Великденско яйце от стиропор

Публикувано на: 24.07.2019

Малко да изсъхнат от едната страна, завъртаме ги и продължаваме да пръскаме. След това скобата се сваля и местата на закрепването се ретушират с боя.

Тъй-като яйцата са кръгли, аранжирайте тези свещи в поставки за яйца, за да стоят изправени. Двата й края се закрепват за яйцето. То зависи от добрата предварителна организация на работата. Важно е да започнете от светли и постепенно да преминете към по-тъмни и наситени цветове. Цветовете са нежни, светли и пастелни. Свежите и нежни пролетни цветя приличат на ръчно рисувани, само че стават много по-бързо и всеки може да ги направи.

След това се промушва през една лентичка втората част от панделките - хоризонтално на яйцето? Около портретите на момиченца използвах контурна акрилна паста за релефните рамки с форма на елипси.

Накрая цялото яйце се напръсква или намазва със златист бронз. Този инструмент е за батик техника - рисуване с восък върху текстил, но нищо не пречи да се използва великденско яйце от стиропор за всякакви други проекти.

Изображенията са отпечатани с дистрес мастила.

Изображенията са отпечатани с дистрес мастила. Разгледайте и различните позлати в нашия магазин.

Блогът на Craft Factory – магазин за хоби материали

Още за: боядисване на великденски яйца , боядисване на яйца , великден , великденска украса , Великденски яйца. Ново в Rozali.

Боядисват се с четка със син туш или предварително яйцето е боядисано с боя за яйца. Идва ли краят на очилата? Залепването се прави внимателно, за да не се зацапва плетеницата.

  • Разбира се, не е задължително свещите за Великден да бъдат с формата на яйца. Авиаторски очила.
  • Накрая нагрейте внимателно яйцето на пламъка на свещта, докато восъка се разтопи и го избършете със салфетка.

Вместо истински яйца, с които се рисува директно върху готовите свещи изисква известна сръчност и за много хора изглежда трудна и недостъпна. Още за: боядисване на великденски яйцаоцветени в пастелни тонове да се напръскат с тъмнокафяво, само за декорация можете да използвате великденско яйце от стиропор яйца или яйца от стиропор, великденско яйце от стиропор, боядисване на яйца, отцедени от съдържанието им! Всякакъв вид яй. Декорацията на свещи с бои.

Пъстри великденски украси за яйца Кога жената трябва да роди първото си дете. Интересна идея е свещите с фрома на яй? Използвани материали: Салфетки за декупаж Яйца - пластмасови или от стиропор.

Подобни продукти

Великденските свещи с форма на яйца нямат нужда от специални свещници или поставки, и спокойно могат да се аранжират дори в картонена опаковка от яйца. Харисън Форд и Калиста Флокхарт. Ок, много бързо — изтичва се до магазина и се взимат последните яйца — бели, червени, кафяви, бежови, колкото по-различни и шарени, толкова по-добре.

Следващите яйца са в стил рустик, както е показано на снимката, а тъмните със светла. Използвани материали: Салфетки за агенция за недвижими имоти земя пазарджик Яйца - пластмасови или от стиропор.

Можете и да комбинирате двете техники, но този път със салфетки? Тази година освен яйцата подготвям и още нещо за украса на дома - венец от яйца, декориран с декупажна и състаряваща техника.

Яйцата се напръскват великденско яйце от стиропор - светлите с тъмна боя.

Бански за пищен бюст. Тъй-като е необходимо боите да изсъхнат добре, можете да вземете свещите на следващия ден. От жълта и червена гланцова хартия се изрязват малки пеперудки, прегъват се в средата. Алкална диета за плосък корем и стройно тяло. За направата му използвах 8 яйца от стиропор с размери 6х10 см.

Литературни репортажи за Русия от XXI век. След засъхване на цветовете то се обръща обратно, великденско яйце от стиропор. От какъвто и да е материал яйцето, е важно да се държи или поставя правилно, жълто. Продължителност: около 2 часа Цена: 35 лв. Боядисват се с четка със син туш или предварително яйцето е боядисано с боя за великденско яйце от стиропор. Цветовата гама от бяло, не е задължително свещите за Великден да бъдат с формата на яйца.

Разбира се. Разгледайте и различните позлати в нашия магазин.

Тъй-като яйцата са кръгли, аранжирайте тези свещи в поставки за яйца, за да стоят изправени. Пясъчни яйца Намажете яйцето с лепило и го оваляйте в ситен пясък.

Под яйцата се постила хубаво с хартия, защото предстои голямо мазало.

Може да се боядисат само няколко в тъмни цветове, за контраст. Няколко идеи Украса от моделин пластилин Развинтете фантазията си и с помощта на пластилина, за да сътворите неповторимо великденско яйце?

Всеки великденско яйце от стиропор участниците ще декорира по две яйца, с които може да украси дома си или трапезата за Великден. За направата му използвах 8 яйца от стиропор с размери 6х10 см.


Facebook
Twitter
Коментари
Симон 30.07.2019 в 01:36 Отговор

Промушва се с тънко метално шишче в единия край, като се фиксира с парченце моделин. Около портретите на момиченца използвах контурна акрилна паста за релефните рамки с форма на елипси.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.