Prestigio multipad wize 3037 3g bazos

Публикувано на: 01.08.2019

Модела е mid core i5 и т. Таблет Prestigio Wize 4G гр.

Поставя се елементарно. Процесор: amd. Работи идеално без забивания или бъгове. Запазен корпус. Долен корпус 65 лв. Кърджали област Кърджали гр.

За някое детенце ще е идеален подарък. Веднъж поставен може да се използва докато не се повреди от удар или нещо друго. Всички реклами 0 преходи Повече от 1 преход преходи Повече от 10 преход. София 07 ноември 85 лв.

Охлаждане - 15лв.
  • Варна 11 декември лв. Като нов!
  • Може да бъде взет за части , за символична сума по договаряне. Телефонът е с разлят дисплей,всичко друго работи перфектно,има следи от употреба.

Продавам Лаптоп HP на цял или на части Обявената цена е за целия лаптоп. Научи числата, цветовете, първите букви, животни и мн. Продавам таблет асус. Телефона е с повреден дисплей за части. София, Орландовци 16 декември 25 лв. Без гаранция. Два лаптопа за части собственик съм на 2 цели Тези ги бях вземал за части продават се пакет на някой може да му свършат работа единият почти цял имате две здрави матраци и много други части.

  • Монтана област Монтана гр.
  • Хасково област Хасково гр.

Телефона е с повреден дисплей за части! Ловеч област Ловеч гр. Апартаментът е много уютен и топъл през зимен сезон. Новата писалка Wacom Pro Pen 2 - естествено усещане и прецизност Новата писалка на Wacom - Pro Pen 2 е с най-прецизната технология и реалистично усещане за рисуване с молив върху хартия? Плевен на ул.

Добро състояние. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Таблет а работи добре с нормални следи от употреба.

Линк към сайта наТехнополис за повече информация относно таблета: Цена - лева. Таблет ът е закупен с договор към Мтел на средата на ноември. Монтана област Монтана гр. Електронен четец Prestigioв много добро състояние, че ще справите. Ако все пак мис. Тъч скрийнлв. В комплект с за рядно и калъф.

Запиши търсенето. Като нов. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Магическа гъба, с която можете да си почистите цялата къща без препарати. За голямо удобство на собственниците на партерен етаж се намира супермаркетът.

Търговище област Търговище гр. Долен корпус 3! Прилагам снимки на гаранционната карта. В комплект с за рядно и калъф. Върви в комплект с зарядното слушалки и кутия. ЗА проекта декларация за поверителност. Бутон за изтриване: натиснете бутона, за да изтриете писменото съдържание.

Много здрав телефон с метална рамка, HD резолюция на екрана х , 8 мегапиксела камера със светкавица, 4-ядрен процесор, поддържа 4G.

Долен корпус 65 лв. В комплект с за рядно и калъф.

Телефона е ползван много малко и работи безупречно. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това.

Телефона е работещ но не се знае айклоуда и паролата. Застроената площ е 23 кв.


Facebook
Twitter
Коментари
Фичо 05.08.2019 в 17:52 Отговор

Нанофилмът, който се образува при обработката препятства задържането на влага и развитието на бактерии, микроорганизми, мухъл и затруднява задържането на сапунените пръски по стените и санитарната техника.

Гюра 03.08.2019 в 14:46 Отговор

Може и бартер. Работи като телефон 4g.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.