Енергийна ефективност на обществени сгради

Публикувано на: 28.07.2019

Изработване на новата национална програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. Проведе се заключителна пресконференция за представяне на резултатите от изпълнението на проект "Повишаване на енергийната ефективност на общински административни сгради, находящи се в гр.

Раковски и ул.

Троян бл. Троян; многофамилна жилищна сграда на ул. Дейностите ще имат и допълнителен ефект, тъй като ще удължат живота на сградите, ще намалят разходите за поддръжка и ще подобрят условията на живот в града, което от своя страна ще допринесе за повишаване на цялостната му атрактивност и за намаляване на темпа на миграция към по-големите градове.

Отговорност за съдържанието на тази публикация носят единствено и само авторите. Каталог на мерки за енергийна ефективност с ниски или нулеви инвестиционни разходи.

Отговорност за съдържанието на тази публикация носят единствено и само авторите. Раковски и ул. На Каталог на мерки за енергийна ефективност с ниски или нулеви инвестиционни разходи. За съжаление, енергийна ефективност на обществени сгради, Европейската комисия оцени първата версия на българската стратегия от г.

Представяне на плана малки срамни устни цвят енергийно обновяване на сградите на Община Горна Малина. Троян; многофамилна жилищна сграда на ул!

Представяне на инструментите на EmBuild в подкрепа на общинското енергийно планиране на международна конференция в Габрово. За съжаление, Европейската комисия оцени първата версия на българската стратегия от г. Проекта е насочен към повишаване на енергийната ефективност на: административна сграда на държавната администрация на ул.
  • Попитай кмета.
  • Българските общини стават все по-активни в борбата с енергийната бедност и замърсяването на въздуха в градовете.

Нов проект за въвеждане на енергийна ефективност в обществени сгради в Благоевград

Горещи телефони. Работно време. Цитираните по-горе два документа са изготвени в изпълнение на изискването на чл. Published: Основната цел на проекта е повишаване на енергийната ефективност на публичната инфраструктура и на жилищния сектор в град Троян.

  • EMBUILD демонстрира важността на качествените детайлни енергийни анализи на сгради пред представители на български общини. Работно време.
  • EMBUILD демонстрира важността на качествените детайлни енергийни анализи на сгради пред представители на български общини.

Възможностите за финансиране на проекти за енергийно обновяване на сгради бяха дискутирани на конференция в Хърватия. Основната цел на проекта е повишаване на енергийната ефективност на публичната инфраструктура и на жилищния сектор в град Троян. Обща стойност: 1 ,40 лв. Проведе се встъпителна пресконференция за стартиране изпълнението на проект "Повишаване на енергийната ефективност на общински административни сгради, находящи се в гр. Българските общини стават все по-активни в борбата с енергийната бедност и замърсяването на въздуха в градовете.

Всякакви други коментари от заинтересованите страни са добре дошли и ще се постараем да бъдат отразени в становището, енергийна ефективност на обществени сгради.

Благоевград

Троян, ул. Отговорност за съдържанието на тази публикация носят единствено и само авторите. Българските общини стават все по-активни в борбата с енергийната бедност и замърсяването на въздуха в градовете.

Цитираните по-горе два документа са изготвени в изпълнение на изискването на чл.

Каталог на мерки за енергийна ефективност с ниски или нулеви инвестиционни разходи. Възможностите за финансиране на проекти за енергийно обновяване на сгради бяха дискутирани на конференция в Хърватия. Проекта е насочен към повишаване на енергийната ефективност на: административна сграда на държавната администрация на ул.

Марияна Николова - Счетоводител на проекта, старши счетоводител в Общинска администрация - Троян; тел, енергийна ефективност на обществени сгради. Асоциации на общини и НПО обсъдиха публикувания проект на Национална дългосрочна програма за насърчавне на обновяването на сгради.

Обществено обсъждане на проекта на нова Национална жилищна стратегия. Подкрепа за изготвяне на общински стратегии за обновяване на сгради.

Приключи детайлният енергиен анализ на спортна зала "Младост" в Бургас. Новини Home Bulgaria Новини Обществено обсъждане на актуализацията на Националния план за действие за енергийна ефективност, Допълнителните ползи от енергийната ефективност.

  • Допълнителните ползи от енергийната ефективност.
  • Една от основните цели на EMBUILD е да подпомогне властите в страните, които са представени в проекта, за изготвянето на по-добри стратегии за обновяване.
  • Начало Проекти и програми Повишаване на енергийната ефективност на общински административни сгради, находящи се в гр.
  • Изготвени са фактологически справки за общински планове за обновяване на сградите.

Представяне на инструментите на EmBuild в подкрепа на общинското енергийно планиране на международна конференция в Габрово. Privacy Policy Registration Information. Обща стойност: 1 ,40 лв, енергийна ефективност на обществени сгради. Проекта е насочен към повишаване на енергийната ефективност на: административна сграда на държавната администрация на ул.

Всякакви други коментари от заинтересованите страни са добре дошли и ще се постараем да бъдат отразени в становището? Повишаване на енергийната ефективност на общински административни сгради, находящи се в гр. Обществено обсъждане на проекта на нова Национална жилищна стратегия?

Отговорност за съдържанието на тази публикация носят единствено и само авторите. Проведе се кръгла маса за възможностите за финансиране на проекти за енергийна ефективност в общините. Тя не отразява непременно мнението на Европейския съюз. Обща стойност: 1 ,40 лв.

Изработване на новата национална програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. Newsletter subscription? Следователно подобряването на административния и жилищен фонд ще доведе до по-добро качество на въздуха и ще подобри качестово на живот като цяло.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.