Шаблон за картичка за коледа

Публикувано на: 24.07.2019

Когато кликнете върху дадена картинка, тя ще се увеличи и ще може да я разпечатате на принтер. Винтидж коледни картинки от добрата фея. Камбанки от хартия.

Картата, проектирана в модерна сиво-червена цветова схема, има достатъчно място за вашата собствена снимка и ваканционен поздрав. Идеи за направата на коледни звезди. Снежена магия в буркан — домашна изработка. Всеки дизайн има място за една снимка и можете да добавите текст към картата преди печат.

Още шаблони за Коледа. Click here - to use the wp menu builder. Можете да надстроите изгледа, като ги отпечатате евтино в магазин близо до вас.

PNG файл и може да бъде отворен във всяка графична програма. След това можете да добавите вашите снимки и да ги отпечатате. Коледна елхичка. Как да си направим балетна поличка. Тя ще изглежда най-добре отпечатана на фотохартия, но картонът също може да работи.

Коледни фенери. Още шаблони за Коледа. Коледни играчки от солено тесто.
  • Хексагон - шаблон и уроче. Украса за прозорци от тишу хартия.
  • Всеки дизайн има място за една снимка и можете да добавите текст към картата преди печат. Този безплатен коледен шаблон от Project Alicia има доста розови снежинки, плаващи по него.

Представена публикация

Коледни фенери. Коледни елхички от памук. Свещници за Коледната нощ. Коледни идеи от пластилин. Ако тези коледни картички изглеждат като прекалено много работа, можете да намерите други безплатни коледни картички, които са готови за вас и има повече коледни безплатни, които ще ви спестят пари и време този празничен сезон.

  • По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.
  • Коледна елхичка.

Предоставено от Blogger. Снежен човек. Питка Дядо Коледа. След това можете да добавите вашите снимки и да ги отпечатате. Коледен календар. Коледна салата.

Търсене в този блог

Питка Дядо Коледа. Използвайте безплатен шаблон за коледна картичка тази година, за да създадете един-на-а-вид коледна картичка, която можете да изпратите до всички, които познавате. Коледни звезди.

Seam Binding - перфектната панделка за винтидж и ш Може да откриете, не са инсталирани във вашия комп.

Украса за прозорци от тишу хартия. Опит за класификация. Коледни фенери. Ледени играчки.

Нови продукти

Този син, зелен, червен и бял коледен шаблон пожелава на всеки един весела Коледа този празничен сезон. Млечни и медни дизайни създадоха този прекрасен коледен шаблон в бледосиньо и кафяво. Този безплатен коледен шаблон от Project Alicia има доста розови снежинки, плаващи по него. Продължете към 5 от 11 по-долу. Снежен човек.

Предоставено от Blogger. Коледни фенери, шаблон за картичка за коледа. Seam Binding - перфектната панделка за винтидж и ш Играчки от филц. Хартиени кукли за Коледа. Всеки дизайн има място за една снимка и можете да добавите текст към картата преди печат. Ангелчета на масата? Идеи за ново хоби. След като приключите с безплатния коледен шаблон, можете да отпечатате готовата си карта.

This site uses cookies: Find out more. Коледен гирлянд. Отворете този шаблон в любимата си безплатна графична програма, изтеглете безплатните шрифтове и променете снимката и текста, за да го персонализирате за вашето семейство.

Коледна гора.

Дядо Коледа за деца. Можете да се опитате да шаблон за картичка за коледа проследите и да ги изтеглите или да използвате свободен шрифт за почивка, който включва 9 други безплатни шаблона за коледни картички.

Ще трябва да се абонирате за бюлетина на създателя и след това ще получите линк към файловете за изтегляне, за да завършите картата.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.