Пломба цена без здравна каса

Публикувано на: 30.07.2019

Всеки дентален зъболекарски кабинет формира цените индивидуално. За мнозина германци зъболекарските услуги се оказват скъпо удоволствие. Какви са цените на пломбите, коронките, имплантите - и кой какви разходи поема?

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Ето какво издават зъбите за нас Паднал е млечен зъб на детето ви? Общо лв. Първично почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране 60 лв. Стоматолозите са длъжни да се придържат към този ценоразпис, който обаче предвижда и известни отклонения. С две думи работа и пломбиране на един зъб крайна цена лв.

Всички Текуща тема? Един път в годината здравните каси поемат разходите по пломба цена без здравна каса на зъбния камък, а веднъж на всеки две години плащат и изследванията за установяване на пародонтоза. Та аз да си избера! Моят съвет е едно дете да бъде за първи път заведено на зъболекар в колкото се може по-ранна възраст? Най-евтино е зъболечението в Шверин.

Vyara D - Новак Vyara D. Зъбните заболявания, които здравната каса покрива са следните:. Моят съвет е едно дете да бъде за първи път заведено на зъболекар в колкото се може по-ранна възраст.

Екстракция изваждане на зъб с анестезия упойка. Изработка на пинлей метален лят щифт 90 лв. При децата, тя поема 5 процедури. Всичко зависи от възрастта на детето. Зъболекарите не са като личните лекари.

  • Множество пациенти задават въпроса: какво покрива Здравната каса като цена за зъболекар? Декларирам, че имам навършени 14 години.
  • Запази час при зъболекар.

Множество пациенти задават въпроса: какво покрива Здравната каса като цена за зъболекар. Всичко това пациентът трябва да предаде на здравната каса, за всички здравно пломба цена без здравна каса лица. Здравейте, а тя на свой ред трябва предварително да одобри посочените разходи? Цените за тази манипулация са одобрени и отпуснати в бджета на НЗОК. Актуален ценоразпис на стоматологична практика Д-р Петя Бодичева гр. Екстракция на временен зъб с анастезия упойка .

Само при болка. Addresse Бургас, ул. С решение на Министерски съвет от Септември г здравната каса заплаща трета манипулация за пациентите над 18г.

Когато е налице този договор, съответния зъболекар има право да работи с НЗОК. Защо е важна здравната книжка. Всеки пациент има право да си избира своя зъболекар. За проверка натиснете тук. Множество пациенти задават въпроса: какво покрива Здравната каса като цена за зъболекар.

» Ценоразпис

И тук е време да се върнем към споменатата по-горе бонусна система. А премахване на зъбен камък поема ли се? Възратовите групи са две: до 18 години и над 18 години. Стоматолозите са длъжни да се придържат към този ценоразпис, който обаче предвижда и известни отклонения.

И тук също важи правилото — двама зъболекари нямат право да лекуват един и същ зъб по здравната каса в рамките на една и съща календарна.

Шина за бруксизъм лв. Зъбни заболявания заплащани от Националната здравноосигурителна каса Заболяванията или така наречените дейности. Разбира се не трябва да сте изразходвали полагащите се манипулации за съответната календарна година, пломба цена без здравна каса. Ето кои от тях попадат в топ Поставяне на дренаж при абсцес 15 лв?

Ако не беше сложила калций щеше да ми струва Обстоен преглед за установяване на орален статус и изготвяне на амбулаторен лист. Поставяне на локална анестезия упойка 10 лв.

Защо германци учат за зъболекари в България

Множество пациенти задават въпроса: какво покрива Здравната каса като цена за зъболекар? Кореново ендодонтско лечение на зъб с 3 канала лв. Тотална плакова протеза лв. Всички Текуща тема.

Реминерализираща терапия на съзъбието 35 лв. Адхезивен мост 3 членен лв.


Facebook
Twitter
Коментари
Грозде 02.08.2019 в 21:37 Отговор

Всички Текуща тема.

Розина 03.08.2019 в 20:50 Отговор

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.