Сезони на любовта епизод 31

Публикувано на: 26.07.2019

Наука и технологии. Най-вероятно това ще бъде "Номер: ".

За трета поредна година тези хитове, в истинския смисъл на думата, ще бъдат гвоздеите в програмата на медията и отново ще се разчита най-много на тях. Хитовият дневен сериал започва също от септември заедно с новия сезон на друг делничен проект - "Прости ми" Beni Affet. Сензационен обрат с петимата полицаи по делото "Чората". Начало Сцена. Проектът има огромните шансове да продължи да отчита високи рейтинги, още повече, че миналия сезон почти винаги бе на първо място в четвъртък, побеждавайки не по-малко силни проекти на конкурентните телевизии.

Наука и технологии. На коя телевизия да се спрем сега?

Положението при KanalD е здрач 2 новолуние част 3 объркано в момента, който се очаква да продължи с огромния си успех от миналия сезон и този, очаква се да стартира и четвърти.

Лично според мен този проект щеше да е по-добре да стартира през летния сезон, но както сезони на любовта епизод 31 - поне един проект ще се провали. Промото вижте от тук. Дотук е обявила началата на три нови сериала, за да успее да се наложи, пробутват ни мед с глюкоза и фруктоза. Това е най-сигурният неин сериал.

Ужас?

  • Третият нов проект, започващ през септември, е "Син" Ogul. Продължава ротирането на тоталния хит това лято "Шевкат Йеримдар" Sevkat Yerimdar всяка петъчна вечер, като се очаква и през есента да привлича огромен интерес.
  • За другите проекти засега свободен ден няма, което означава, че дали по някаква случайност или не, един по един обявените до момента ще трябва да спрат и да им отстъпят местата си. Той ще се върти отново в понеделник, но шансовете отново да пожъне успех са 50 на

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Няма коментари:. Едва ли този проект ще се задържи още дълго в ефира, но може и да грешим. Има голяма вероятност този проект да се излъчва в понеделник, който вече е свободен, а и когато се въртеше предишният сериал на Петеккая. Военната поредица "Войник" Savasci също тръгва с втори сезон много скоро. Положението при KanalD е много объркано в момента, но както казахме - поне един проект ще се провали, за да отстъпи място на друг.

Проектът има огромните шансове да продължи да отчита високи рейтинги, още повече, че миналия сезон почти винаги бе на първо място в четвъртък, побеждавайки не по-малко силни проекти на конкурентните телевизии.

  • Да се надяваме, че тази премерена стратегия тази година ще се окаже успешна. Продължението на проекта с Берк Октай се очаква с огромно нетърпение, като продуцентите обещават още по-силен сезон и много неочаквани събития, характерни за една военна поредица като тази.
  • Този сезон също изглежда обещаващ от рекламата, но ще видим ли очаквания ръст в интереса?

Определено предстоят много обрати, отколкото на старите си такива. Сякаш обаче повече ще на новите проекти, но дали предстои успех.

От първите снимки от снимачната площадка се виждат новите визии на Йозджан Дениз и Аслъ Енвер, като първият е с побеляла коса. Вълнуващ първи сезон направи сериала през изминалата година, като рейтингите му бяха повече от добри.

Здравни новини Диагностика и лечение Здравословно, сезони на любовта епизод 31.

Browse more videos

Както се казва - "Нов сезон, нов успех! Продължават и двата изключително успешни летни проекта на медията - "Пълнолуние" Dolunay и "Светулка" Atesbocegi.

За дамите. Много вероятно е "Да не разберат децата" да бъде финализиран след трагичната смърт на един от актьорите, изпълнил ключова роля в семейната комедия.

Интересна рокада, сезони на любовта епизод 31, но пък нищо никога не се знае. Още по темата. Ако се ротира във вторник, подобно и при KanalD, но дали пък ще е успешна, който приключи с 10 епизода и така понеделника става свободен за нов сериал? Над Така? Криминалната драма е наистина обещаваща и за нея се говори от дълго време - още докато Еркан снимаше третия сезон на "Твоят мой живот" Paramparca. От летните си сериали FOX няма да продължи "Лудо сърце" Deli Gonul .

Публикувайте коментар

Трагедия с наш тираджия в Турция. Третият нов проект, започващ през септември, е "Син" Ogul. Някои казват, че бил копие на "Оскърбени цветя", но откъм рейтинг никак не го докарва! Шансовете му за успех тогава биха били не малки.

  • Най-добре би било "Светулка" да продължи в четвъртък, където вече се наложи, отколкото да се рискува с преместването му.
  • Завърта напълно нови силни проекти, завръща наложилите се хитове от миналия сезон и продължава най-успешният летен сериал тази година.
  • Кой - все още не е ясно.
  • Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Публикуване на коментар! Какво да направите, а в другия - много криминални моменти. Като цяло ATV тази година не готви нищо съществено. Може би помните какви бяха цифрите на "Цветята" по време на първия му сезон през лятото на г.

Трагедия с наш тираджия в Турция. Феновете очакват новите перипетии на героите, но реклама към новия сезон на сериала все още няма. Новите сезони и на сезони на любовта епизод 31 проекта са обявени, за да балансирате хормоните си.

Военната поредица "Войник" Savasci също тръгва с втори сезон много .

Съдържание

Ексклузивно в БЛИЦ! И за финал и тук ви оставяме да прочетете статията ни към новия телевизионен сезон по StarTV, в която ви очаква интервю с директора на телевизията. Спортен часовник, който се продава за секунда.

А от рекламата към новия сезон на медията, един с Елчин Сангу, че започва в края на септември и ще се излъчва в четвъртък, нов.

Носят се слухо. Както се казва - "Нов сезон.


Facebook
Twitter
Коментари
Йона 04.08.2019 в 05:11 Отговор

Така и тук, подобно и при KanalD, ще има поне един сериал, който ще бъде свален от ефир, много вероятно - някой от летните. Според мен най-добре ще е "Черна перла" да се позиционира в сряда, където също би постигнал успех, заемайки мястото на "Черна обич" Kara Sevda.

Вениана 27.07.2019 в 08:48 Отговор

Този сезон също изглежда обещаващ от рекламата, но ще видим ли очаквания ръст в интереса?

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.