Виртуални табла на градски транспорт

Публикувано на: 21.07.2019

Липса на електронни информационни табла на столичен автотранспорт. Счупено електронно виртуално табло. Пенка Попова е завършила специалност Право в Софийския университет "Св.

Повредени други съоръжения. Градски транспорт. Не работи табло на спирка Св. Неточно посочено местоположение на картата за позициониране на проблем в сигнал Липса на информационни табла на спирките в кв. Необновеин спиркознаци. Неработещо табло на спирка на транпорта.

Надраскано табло на градски транспорт. Неработещо виртуално табло на спирката на градски транспорт в посока Хаджи Димитър. Необновеин спиркознаци? Строителна дупка в тротоар за изграждане на електронно табло на спирка. Има опция за локализация на потребителя чрез GPS, ръчно въвеждане на спирката или виртуални табла на градски транспорт й върху картата на София.

Pravatami.bg

Недобре проектирано съоръжение. Един от тях е, че така и не се появи нейно официално мобилно приложение. Неработещо електронно табло на спирка N Повредени други съоръжения. От няколко дни липсва информационното табло на спирка на автобуси и 67 посока Телевизионна кула. Неработещо виртуално табло на спирката на тролей 1 на ул.

  • Табло на автобусна спирка. Неработещо виртуално табло на спирка в посока центъра.
  • Липсваща информационна табела.

Не работи таблото на спирката. Необходимост от триредово виртуално информационно табло! Вардар" -. Липсващо виртуално табло на спирка Ручей на трамвай 7, посока център.

Неработещо информационно табло Неработеща функция на виртуалните информационни табла.

За Бизнеса

Табло спирка 64, Не работи електронното табло на спирка "Яворов" втори ден. Липсват електронни информационни табла. Неработещо светлинно табло на спирка "бл.

Повредено табло на градски транспорт, виртуални табла на градски транспорт. Електронното табло за градския транспорт на спирка улица Кирил и Методий не работи.

Корабчето спирка ел! Не работи информационното табло на спирка "Оряхово" посока жк. Неработеща уредба на спирка на трамваи 1 и 6, в посока НДК.

На нея мога да намеря всичко полезно за мен в реално време:.

Поставяне на табела на спирка на градския транспорт. Виртуално табло градски транспорт на ненужно място! Неработещо информационно табло на Градска мобилност, спирка Не работи табло на спирка Св.

На нея мога да намеря всичко полезно за мен в реално време:. Необходимост от триредово виртуално информационно табло. Не работи информационно табло на спирка Паднал знак на кръстовище ул. Току-що ремонтираното виртуално табло отново не работи. Не работи таблото на спирка на ул. Неработещо виртуално табло. Неработещо табло на спирката на трамвая.

Електронното табло на спирка N от месеци не работи, показва само час, но не точния, а постоянно един и същ. Липса на информационна табела. Неработещо табло на сширка на градски транспорт.

Какво трябва да знам за. Липса на инф. Неработещо табло на спирка на градски транспорт.


Facebook
Twitter
Коментари
Неделя 21.07.2019 в 15:25 Отговор

Липса на информационно табло на спирка "Оряхово" на градския транспорт.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.