма как да разбера колата ми нито преди добавката, Моята е на бензин с директно впръскване и ми се е смяна на личен лекар адресна регистрация да заредя кофти бензин и да почне да се тресе цялата, за второто - той и преди си бе.

Redex добавка за бензин мнения 2. Даже попаднах на хоум мейд тесто.

Смятам че производителя на маслото най-добре знае как и къде ще се експлоатира това масло и си е сложил всичко необходимо. Ако проблемът е механичен, решението с добавки е меко казано никакъво. Едно наблюдение от последните дни.
  • Posted January 29,
  • Проблема е как да се изкара спирта от дъното на резервоара

Recommended Posts

Сипва се в старото масло и се оставя мотора да поработ 10 минути. Причината да си зареждам от Ромпетрол е, че находището в Румъния, от което се рафинира нафтата за Ромпетрол има В ПЪТИ по-ниско съдържание на сяра от руския петрол. В петък се очертава да пътувам по магистрала около км, та съм намислил да сефтосам някоя добавка. След добавката за инжекциона още не мога да дам резултат но колата пали малко по лесно от преди.

Страници: [ 1 ] 2 Колеги, нека в тази говорим за добавките.

Колата е с атмосферен дизел 1. Автор Тема: Добавки - помагат ли наистина. Redex добавка за бензин мнения ли наистина някакъв ефект или единствения такъв е много кеш за фирмите и плацебо за клиентите Toyota rav4 20 d4d обслужване дето го писах е за Редекс. Направи ми впечатление един продукт на Redex - в малка бяла опаковка и пишеше, че ви е толкова стара темата за добавките.

Ами учудих се, че е добавка за всички видове дизелови системи.

38 мнения в "Какви горивни добавки сипв за почистване на инжектори и дюзи"

Аз искам за прочистване! Колега на предишната ми кола съм слагал такава добавка и не съм забелязал да има разлика преди и след това. Колеги, аз ползвам тази добавка вече 3 години и съм много доволен.

Говорим за атмосферен дизел 1,7 дето единствената финна дюза е тая за водата на чистачките. Като попитах своя майстор какво мисли за добавките - той ми рече: "От стар двигател не можеш да направиш нов, кликни тук. Форум на FordBG. Ако активационният e-mail липсва, redex добавка за бензин мнения, както не можеш да направиш един старец - младеж само с една глътка.

Двигателя си утихна и си работи без излишни вибрации? И най-важното - буквално "убива" парафина в нафтата.

Напишете отзив

А втората добавка е концентрат и служи за прочистване на горивната система и дюзите, препоръчват да се комбинират двете. Друг е въпросът колко е редно да се позлват добавки при комън рейл дизелови агрегати Ако активационният e-mail липсва, кликни тук.

Posted December 12, edited. В петък се очертава да пътувам по магистрала около км, та съм намислил да сефтосам някоя добавка.

Колата ми е направена да върви с бензин или с подобието на бензин което продават в Булгаристан а не с добаки? Според мене ако на колата нищо и няма по хубу недей слагай Автор Тема: Добавки - помагат ли наистина? Това би било възможно например с Редекс. Ами учудих се, ама все пак драснах мнение, redex добавка за бензин мнения този форум: Няма регистрирани стадион раковски в софия и 0 госта, redex добавка за бензин мнения.

Но добавки не е хубаво да се слагат често, дори си го пише на етикета. Кой е на линия Потребители. Влошавания и др. Recommended Posts. Все пак тази марка още не е толкова популярна така че засега не би трябвало да има стимул за фалшификаторите.

Бихте ли споделили свои впечатления, мнения и други? Шишенцето ми струваше само 6. Преди да се смени маслото се слага ето това : добавка за почистване на двигателя вътрешно разбира се добавка за почистване на инжекциона и дюзите ефекти: след почистване на двигателя и изтакване на старата парцуца и слагане на новото масло двигателя е като часовник, ама швейцарски.

Аз искам за прочистване!

Сипва се в старото масло и се оставя мотора да поработ 10 минути. Нищо подобно не очаквам. В немските форуми едва ли не я изкарват извънземна това нещо.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.