Карта на софия с маршрут на градски транспорт

Публикувано на: 31.07.2019

Тази мярка е заради очакваните по-високи ниви на ФПЧ във въздуха. Запазване на офлайн карти на SD карта Офлайн картите се изтеглят по подразбиране във вътрешното хранилище на устройството ви, но вместо това можете да ги изтеглите на SD карта. See More.

На спирките също ще бъдат поставени съответните знаци. Между ж. Всички те са в тестови период и валидаторите не са активни за пътниците. Ако отивате на място, където интернетът е бавен, преносът на мобилни данни е скъп или няма да имате онлайн връзка, можете да запазите район от Google Карти на телефона или таблета си и да го използвате офлайн. Damyanitsa " located on str.

Ако връзката ви с интернет е бавна или липсва, Google Карти ще използва офлайн картите ви, за да ви дава упътвания.

В упътванията си за достъп с автомобил няма да разполагате с информация за трафика, за алтернативни маршрути или указания за лента. В рубриката ни "Знате ли че Можете също така да изтегляте офлайн карти въз основа на местата, които възнамерявате да посетите. Докоснете изтеклия или изтичащия район в списъка. Android iPhone и iPad Още.

Ботев, надясно по бул.
  • Горе вляво докоснете менюто Офлайн карти. Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки по маршрута, включително на спирките в споделеното трамвайно трасе и на спирките на нощните автобусни линии.
  • Докоснете Актуализиране. Причината за мерките е повишената концентрация на ФПЧ във въздуха.

Запазване на офлайн карти на SD карта Офлайн картите се изтеглят по подразбиране във вътрешното хранилище на устройството ви, но вместо това можете да ги изтеглите на SD карта. Ако отивате на място, където интернетът е бавен, преносът на мобилни данни е скъп или няма да имате онлайн връзка, можете да запазите район от Google Карти на телефона или таблета си и да го използвате офлайн.

Забележка: Изтеглянето на офлайн карти не е налице за някои региони поради договорни ограничения, поддръжка на език, формати на адресите или други причини. На общата спирка пътниците ще могат за се прекачват, като престоят на колите на градския транспорт там ще бъде 5 минути.

В упътванията си за достъп с автомобил няма да разполагате с информация за трафика, за алтернативни маршрути или указания за лента.

  • Изтриване на офлайн карти На телефона или таблета си с Android отворете приложението Google Карти.
  • Можете да изберете да изтеглите карта или да прегледате тези, които вече сте изтеглили. Accessibility Help.

Център за градска мобилност updated their cover photo. На телефона или таблета си с Android отворете приложението Google Карти. Предвидените от Столична община автобуси, които ще обслужват нощния транспорт.

Уеб сайт за закупуване и използване на превозни документи за пътуване с обществения градски транспорт в София.

Удобството на локацията!

Stoyno Bachiyski " located on str. Stoyno Bachiyski " before St. За да работи Civi, ние съхраняваме потребителски данни.

Докоснете изтеклия или изтичащия район в списъка. Офлайн районът ще се актуализира. От утре до 16 януари заради строежа на новата метролиния няма да може да се навлиза по лявата пътна лента от южното пътно платно на бул.

Център за градска мобилност updated their cover photo. Уеб сайт за закупуване и използване на превозни документи за пътуване с обществения градски транспорт в София.

Стъпка 1: Изтегляне на карта

Това полезно ли бе? Уверете се, че сте свързани с интернет и сте влезли в профила си в Google Карти. Share Tweet Google Plus. Karpuzitsa " on str. Bachiyski "; - Code " STR.

Център за градска мобилност shared a post. Можете също спайдърмен бг аудио част 1 да изтегляте офлайн карти въз основа на местата, които възнамерявате да посетите.

Ще се извършват ремонтни работи в района на Централна гара. Най-лесният и бърз начин за това е чрез приложението Civi. Knyazhevska " located on str. Само го изтегли и ние ставаме твоят личен адвокат срещу проблемите в града. Колите ще имат отличителни знаци, които да показват. Между .

С градски транспорт

Невена Илиева. Научете как да конфигурирате SD картата си. Забележка : Можете да запазвате карти на устройството си или на SD карта.

Как и кога. Помощ Как да използвате Google Карти Първи стъпки с приложението Google Карти Изтегляне на райони и навигиране офлайн Намиране и подобряване на точността на местоположението ви Хронология в Google Карти Съвети и похвати Намиране и запазване на места за паркиране. Княз Ал. Докоснете Изтриване.


Facebook
Twitter
Коментари
Теодор 06.08.2019 в 01:02 Отговор

Стандартните абонаменти карти за градския транспорт няма да важат. Ако забележите нередност, свързана с нощния транспорт на столицата, както и с всички проблеми на вашето населено място, сигнализирайте на общината.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.