Физика 10 клас тест

Публикувано на: 30.07.2019

Делене на урана. Дифракционна решетка. Пречупване на светлината.

Магнитно поле. Книгата е предназначена за широк кръг читатели - за любители-астрономи от всички възрасти за запознаване със звездното небе и с методите за неговото изучаване.. Да, искам! Сборник задачи и тестове по "Човекът и природата" за 5.

Трети раздел От атома до Космоса. Сборникът съдържа задачи и тестове по темите от учебната програма по Човекът и природата за 4.

Магнитни свойства на веществата. Благодарим за разбирането. Да станем приятели във. Втори раздел. За доставките си Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерска компания Спиди.

За контакт

Магнитни сили. Добавяне на учебник Избери своя учебник. Книгата съдържа разнообразни по форма задачи, групирани в раздели, които следват съдържанието на учебната програма по физика за 9.

Пълно вътрешно отражение. Силно впечатление прави фактът, че учебниците се четат с лекота, съобразени са с възможностите на учениците и включват любопитни факти и знания, които биха събудили ученическия интерес към физиката.

Магнитно поле.

Сборникът съдържа задачи и тестове по темите от новата учебна програма по "Човекът и природата" за 6. Дифракционна решетка. Еволюция на звездите. Сборник от задачи по физика за 8. От атома до Космоса.

You are here

По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения. Дифракционна решетка. Десет примерни теста за подготовка за национална проверка по Човекът и природата, 6.

Поръчай с отстъпка. Решаване на задачи. Евгения Лачкова - дългогодишен учител по физика в НЕГ. Дифракция на светлината. Помагалото е предназначено за учениците от Термоядрен синтез. Език български.

Ще харесате още

В сборника са включени задачи, групирани в раздели, които следват съдържанието на учебната програма по физика за 8. Физика и астрономия за 9. Светът на галактиките.

  • Книгата съдържа разнообразни по форма задачи, групирани в раздели, които следват съдържанието на учебната програма по физика за 7.
  • По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения.
  • Имайте предвид че няма възможност за сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно.
  • Евгения Лачкова - дългогодишен учител по физика в НЕГ.

Избери своя учебник по физика за Десет примерни теста за подготовка за физика 10 клас тест проверка по Човекът и природата, 6.

Дисперсия на светлината. Физика на микросвета. Принцип на действие на електромотора. Елементарни частици. Източници на светлина. Интензитет на електрично поле. Фотоелектричен ефект.

От атома до Космоса. Магнитно поле. Книгата съдържа разнообразни по форма задачи, групирани в раздели, които следват съдържанието на учебната програма по физика за 8. Класация на българските страници за образование.

Трябва да сте регистриран аза да управлявате списъка си с желания. Сборник задачи и тестове по физика и астрономия за 9. Екипът на Ciela.


Facebook
Twitter
Коментари
Зърлатан 08.08.2019 в 21:55 Отговор

Сподели Често задавани въпроси. Магнитно поле на електричен ток.

Снежинка 04.08.2019 в 07:48 Отговор

Срокът на доставка може да бъде удължен до 30 дни от деня на поръчката в случай на: - провеждани от CIELA. Трети раздел От атома до Космоса.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.