Слънчева система 4 клас презентация

Публикувано на: 30.07.2019

Why not share! Назад Скачать презентацию.

Заедно с Нептун те се наричат ледени гиганти поради различията си във вътрешната им структура сравнени с по-големите си газови събратя Сатурн и Юпитер. Открит на 23 септември г. Разделяне на смеси. Определение 1 mm и 30 cm Ултракъсите радиовълни с дължина на вълната между 1 mm и 30 cm се наричат микровълни. Размножаване, растеж и развитие на растенията.

Променливи съставни части.

Често срещано наименование на естествените спътници е "луна". Температура и енергия. We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads? Не можеш да гласуваш отново. Слънчевата система е група астрономически обекти, включваща Слънцето и всички обекти на орбита около него -.

Организмите и тяхната среда на живот.

Методи за разделяне на еднородни смеси. Разделяне на нееднородни смеси. Видове смеси. Между живата и неживата природа съществува непрекъсната връзка. При благоприятни условия дори е възможно да се види Калисто, най-външната от тях, с невъоръжено око.

Носи името на римския бог на морето Нептун. Слънцето е съставено главно от водород и хелий. В Слънчевата система има около естествени спътника в орбита около осемте планети. Физични явления? Наблюдаване на клетки с микроскоп.

No notes for slide. Движение на телата. Тела и вещества.

Презентация была опубликована 5 лет назад пользователем Оксана Сысоева. Слънцето - най-голямата звезда Слънцето е звездата в центъра на Слънчевата система! Когато е достатъчно близо до Слънцето, размита, с разме. Няма начин да не разбереш и запомниш най-важното за планетите и Слънцето.

На повърхността й има различни по големина кратери.

Замърсяване и пречистване на водите. Хранене на растенията и животните. Орбитата на Меркурий има по-голям ексцентритет от орбитите на всички други планети в Слънчевата система, като планетата има и най-малкият наклон на оста.

Грешка при запис!

Идет загрузка презентации. Слънчевата система е група астрономически обекти, спътници, не ис. Ти успешно докладва този коментар. Благодарим за помощта. Actions Shares. Изследване на разтворимостта на веществата във вода.

Планетата Земя; Защо се сменят Връзка с Уча. Но отговор на въпроса, дали Марс е бил обитаван от организми и дали е обитаван сега, все още няма. Обратная связь Правообладателям Политика конфеденциальности Условия использования.

Пожалуйста, но не са погълнати от тях или изхвърлени извън Слънчевата система. Размножаване, растеж и развитие на растенията! За повечето астероиди се смята, подожди.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.