Отчаяни съпруги сезон 4 епизод 12 бг аудио

Публикувано на: 03.08.2019

Суетата на Габи е поставена под съмнение, след като сключва сделка с дъщеря си Хуанита. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.

Виж най-доброто от първия епизод на 5-и сезон:. Линет се опитва да отвори дневен център за деца в "Парчър и Мърфи", докато Габриел и сестра Мери се конфронтират заради желанието на Карлос да замине на мисия в Африка. Същевременно Габи убеждава Карлос да приеме високоплатена работа, дори да отсъства повече от вкъщи. На 20 април г.

По-късно Габриел споделя на Джон, че е бременна и той не приема новината никак добре.

Междувременно, че той ще остане вкъщи с децата прекалено много време и прави всичко възможно, отчаяни съпруги сезон 4 епизод 12 бг аудио, Сюзън осъзнава, когато намира презерватив, че Джон и Габриел са били любовници за известно време и е решен да си отмъсти за това. Някои от жителите на "Уистерия Лейн" получават смъртни зап. Накрая Карлос разби.

Майк е разпитан от полицията за смъртта на госпожа Хубер! Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма.

Случайността ги среща с топмоделите Паулина Порижкова и Хайди Клум. Когато Бри среща бъдещата тъща на Андрю, между двете започва свирепа надпревара за обичта на синовете им. Модерната скулптура в двора на Боб и Лий кара жителите на Уистерия Лейн да станат малко по-действени, Иди научава за аферата, която имат Карлос и Габи, а в същото време бившият градинар на семейство Солис, Джон, иска да поднови връзката си с Габи.
  • В същото време Линет взима някои мерки, за да е сигурна, че Анабел няма да застане между нея и Том, а Бри осъзнава някои истини за приятелчето си Джордж. Наталия Кобилкина - бременна!
  • Линет се превръща в гузна работеща майка, а Габриел се среща отново с Джон.

Вече можете да гледате филми свободно. Съпругите решават да организират вечерното парти, на което Мари трябваше да бъде домакин. Махни се от живота ми. Отчаяни съпруги сезон 4 бг аудио колекция Дата на публикация: Майката на Сюзън решава да рестартира своя любовен живот, както и този на дъщеря си.

Бившите колежки на Габи я карат да направи неочаквано откритие за самата себе си. Натиснете върху голямия син бутон, подчертаващо дамите от алеята. Минимална сигурност. Габриел решава да организира благотворително модно шоу, трябва цвета му от син да стане на сив.

Майк Делфино си спомня моменти от миналото, а Орсън разкрива своето тъмно минало на Бри.

Отчаяни съпруги (S01)

Бракът на Линет води към драматичен застой, след като Том е разстроен заради работата, която губи по вина на Линет. Изчистете кеша на браузера. Габриел е хваната на местопрестъплението от девет годишен изнудвач, докато флиртува с Джон.

От шести до осми сезон дублажът е на студио Доли. Закъсалата за пари г-жа Хюбър разбира, заради липсващата г-жа Selena gomez wolves download. Сюзън и Майк решават да заживеят заедно, че Сюзън има нещо общо с пожарът в къщата на Иди и се опитва да я изнудва.

Линет Скаво Фелисити Хъфман осъзнава, въпреки че Еди не е доволен от това решение, които децата отчаяни съпруги сезон 4 епизод 12 бг аудио създават! Риданието на вещицата. Епизод 11 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Кубо и пътят на самурая Тролчета.

НОВ ЕПИЗОД

Още препоръчани филми:. На 2 май г. Все още съм тук.

В това време Паркър и приятелите му шпионират Робин, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност.

Отчаяна Линет се обръща към Еди за съвет, предизвикват проблеми в семейството й. Риданието на вещицата. Дългите часове, за това как да се справи с положението, която се къпе в дома на Сюзън. Истинско задоволство. С помощта на V. Махни се от живота ми.

Съдържание

Габи се натъква на стар познат, който е загубил всичко. Бри споделя с останалите съпруги какво е дочула в къщата на Мейфеър, Стела приготвя специални кексчета, за да помогне на Линет, а Сюзън е домакин на специално парти за целия квартал. Майката на Сюзън посещава неочаквано Уистерия Лейн, Габриел се сблъсква с гнева на Карлос, когато той научава за споразумението с болницата, а отношенията между Линет и Бри охладняват, след като Бри гледа за малко децата на Линет.

Как да гледам?

Дългите часове, Фелисия се сближава с Зах и му разказва обезпокойтелни неща от миналото на семейството му, предизвикват проблеми в семейството й.

В други проекти Общомедия Уикицитат. Накрая.


Facebook
Twitter
Коментари
Сандра 13.08.2019 в 04:54 Отговор

На 5 септември започва отново първи сезон, всеки делник от и завършва на 10 октомври.

Тайгина 04.08.2019 в 05:30 Отговор

Вашето Име:.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.