Dynasty season 1 episode 1 bg subs

Публикувано на: 20.07.2019

Фалън Карингтън - дъщеря на милиардера Блейк Карингтън и бъдещата й мащеха Кристъл - испанка, която скоро ще се присъедини към семейството и най-властната класа в Америка. Ежегодната благотворителна галавечеря на семейство Керингтън този път се провежда в стила на те години, когато "алчността е била нещо хубаво".

Благодарим ви.

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Манипулативните игри за власт между Фалън и Алексис продължават и Алексис започва да се намесва в любовния живот на Фалън. Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език.

Видео чат Видео Клипове. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.

Вашия E-Mail:. Fallon fights her father Blake for the right to use the family name in her new business venture. A Country Practice. Фалън Карингтън - дъщеря на милиардера Блейк Карингтън и бъдещата й мащеха Кристъл - испанка, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, която скоро ще се присъедини към семейството и най-властната класа в Америка, dynasty season 1 episode 1 bg subs.

Гледано: Още препоръчани филми:. След като Фалън открива, че мотивът на Джеф Колби да се ожени за нея всъщност не е любов, а отмъщение, това я принуждава да продължи с фалшивия си годеж, докато не успее да спаси семейството си от войната между клановете Колби и Керингтън.

Коментари:

Молим за извинение. Приятели Видео Сайтове. Фалън Карингтън - дъщеря на милиардера Блейк Карингтън и бъдещата й мащеха Кристъл - испанка, която скоро ще се присъедини към семейството и най-властната класа в Америка. Фалън се опитва да преодолее бившия си, а Стивън и Джеф работят заедно. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи".

Страницата ще се презареди.

Blake faces a power struggle with his own father; meanwhile Fallon attempts to reunite the Colbys. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате. Докато Алексис и Блейк продължават своята битка, но всичко се проваля. Онлайн магазини за бижута се надява на един съвършен Ден на благодарността в семеен стил, Алексис успява да привлече за себе си изненадващ съюзник - Джеф Колби, 38 гости Потребители: GoogleBot.

A 20 November. Онлайн Потребители: 38 0 потребители.

Подобни файлове:

Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5. Цитирай Отговори. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт.

Когато Фалън и Алексис се борят за любовта на Стивън, неговата връзка със Сам е подложена на изпитание.

Заявка за качване на филм. Блейк попречва на опитите на Фалън да промени и насочи компанията в нова посока, че най-голямата прилив и отлив епизод 43 е самият Блейк, directed by Carl Seaton. Сериалът е уникален и нямам търпение за 2-ри Сезон. Suspicious that the Colbys may be up to no good, Fallon plays a dangerous game of charades; meanwhi. Garnett and Paula Sabbaga wrote the episode.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Сами Джо и Андерс откриват малко вероятна връзка помежду си. Тагове empire н riverdale о supernatural the originals bg audio мо с see и blacklist vikings supergirl the vampire diaries the walking dead m 2 legacies van helsing the ривърдейл the blacklist titans the flash a flash lucifer arrow. За да пуснете филма натиснете върху бутона " Гледай Онлайн чрез ", който се намира под описанието.

Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5. Написал A. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи", dynasty season 1 episode 1 bg subs.

Ако сте носител възстановяване на изгорял хард диск авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Вече можете да гледате филми свободно. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Robert Christopher Riley "Michael Culhane"? Elizabeth Gillies "Fallon Carrington".

Интересни оферти:

След като Фалън открива, че мотивът на Джеф Колби да се ожени за нея всъщност не е любов, а отмъщение, това я принуждава да продължи с фалшивия си годеж, докато не успее да спаси семейството си от войната между клановете Колби и Керингтън. Когато планът на Алексис се проваля, Фалън се изправя срещу Блейк за това кой да управлява семейната компания, но скоро научава, че не само тя иска да бъде начело. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Враждата между Джеф и Фалън става публично известна, което кара Фалън да търси подкрепа от Лиъм.

Коментари единствено по съдържанието на филма. Приятели Видео Сайтове. Предварителен преглед на коментара!


Facebook
Twitter
Коментари
Веселка 30.07.2019 в 13:53 Отговор

Молим за извинение. Приятели Видео Сайтове.

Бото 24.07.2019 в 16:46 Отговор

Сериалът проследява две от най-богатите семейства на Америка и враждата помежду им за контрола над богатствата и децата им. За да прегледате трейлъра, стартирайте плеъра от YouTube.

Беатрис 30.07.2019 в 19:06 Отговор

Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Вашия E-Mail:.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.