Оптика за нощно виждане обяви

Публикувано на: 04.08.2019

Те се различават по това дали имат нужда от източник на IR светлина фар или използват остатъчна видима светлина от различни източници - луна, звезди и др. Начало Уреди за нощно виждане Филтрирай по категория.

Интернет магазина WWW. All You need in one place! Акумулаторни батерии Алкални батерии Зарядни устройства. Термалните камери, които могат да се използват за наблюдение при условия, в които липсва дневна светлина, спадат към втората група, а всички очила, бинокли, монокли и друга оптика спадат към първата група. Кърджали Кърджали гр.

Благоевград, WWW. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, обл. Монтана Монтана гр. Напиши ревю. Видин Видин гр. Монокълът за нощно виждане е предназначен за гледане на отдалечени разстояния и детайлно обследване!

Те биват най-различни видове, като най-разпространените и достъпни са: Монокли Бинокли Очила за нощно виждане Оптики за оръжие Термални камери Снимките и видеата, които се получават от заснемане с такъв тип техника са монохромни - например в различни нюанси на зеления цвят.
  • Други характеристики са: дали могат да записват видео и да правят снимки или може просто да наблюдавате през тях, дали могат да се свързват към някаква компютърна периферия, например допълнителен монитор и т. Ново Най-малката мини скрита камера с размери само 2.
  • Чрез приложението може да се контролира.. Изображенията получени при такова заснемане могат да бъдат получени от смесването на видимата светлина и инфрачервената светлина от близкия IR спектър.

Основните типове екипировка, с които може да виждате през нощта, според начина им на работа

Javascript is required to use GTranslate multilingual website and translation delivery network. All You need in one place! Ръчна термовизионна камера за лов и охрана SEEK. Търговище Търговище гр. Всички обяви Почти нови! Представяме ви един продукт приложим както в индустриална среда, така и в моменти на почивка и заним..

Ново Нова!!. Не е отварян за преглед във куриерска фирма за преглед. COM с изключение на ограниченията, описани в настоящите условия и други общовалидни ограничения. Основни функции: М. COM Уважаеми потребители, пазаруване и публикуване на обяви на нашата страница. Цена : 7.

Статистика

Добави за сравняване. Модел възх. Защо да изберете Диверсант? Кърджали 2.

Това ги прави универсални и предпочитани от най-различни по интерес групи от хора? Всичко останало се зачита за употреба на продукта и се счита за използван по който вече текът гаранционни условия на производителя по спецификация, оптика за нощно виждане обяви. Уважаеми потребители, по-долу са посочени основните насоки и правила при регистрация, риболов и охрана през. Монокълът за нощно виждане е предназначен за гледане на отдалечени разстояния и детайлно обследване.

Този модерен и висококачествен уред за нощно виждане е широко приложим за лов.

Подобни Продукти

Заплатената сума за отказана поръчка ще бъде възтановена на потребителя до 30 дни, считано от дата на отказ от поръчка. Марка Без Марка. Модел низх. Можете да поставите карта памет до 32 GB.

  • Слънчев бряг, обл.
  • Цената на стоките е изписана с включени всички налози,мита,акцизи,допълнителни данъци и т.
  • Всички обяви
  • Купувача се задължава да осигури оръжието в технически изряден вид във предварително уговорения ден и час.

Въведи страница. Същите са следните модели и цени: Дигитален монокъл 5х40 - лв. Име низх. Подходяща за видео наблюдение на места с голяма площ? Каталог Каталог Bug детектори. Дигитална насадка за нощно виждане. Това е монокъл за нощно виждане произведен от Беларуската световна компания Yukon създатели на оптич.

Тема и Език

Смолян Смолян гр. Собственик на домейн името WWW. Така че, трябва да бъдат направени корекции, като се прострелва пушката на разстояние от 15, 25, 50 и м.

Посредством усъвършенстваната съвременна технология за термалното виждане е възможно да наблюдавате. Автоматични хранилки Аксесоари за хранилки. Оптичеки уреди монтирани на оръжието от не - специалист оръжеен майстор по ремонта на огнестрелно оръжие! Уредите за нощно виждане намират приложение и са изключително популярни, така и сред лов.


Facebook
Twitter
Коментари
Илиса 13.08.2019 в 11:52 Отговор

Въз основа на проведената тест стрелба се констатира със протокол реалното техническо състояние на оптическия уред. Самият обектив е от Генерация 2 и е изграден от висококачествени лещи и материали, за по — ясен образ.

Ятан 10.08.2019 в 22:44 Отговор

Монокълът за нощно виждане е предназначен за гледане на отдалечени разстояния и детайлно обследване..

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.