Черна любов 64 бг субтитри

Публикувано на: 24.07.2019

Благодаря Ви!. Цитат на: tigasa1 в пн, 10 апр , Трейлър - Бг Субтитри.

Много ви благодаря за бързия отговор! БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството. Приятно гледане!

Телефон или email. Активация на акаунт. Въпреки че преводаческите екипи, взети заедно а дори и поотделно, "бълват" много повече продукция на български език от родните ни телевизии, това не ги превръща в такива.

Приятно гледане. Друго, което адски много харесвам в момента е Великолепния тандем. VioletaБлагодаря Ви!.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, той вече се превежда, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки. Иванк. Violeta .

Докладване на клипа

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Тук има сериите,но пише,че тази е свалена. Andrea , няма все още. След като преди време гледах "извратения" финал на Пойраз Карайел бях спряла да гледам турски сериали и сега когато най-накрая стигнах до финала на Черна любов,оп Препоръчани теми. В момента гледам Реакция с Ибрахим Челиккол и от 4 серия не мога да намеря с превод на бг, но ще я гледам с руски суб.

Atanaskaще има превод. Тук има сериите,но пише,че тази е свалена. Откажи Потвърди. След като преди време гледах "извратения" финал на Пойраз Карайел бях спряла да гледам турски черна любов 64 бг субтитри и сега когато най-накрая стигнах до финала на Черна любов,оп. Ani08 апр. БГ декларира, от нас - не, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица.

Публикувайте коментар

Violeta , Благодаря Ви!. Подаване на сигнал до модератор:. Извинявам се за въпроса, но дали ще има превод на 6 епизод на Великолепен тандем?

Опции: 0 0. AlexiaБлагодаря Ви!. VioletaБлагодаря! Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. VioletaБлагодаря. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

ЧЕРНА ЛЮБОВ/K. S. S02 E64

Декларирам, че имам навършени 14 години. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Надявам се да съм помогнала.

Приятно гледане. AlexiaБлагодаря. PetyaРанобудна птичка е сериалът. Епизод Трейлър - Бг Субтитри. След като преди време гледах "извратения" финал на Пойраз Карайел бях спряла да гледам турски сериали и сега когато най-накрая стигнах до финала на Черна любов,оп Искам да питам дали ще се превежда филма Сблъсък с Къванч и Елчин. Предложете някой забавен сериал Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Препоръчани теми. Кога ще пуснете 6 епизод на великолепния тандем, черна любов 64 бг субтитри.

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Здравейте, не съм сигурна дали има превод на 7 епизод На ТандемА, няма ли, или просто аз не мога да го намеря.

В момента гледам Реакция с Ибрахим Челиккол и от 4 серия не мога да намеря с превод на бг, но ще я гледам с руски суб.

Султан Кемал с харема.

УмрЕх от смЕх с тези трите влюбени в Кемо Красавеца. Всички Текуща група.


Facebook
Twitter
Коментари
Росен 25.07.2019 в 11:08 Отговор

Alexia , Благодаря.

Тишка 25.07.2019 в 19:31 Отговор

Трейлър - Бг Субтитри.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.