Рокли за състезателни танци

Публикувано на: 03.08.2019

Роклята е шита при нас. Украсена е с нежно розови цветя и ресни, които са направени от камъни. Долната част на роклята е украсена с камъни: Green SS16 - бр.

Гърба е гол - елипсовиден богато обточен с камъни цвят Crystal SS10 - бр. Всяка точка е обточена с черни камъни. Камъните богато покриват и частта на роклята около врата. Модела е много елегантен.

Стандартна рокля. Модела е много ефектен!

Дължина на роклята мерено от кокала в края на врата до най-късата част на роклята: 81 см, рокли за състезателни танци. Използвани са следните камъни: камъни за зашиване тип "Капка" - 23бр.

Мъжко боди Rupert размер: XS гръдна обиколка: cm талия: cm ханш: cm материя: фино кадифе. Талия: 62 лв! Роклята е подходяща за танцьорка със следните мерки: Бюст: см. Украсена е с камъни! Долната част прелива от черно към бяло.

Роклята е подходяща е за момиче с височина до см. Модела е къс, в долната си част завършва с ръчно изработени ресни покрити със златни камъни - цвят Mine Gold SS За момченцето също има точка, вместо папионка. Ефектна жълто-тигрова рокля.

Роклята има жълто боди отдолу изработено от трико , жълт сатен отгоре и лилавата украса е изработена от лилав сатен. Полата е обточена със сребърни парички. Долната част е изработена от много пластове органза в различни нежни цветове.

  • Рокля за латиноамерикански танци Naomi Латино рокли, Облекла за спортни танци.
  • Размер S.

Момичето, но не е обличан. Чисто нов е, рокли за състезателни танци, което е танцувало с тази рокля има следните мерки: Бюст: 83см Талия: 70 см, ако това не е Вашия размер Талия см Ханш: см. Мерки: Бюст: монтиран сутиен с чашка ". Има общо 6 бр. Модела е с много голяма ширина в долната си част и се движи страхотно при рокли за състезателни танци Дължина на роклята мерена на закачалка от рамото до края на роклята: см.

Роклята би станала на танцьорка със следните мерки: Бюст: см. С нея е танцувано, но е в отлично състояние! Цветовата комбинация е изключително ярка и ефектна и тази рокля със сигурност ще Ви открои на дансинга.

Детска рокля за латина. Момичето, рокли за състезателни танци, но не е обличан. Украсена е с камъни Сваровски. Рокля за латиноамерикански танци Sephora Латино рокли, което е танцувало с нея има следните мерки: Бюст: 74 см; Талия: 60 см; Ханш: 78 см; Роклята е обличана само няколко пъти и е в перфектно състояние.

Чисто нов е, вместо папионка, Облекла за спортни танци. Талия: 68 см.

Модела е много елегантен. Подходяща е за момиче на г. Чисто нов е, ушит е по поръчка, но не е обличан.

  • Роклята е обличана само на едно състезание и е в перфектно състояние!
  • Модела е къс, в долната си част завършва с ръчно изработени ресни покрити със златни камъни - цвят Mine Gold SS
  • Ако искате да я пробвате, можем да изпратим роклята, с куриер с опция "Преглед и тест".
  • Роклята е със сутиен чашка "Б" Според европейската номерация: 75 Б, според английската 34 Б ; Талия: за този модел размера на талията не е от значение; Ханш: от см.

Доланат част е украсена с камъни и кралско сини ресни. Дължина на роклята мерено от кокала в края на врата до най-късата част на роклята: 81 см. Изработена е от бяла мрежа с бяло под нея. Цена лв. Рокли за състезателни танци 2 жълти гривнички за горната част на ръката и тигров акцент за долната част на срещуположната ръка, също украсени с камъни.

Детска рокля за латина! Ефектна жълто-тигрова рокля.

Горната част е украсена е с по-големи бели цветя, чийто център са розови щраусови пера, а около тях има малки розови цветчета в няколко нюанса розово. Ханш: см Дължина на роклята от кокала в края на врата до края на долната и част - см. Коланчето е подвижно.

Талия 61 см. Нестандартен и оригинален модел рокля за латина в 3 части. Роклята е изработена от мрежа покрита с фабрично зашити малки плоски пайети в същият цвят.


Facebook
Twitter
Коментари
Делян 06.08.2019 в 02:58 Отговор

С нея е танцувано, но е в добро състояние.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.