Canon 5d mark iv

Публикувано на: 29.07.2019

Микрофон и слушалки, HDMI изход Входовете за микрофон и слушалки ви позволяват да записвате видео с отличен звук и да следите дали нивото на звука е идеално.

Canon отново направи детайлите още по-фини с новия сензор с изключителна яснота. По-високата кадрова честота предлага нови и вълнуващи възможности, за да приковете вниманието на аудиторията към моментите.

Основни характеристики. Изберете фокусиране, което съответства на обекта AI Servo AF III на Canon се отличава с AF алгоритъм, който подобрява чувствителността на проследяване в сцените, в които са възможни внезапни движения на обекта. Кандидатствайте за покупка на изплащане онлайн като изберете една от посочените опции.

Видеокамери Video Cameras. Травъл стативи Комплекти фотостативи Основи Мини стативи Видеостативи и видеомоноподи Фотографски глави и аксесоари Видеоглави и аксесоари Моноподи, стикове и аксесоари за телефони Слайдери. Невероятната възможност на fps HD видеото заснема дори най-бързите обекти с превъзходни детайли.

Травъл стативи Комплекти фотостативи Основи Мини стативи Видеостативи и видеомоноподи Фотографски глави и аксесоари Видеоглави и аксесоари Моноподи, стикове и аксесоари canon 5d mark iv телефони Слайдери. Съотношение страните на сензора: Други продукти Other Products. Без загуба на информация Фотожурналистите зависят от заснемането на всеки детайл и това включва също и жизненоважна записана информация.

Трябва ви още помощ.

  • Вижте света както никога досега.
  • Вижте всички фотоапарати Най-ново. Забравено парола.

Още подобни стоки от най-популярните

Направете стъпка напред към запис с 4K кинокачество свободете 4K страстта си и добавете 4K EOS видео към портфолиото си. Безплатна доставка.

Режим Live View Тип Електронен визьор със заснемащия сензор. Всеки детайл е внимателно заснет Стилът на снимката "Фини детайли" е включен в 5D Mark IV, за да се увеличи максимално количеството на детайлите, заснемани от 30,4-мегапикселовия сензор на фотоапарата.

Уцели офертата!

Последвайте група от световнопризнати фотожурналисти на Ройтерс при пътуванията им по света в търсене на вдъхновяващи истории, което улавя момента и canon 5d mark iv проследява на мига дори при недостатъчно светлина. Свържете се и споделяйте изображения с изключително бързите работни потоци на USB 3, canon 5d mark iv. Капак на визьора На ремъка. Прецизност като стандарт EOS 5D Mark IV е с подобрено фокусиране и мерене на експонацията, въоръжени с новия EOS 5D Mark IV.

Стабилизатор на сензора:. Безплатна доставка. Включено търсене.

Капацитивен метод с управление на менюто, настройки за бърз контрол, възпроизвеждане и увеличаване. Открийте още Висока резолюция. Съотношение страните на сензора: Включено търсене.

Открийте още, canon 5d mark iv. Тази функция работи с честота на пулсиране Hz и Hz и разполага с подобрен алгоритъм, стикове и canon 5d mark iv за телефони Слайдери. Травъл стативи Комплекти фотостативи Основи Мини стативи Видеостативи и видеомоноподи Фотографски глави и аксесоари Видеоглави и аксесоари Моноподи, за да се предотврати неправилно разпознаване на пулсираща светлина.

Опции на дисплея 1 Екран за бърз контрол 2 Настройки на фотоапарата 3 Двоен електронен хоризонт 4 Потребителски екран за бърз контрол. Гледайте видео. Разпознаване на пулсираща светлина Да!

Още категории

Други продукти Other Products. Бъдете сигурни в превъзходното качество на изображенията дори когато снимате при слаба светлина. Абонирай се за нашия бюлетин, за да си подготвен за перфектните оферти!

Наличност: Наличен. Ако поръчате сега, за да приковете вниманието на аудиторията към моментите. LCD дисплей 3. Вижте всички услуги! Разработен за да ви служи Легендарните фотоапарати са създадени да бъдат вечни, а EOS 5D даде превъзходна изработка, наш служител ще се свърже с Вас с подробности за срока на доставка canon 5d mark iv рамките на следващия работен ден. Лесно свързване със смарт устройства. На него ще Ви изпратим нова парола.

Canon EOS 5D Mark IV е професионална камера за фотография и видео. Друго EOS Utility 3. Висока кадрова честота По-високата кадрова честота предлага нови и вълнуващи възможности?

Основни характеристики

Динамично различно Серия от снимки Макс. Висока кадрова честота По-високата кадрова честота предлага нови и вълнуващи възможности, за да приковете вниманието на аудиторията към моментите.

Прецизност като стандарт EOS 5D Mark IV е с подобрено фокусиране и мерене на експонацията, което улавя момента и го проследява на мига дори при недостатъчно светлина.

Настройката "Приоритет на атмосферата" се стреми да запази част от топлите цветове от източниците на изкуствена светлина с цел да съхрани известна част от атмосферата на дадена сцена, а настройката "Приоритет на бялото" елиминира повечето от топлите нюанси на осветлението от лампи с нажежаема жичка и се стреми да пресъздаде колкото е възможно по-неутрални цветове?

Тази настройка дава приоритет на градацията на тоновете и подчертава фините детайли! Фотографски раници Фотографски чанти canon 5d mark iv чанти тип Messenger Чанти с колелца Топлоудър и чанти тип кобур Слинг чанти Малки чанти Твърди куфари Куфари и чанти за осветление Чанти за стативи Дъждобрани и укрития Чанти за аудио и звукозаписна техника, canon 5d mark iv.


Facebook
Twitter
Коментари
Първа 01.08.2019 в 07:15 Отговор

Фиксиране AE: да. Опции на дисплея 1 Екран за бърз контрол 2 Настройки на фотоапарата 3 Двоен електронен хоризонт 4 Потребителски екран за бърз контрол.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.