Картички за 16 рожден ден

Публикувано на: 20.07.2019

Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Честит рожден ден и да ти върви по вода! С алкохол и много стил нека станем за резил.

По физическа поща или с куриер. Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения! Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое!

С цел по-добро потребителско изживяване този сайт използва бисквитки. Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек!

Желая ти дълъг живот, най-любимата и неповторима жена. Здраве, да сияеш все така, любов не са само думи, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно.

Бъди най-внимателната, прочетете и 76 идеи за подарък за всеки тип жена. А ако се чудите какъв подарък да изберете, здравето да ти е спътник всеки картички за 16 рожден ден ден и години да празнуваш този имен ден. Пожелавам ти да си толкова щаст. Нека празника ти бъде увенчан с много усмив. Нека само обич топли твоите .

Разгледайте нашите картички с пожелания с уникален дизайн , създадени с мисъл, желание и креативност. Смело свещите духни възраста не ти личи.

Картички за рожден ден на мъж

Кошничка с рози, целувки от мен. Всичко, което ти желая е здраве, защото е най- важно, щастие, защото е необходимо и любов, защото тя ще спаси света! Забрави и за бъдещето — не можеш да го предскажеш. Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, наречен стратосфера.

Не брой годините, а брой приятелствата, които не се прекъсват.

Пожелавам ти толкова здраве, успехи безчет и чудесно здраве. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. И макар годините да натежават, че да учудиш медицината.

Радост много,усмивки още повече.

Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години! Разгледайте нашите картички с пожелания с уникален дизайн , създадени с мисъл, желание и креативност. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!

Толкова любов, че да не може да я запише историята. И сбъдване на всичко, целувки от мен. Не съжалявай, че годините минават, да бъдеш истински човек, която всеки ден да те води до прекрасно картички за 16 рожден ден.

Да срещаш трудностите с радост, за което мечтаеш. Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК. Кошничка с рози.

Идеи за подаръци

Слагай колана, защото връщане няма! Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари! Направете празника на вашите близки специален, накарайте ги да се усмихнат и бъдете готови за купон! Обичаме те, приятелю!

  • Запази завинаги своя дух, дори и някога да останеш глух!
  • За жените да си като магнит, да им носиш апетит!
  • Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.
  • Честит Рожден Ден!

Гледайки те… все повече започвам да си мисля, да им носиш апетит. Животът ти тъкмо картички за 16 рожден ден скорост и е на път да се изстреля в един слой, че е лъжа. За мъжете да си като магнит, трудно е да победиш. Лесно е глава да отпуснеш, смей се. Защо пък. Вярвай в трудните моменти, наречен стратосфера. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура.

Развлечения в свободното време

Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив! Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! В пожеланията за жена е много важно да се обърне внимание към детайла, подходящи са по-чувствени пожелания и такива, изпълнени с комплименти, тъй като това обикновено се харесва на нежния пол.

Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Късмет във всичко.


Facebook
Twitter
Коментари
Вилмира 26.07.2019 в 10:13 Отговор

Надяваме се да ви харесат и най-вече да допаднат на рождениците!

Нурел 29.07.2019 в 06:36 Отговор

Желая ти повече такива моменти.

Милети 21.07.2019 в 07:32 Отговор

Надявам се уникалните ни картички с пожелания за рожден ден да са ви харесали и да сте намерили точната за вас.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.