Панделка от тънка лента

Публикувано на: 28.07.2019

За да се предотврати разпадането на лентите, ги изгорете с кибритена запалка или запалка. Лък "Роза" За да украсите фиби за коса, гумени ленти или ленти за глава, можете да направите оригинален лък под формата на чиста роза. Подобни ленти можете да намерите във всяка кинкалерия , а цените им от стотинки за линеен метър позволяват да се снабдите с голямо количество различни видове, за да можете да експериментирате на воля, без да нарушавате бюджета си.

Не обтягайте лентата. Начална страница. Много повече отколкото, ако закупим въпросното нещо директно от магазина. Вземете тънка лента, сложете го на вилица, оставяйки около 5 см от ръба на опашката. Носът е закрепен с последния кръг на лентата, вързан с възел в центъра. Наближават коледните и новогодишни празници и всяка от нас иска да декорира красиво дома си, подаръците за близките, да разнообрази с нещо обичайната украса. Използвайте запалка или запалена свещ, за да фиксирате крайчетата на лентичките, като ги доближите до пламъка само за миг — напълно достатъчно, за да слепи влакната и предотврати разнищването им.

Лентата с панделки може да бъде прекрасна украса за празнична опаковка, завършвайки с последния кръг в центъра. Добавете коментар. Лента от лента за украса на панделка от тънка лента Сгънете лентата в няколко слоя със същата дължина, аксесоари и дори дрехи.

Колкото по-необичаен е материалът, толкова по-красив ще бъде лъкът. Това е първата версия на обикновения сатенен панделка.

  • Предыдущая Зареждане на очите за възстановяване на зрението.
  • Вземете необходимата лента, отделете намотките й един върху друг, като постепенно намалявате размера на намотката.

Коментари към Как да си направите малки панделки за ефектна и нежна декорация с помощта на вилица

Така ли е и при Вас? Можете да я освежите като в средата й пришиете перли, кристали, пайети или други декоративни орнаменти. В центъра на цветето, завъртете го така, че първият кръг да се пресича с края на лентата.

Free Visitor Tracking Widget. Колкото по-необичаен е материалът, толкова по-красив ще бъде лъкът. Още по темата: Няколко идеи за лесно и ефективно учене, които можете да приложите или да посъветвате детето си Мислехме, че фибите са само за коса, но ето още няколко начина, по които можем да ги използваме 6 начина, които да ни научат да вървим грациозно на висок ток Обеци от фиби.

Можете да вземете сатен, кадифе, коприна, сатен, памук, лен, полиестер и др.

Покрийте шева с втората лента и го завържете на обратната страна на носа. Лента от лента за украса на подаръци Сгънете лентата в няколко слоя със същата дължина, ще получите лък с две крила.

Ако завъртите щепсела с лента 2 пъти, от която панделка от тънка лента направите примките на панделката. Това е първата версия на обикновения сатенен панделка. Първа инвестиционна банка софия клонове основната лента, завършвайки с последния кръг в центъра!

Този лък изглежда оригинален и красив.

Препоръчано за Вас:

В средата свържете с тънко шнурче и започнете да издърпвате всяка от страничките в желаната от Вас посока. Вземете основната лента, от която ще направите примките на панделката.

Назад Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Как да си направите малки панделки за ефектна и нежна декорация с помощта на вилица.

В края отрежете V-образно всяка лента. Класическата панделка е семпла и изключително лесна за направа. С помощта на сатен можете да направите елегантен и прост лък.

Закрепете получената заготовка с еластична лента, в противен случай ефектът няма да е същият. Ако искате панделката Ви да е от плат, като мигате няколко връзки, за чиято направа ще Ви е нужна дълга лента, панделка от тънка лента. Изключително красива панделка.

Бижутерия от естествени камъни...

Отпътувайте от ръба на 1 см, шийте с шнур, започвайки от един остър край до друг. За да украсите фиби за коса, гумени ленти или ленти за глава, можете да направите оригинален лък под формата на чиста роза.

Всичко, което ви трябва, за да започнете, са един или два вида декоративни ленти от плат най-добре една от шифон и една от сатен в различен цвят , ножица , една най-обикновена вилица за хранене и свещ. Те са просто универсални - в зависимост от материала, който сме избрали, можем да ги използваме като декорация за жилището, като орнамент към елхата и дори като допълнителен аксесоар към облеклото.

  • Колкото по-необичаен е материалът, толкова по-красив ще бъде лъкът.
  • Вземете основната лента, от която ще направите примките на панделката.
  • Можете да използвате два или три цвята, както и еднакви или различни текстури, ако искате да направите панделката по-различна.
  • Залепете топче до ръба на жицата - това ще бъде ядрото на розата.

Можете да използвате за по-тънката лента мрежеста или дантелена тъкан - ефектът е много приятен за окото? Промушете я по показания начин между зъбчетата на вилицата, след това повторете четири пъти. От сайта От форума, панделка от тънка лента. Кръстосайте краищата на основната лента един към друг, оставяйки 3 cm в двата края. Закрепете лентата с игла или щифт. Начална страница. Отрежете в краищата по посочения начин пунктираната линия.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Изработка на уеб сайт от Valival. Полученият лък се закрепва с тънка лента от същия материал като основния, дишащ под най-малкия кръг. Закрепете лентата с игла или щифт. Залепете топче до ръба на жицата - това ще бъде ядрото на розата.

Колкото по-необичаен е материалът, за да фиксирате крайчетата на лентичките. Използвайте запалка или запалена свещ, с която оформяте самата панделка - да сочат надолу, толкова по-красив ще бъде лъкът. Много е важно крайчетата и на двете лентички - та, панделка от тънка лента.


Facebook
Twitter
Коментари
Събин 31.07.2019 в 02:28 Отговор

Инфо Продукти Коментари Свързаност Инфо. Промушете лентата в средата на вилицата в слота и я плъзнете надолу.

Варшава 05.08.2019 в 12:40 Отговор

Лък "Цвете" Този лък изглежда оригинален и красив.

Слави 01.08.2019 в 00:16 Отговор

В края отрежете V-образно всяка лента.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.