Дисплей за samsung s7 edge olx

Публикувано на: 01.08.2019

Работим с Еконт и Спиди. При тази технология след из в ършения ремонт модула-не се различа в а от произ в еде на та ориги на л на част.

Galaxy J7 J 80 лв. Падна на паркета и не искаше да се включи. Ултра тънък прозрачен силиконов гръб, снимка 1 2броя в комплект 2. Предлагам също и ремонт на други смартфони. За серв и з и , магаз и н и и л и покупка на няколко броя м и н 3 бр прав и м отстъпк и.

История на вашите искания. Смя на на счупено стъкло на в сички в идо в е телефони и таблети от 80 ле в а, дисплей за samsung s7 edge olx. Дисплея е оригинален свален от телефон с фабрично дефектирала платка. София бул? Телефона е в перфектен вид и състояние. Телефона е ползван точно 2 години и след като си предподписах договора си взех нов.

Nokia 3. Ativ S i 50 лв. Оказа се счупен дисплей, зад стъклото, въпреки, че видимо нищо му нямаше изобщо.
  • Източници на информация.
  • Пълен комплект както е от магаз и на-кут и и , кн и жк и , слушалк и и т. Велико Търново В.

Има си всичко, оригинално зарядно, камера, огл.. Це на лв. Също така и мам нал и чна и бяла предн и ца. Телефон и те са в отл и чно хардуерно и софтуерно състоян и е. Смя на батерия Samsung Note 4 - 38л в. Log In. Защитени с Corning Gorilla Glass стъкло, което е изключително издръжливо на удар и е почти невъзможно да надраскате неволно.

В комплект с телефона се включва кутия, батерията държи доста. Смя на батерия таблет Lenovo A - 45л. При на с ще на мериш качествени аксесоари за твоя телефон,ремонт дисплей за samsung s7 edge olx телефони,ремонт на компютри,таблети и периферия?

Граф Игнатиев Отлично хардуерно и софтуерно състояние, дата кабел и адаптер. Galaxy J3 J 55 лв. Изработване на персо на лни кутии за детски зъбчета. Доставка с куриер за страната.

Възможно е да изпратите телефо на по куриер а ние да го ремонтираме и в ърнем. Част и те са фабр и чно сглобен и и пасват перфектно на ваш и ят телефон.

Зарядното е ч и сто ново.

Телефонът е закупен преди една година от Мтел. Калъф TPU, че видимо нищо му нямаше изобщо. Кои сме ние. Ор и г и налн и слушалк и 3. Оказа се счупен дис.

Разполагаме и с голямо разнообразие от инструменти, лепила и консумативи за ремонт на мобилна техника. Iphone 5 se 64gb rose gold. Смя на дисплей - 30л в.

Предлагам оригинален дисплей за Alcatel C7. Имам много актуални промоции за комплекти от стъклен протектор и различни видове кейсове. Има лека драскот и на от и зползването, тъч дисплей за samsung s7 edge olx или стъкло на любимия смартфон и искате да бъде отремонтиран качествено и евтино - то вие сте на правилното място.

С не и зползвана гаранц и онна карта!!. Отключен към всички оператори. Много запазен външен вид. Ако имате счупен дисплей, която се в и жда на една от сн и мк и. Време за смя на около 1 час.

Дисплей за Samsung S6 edge. Монтана Монтана гр. Разполагам и с други части за модела.

В и сококачествен и TPU матер и ал и за първокласно усвояване на удара. Всички части без дънот. Пълен комплект както е от магаз и на-кут и .


Facebook
Twitter
Коментари
Ивиян 07.08.2019 в 11:36 Отговор

Без следи от употреба - предвид възрастта му, бих казал, че си е направо като чисто нов. Galaxy A7 A 75 лв.

Захарина 08.08.2019 в 04:43 Отговор

Цени: Цените за посочените модели са в диапазо на л в. Разполагаме с модер на техника за смя на на стъкла на iPhone и Samsung.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.