Ритъма на мечтите песни

Публикувано на: 23.05.2019

Прем започва първи,а след това всеки минава напред. По ирония на съдбата, именно там открива отдавна изгубената си майка. Пиуш си спомня моменти с Рошни,а Авни го успокоява.

И този път това е завинаги. Берви кара Симар да отвори кутията. Тя открадва от портмонето на баща си пари и заминава със съучениците си на училищен лагер. Той предлага Анджали да бъде изключена. Симар взима тризъбеца и го насочва към Берви. Симар му казва,че няма вина.

Email or Phone Password Ритъма на мечтите песни account? Вашият коментар Отказ. Симар е предадена от това, че съпругът й е отвлякъл новородения й син. Тя работи като прислужница в дома на семейството на Капур и Рита. Прем прави знак на Пиуш да слож Близките й се страхуват, че бебето ще донесе само беди и нещастия.

  • Условието е всеки член от семейството да държи надуваема топка и този,който е последен,трябва да включи бомбата. Берви кара всички да започнат отначало.
  • Share on Twitter Tweet. Анджали междувременно е развила някои лоши навици.

Post navigation

Но това сякаш не е достатъчно наказание за нея. Суджата решава да подложи на изпитание детето в утробата на Симар. Тя успява да убеди Прем, че трябва да откъсне детето от майка му. В същото време Симар дори не подозира колко скоро ще се срещне с дъщеря си.

Берви казва на Пиуш да натисне бутона,но той започва да плаче. Пари остава последна и тя трябва да активира бомбата.

Симар се показва пред Берви,а Берви насочва пистолета към нея. Всички минават реда си,но без Пиуш. Тя успява да убеди Прем, ритъма на мечтите песни трябва да откъсне детето от майка му. Въпреки това,Пиуш активира бомбата. Барадвадж застават пред Симар. Под заплахата от насилие Симар получава родилни болки и е откарана в болница.

Още текстове от Момчешки свят

Много Ви благодаря предварително! Share on Facebook Share. Accessibility Help. Пиуш обещава да е винаги до Авни.

Край на събиранията и разделите в Ритъмът на мечтите. Вътре има бомба,а Берви се радва,че Симар ще умре. Прем маха бомбата от Симар и я изключва. След многобройните изпитания с двете вещици и след като разбира, за да победи, заради което останалите ритъма на мечтите песни примиряват с оставането им? Двамата заплашват да напуснат дома. На следващата сутрин всички са в храма.

По време на почивката Анджали се сбива с друго момиче — Рошни. Берви стреля във въздуха и им казва да се покажат. Симар моли всички гости да напуснат къщата. В същото време Симар дори не подозира колко скоро ще се срещне с дъщеря си.

Симар моли всички гости да напуснат къщата. Анджали междувременно е развила някои лоши навици? Берви кара Симар да отвори кутията!

В Ритъмът на мечтите щастието на Прем и Симар е загубено завинаги Край на събиранията и разделите в Ритъма на мечтите песни на мечтите. Той предлага Анджали да бъде изключена. Jump to. По ирония на съдбата, именно там открива отдавна изгубената си майка. Берви и Хема губят съзнание.

Берви стреля,а Хема поема куршума. Всички минават реда си,но без Пиуш.

Прем прави знак на Пиуш да слож See More. Въпреки това,Пиуш активира бомбата. Симар взима тризъбеца и го насочва към Берви.

Берви и Хема губят съзнание. Той предлага Анджали да бъде изключена. Авни опира нож в гърлото на Берви.


Facebook
Twitter
Коментари
Лефтера 30.05.2019 в 19:14 Отговор

Симар се показва пред Берви,а Берви насочва пистолета към нея.

Георгина 01.06.2019 в 17:53 Отговор

Условието е всеки член от семейството да държи надуваема топка и този,който е последен,трябва да включи бомбата.

Тръпко 23.05.2019 в 23:01 Отговор

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.