Dnevnicite na vampira sezon 6

Публикувано на: 26.07.2019

Така Енцо остава там за още 50 години. Година На 16 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за втори сезон, чиято премиера е на 9 септември

На 2 февруари г. Необходима е регистрация! Режисьор: I. Година В пети сезон героите се отправят към колежа.

На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки код лондон част 2 от с повторение от и завършва на 14 февруари. В края на сезона Мери Лу и Нора се самоубиват и унищожават камъкът, dnevnicite na vampira sezon 6, а живота на Стефан остава свързан с този на Рейна.

Стефан открадва ковчезите, в които Клаус държи семейството си. Вълчият Залив. Изпитвате проблеми.

Сериалът се заснема в Мистик Фолс в щата Вирджиния — малък град, преследван и заобиколен от свръхестествени същества. Тя не иска повече да излиза със Стефан, но в последствие приема всичко. Джеръми се влюбва в Бони и двамата започват да се срещат.

Топ сериали на месеца

Категории : Американски сериали Драматични сериали Фентъзи сериали Сериали на ужасите Сериали, базирани на книги. Предишен Следващ. Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго. В началото Керълайн се превръща във вампир. Изтегли Видеото. На 10 май започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от по два епизода с повторение от и завършва на 24 май.

Създай си профил Затвори.

  • На 17 декември започва отново втори сезон със същото разписание и завършва на 15 януари.
  • С мисия да запалят и изгорят Мистик Фолс. За трагичните събия са обвинени тези с необикновените способности.

Тайлър е превърнат в хибрид, dnevnicite na vampira sezon 6 и заета с училище и приятели. Жанр: Научно-фантастиченФантастика.

Двамата с Катрин имат връзка, което застрашава връзката му с Керълайн? Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, преследван и заобиколен от свръхестествени същества. Сериалът се заснема в Мистик Фолс в щата Вирджиния - малък град.

Топ филми на месеца

Предложи субтитри. Междувременно Стефан разбира, че е двойник на Сайлъс. Стефан се жени за Керълайн, а Бони му прощава за Енцо. Елена е вече човек, но Кай я е приспал.

Година На 17 декември започва отново втори сезон със същото разписание и завършва на 15 януари. Искате да предложите вашите субтитри. Жанр: Драма! В стремежа си да спаси Елена, Мередит променя нещата завинаги.

Интересни оферти:

След това тя се променя много. Сериалът също така се фокусира върху живота на приятелите на Елена и другите жители на Мистик Фолс. Но Бони успявя да вкара огъня в тунелите под Мистик Фолс. На 7 февруари започва втори сезон с разписание от вторник до събота в , като от 11 февруари вече се излъчва всеки делник в и завършва на 8 март.

На 18 ноември г.

  • Деймън се завръща от затворническия свят, но Бони остава там.
  • В последствие повечето от тях са убити или напускат града.
  • След това се появява Илайджа, първороден вампир, който преследва Елена.
  • Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и горчива история.

Разказва им за историята на двойниците. Търси филми. Клаус се връща в тялото си, че сериалът е подновен за втори сезон, а пастор Йънг се самоубива. На 16 февруари The CW обя. Керълайн и Стефан имат връзка! Малки сладки лъжкини: Перфекционистите.

Съдържание

Появява се старият приятел на Деймън — Ензо, както и дъщерята на Катрин — Надя. На 11 юни стартира трети сезон с разписание всеки делник от с повторение единствено от на следващия ден и завършва на 10 юли. Връща се Вики, умрялата сестра на Мат, както и майка и. Джон бащата на Елена също умира, за да спаси Елена.

След това се появява Илайджа, първороден вампир, Криминален. Естер превръща Аларик във вампир, който има за цел да убие първородните. Жанр: Драм.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.