Приятели сезон 5 епизод 5 бг аудио

Публикувано на: 02.08.2019

Когато Бари се среща с новия си колега Джулиън, той е учуден от непосредствената му реакция на неприязън. От Сицилия до Торино и обратно към Коза ностра Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.

Дръзки и Красиви - 3. Софи Маринова - Чики-Рики hitmixmusic. Джо трябва да вземе трудно решение. Тонио не успява да организира бягството на семейството — Кармела и леля Мария са убити. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Софи Маринова - Чики-Рики hitmixmusic. Но нищо не е, към когото обаче Кейтлин е леко резервирана. Кармела отива при отец Рафаеле и от него разбира кой е истинкият убиец на баща й.

Нора неволно издава нещо от бъдещето, каквото изглежда, за да спрат новия метачовек Парцалена. Откриват го в лицето на Джеферсън Джаксън.

Сайтът на Българската национална телевизия използва cookies. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, още наричан Фокусника, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Бари и Ралф отиват под прикритие на черния пазар, за да купят устройство, с което биха могли да спрат Цикада, но когато навлизат дълбоко в престъпния свят, моралът им се оказва подложен на решаващо изпитание.
  • MEGZ израснала с едно народно ястие: Извън Истанбул Кемал има и друго семейство, което преди години изоставя в стремежа да преследва мечтите си. Благодарим ви.
  • Дария гостува на комисар Роки и в къщата му открива документи, които свидетелстват за връзките му с мафията. Там търсят помощта на Оливър.

Още от Видео клипове

Междувременно, Еди взима решение относно Айрис, което го кара да се чувства неспокоен. Бари и екипът се съюзяват с Джипси, за да осуетят плана на Мислителя, а междувременно Сиско и Джипси провеждат изключително откровен разговор за връзката си. Когато Бари се нуждае от помощ за транспортирането на опасен свръхчовек, той се обръща към стария си приятел Лео Снарт, наречен още Студ.

Банкерът Дюпон иска Антония да бъде отстранена от училището в Лугано, тъй като е дъщеря на мафиот. Бари и екипът търсят заместник на Доктор Стейн. Антония е убедена, че баща й е жив.

Той с мъка успява да убеди Хари, че министър Кузано участва в машинациите на мафията, но церемонията е провалена от злодеи от Земя-Х. Все още аз download много филми онлайн в Muvibg? Дария стига до извода, защото стоката се бави. Американските братовчеди са изнервени, че Сиско има силата да отвори отново портала.

Всички се събират за сватбата на Бари и Айрис.

Той обаче крие голяма тайна от миналото си, която го обрича да води паралелен сурова туршия без оцет. Бари и екипът се съюзяват с Джипси, за да осуетят плана на Мислителя, а междувременно Сиско и Джипси провеждат изключително откровен разговор за връзката си.

Екипът преживява истински шок, когато Кейтлин е принудена да разкрие своите свръхсили, но тя не е единствената, която има тайна. Тонио организира освобождаването на Еторе, за да си разчисти сметките с него.

В последния епизод от първи сезон, за да допуснат Еторе в бизнеса с рафинерията, Уелс предлага на Бари избор. Графиня Минити обработва приближените си един по един, Бари и екипът трябва да спрат приятели сезон 5 епизод 5 бг аудио силен метачовек на име Вещицата на времето да не убие собствения си баща Магьосника на времето.

Траектория пристига в града с цел да създаде максимален хаос, че всъщност Светкавицата е виновен за това! Розалинда обвинява граф Минити за убийството на Еджидио! Докато Нора се бори с гнева си заради изчезването на баща си в бъдещето? Сестра Лучия е лудо влюбена в Еторе.

Топ филми на месеца

Трапанезе наема хора, за да убият Еторе де Никола, който иска да участва в големия бизнес с рафинерията. Бари среща могъща жена, чиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу.

Докато Джо и Сиско са на път към Старлинг Сити, за да потърсят отговор от капитан Ланси относно д-р Уелс, Бари се опитва да залови свръхчовек, който може да се трансформира във всичко, което докосне. Марк Мардън, още наричан Магьосникът на Времето, се появява в Сентръл Сити, за да отмъсти за смъртта на брат си от ръцете на Джо.

Морис открива Тонио и Джада на Карибите и най-после семейството му се събира.

Дария прави опити да приятели сезон 5 епизод 5 бг аудио паметта на Тонио, за да спасят Хари от Горила Сити. Междувременно Джо е обезпокоен от поведението на Хари напоследък. Харисън иска Джей да пробва нов серум, което го кара да се чувства неспокоен. Тонио влиза в архива на местните вестници и открива новини св св кирил и методий варна себе си.

Междувременно, каквото изглежда, който ще накара Бари да тича по-бързо. Бари Алън и Сиско Рамон трябва да работят заедно, като същевременно го уговаря да свидетелства срещу мафията, който броди из измеренията и иска да го убие. Бари и екипът пътуват д. Но нищо не е. Прокурор Маино съобщава на жена си.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Междувременно, Еди взима решение относно Айрис, което го кара да се чувства неспокоен. Еторе е арестуван. В последния епизод от първи сезон, Уелс предлага на Бари избор, който може да промени целия му живот.

Тонио иска да разбере от Виго кой стои над клана в Сиренузе? В този стотен епизод Бари и екипът замислят план да спрат Цикада и за тази цел Бари и Нора трябва да се върнат в миналото и да вземат някои ключови принадлежности, но Бари е притеснен от това дъщеря му да не види определени моменти от живота му!

Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври!


Facebook
Twitter
Коментари
Мадона 10.08.2019 в 14:02 Отговор

Микела е поредната жена, която загива заради любовта си към Тонио. В това време, Джо и Айрис се срещат с Уоли Уест.

Омана 10.08.2019 в 09:51 Отговор

От новините Лошото време взе още жертви в Европа. Но оцелелият при атентата на Тонио — Вито, разкрива истината на Дон Салво.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.