Translate spanish to english app

Публикувано на: 20.07.2019

Best приложение за лесни и бързи преводи, които могат да бъдат използвани като речника. Начална страница. Безплатен преводач от немски на английски, и от английски на немски.

Добавяне към списъка с желания. Зарежда се Безплатен преводач от руски на английски език, както и от английски на руски. Developer Website App Support. Първоначално публикувано от Darturias :. Ако си ученик, туристическа или пътник, тя ще ви помага да научат езика! Този продукт трябва да се инсталира на вътрешния твърд диск.

Безплатен преводач от немски на английски, и от английски на немски. Преведено от испански на английски и от английски на испански, можете да превеждате текст и глас. Глобални постижения. If you want to help out, please go to the Plague Inc: Evolved translation site [translation.

Все още никой не е дал оценка или рецензия за този продукт.

Да се преведе ли описанието на български с Google Преводач?

Това приложение за преводач на испански английски е в състояние да превежда думи и текст от испански на английски и от английски на испански. Водещи класации. Допълнителна информация Издадено от Huang TT. Translate Offline: German Pro. Account Options Вход.

Показване на 46 - 60 от 77 коментара.

Смяна на езикa. We will see how these go, and then look to add more if they are successful. Help to infect the world - verbally. Russian English Translator. GK Apps. Приблизителен размер 1,37 МБ.

IPhone Screenshots

Сигнал за неподходящо съдържание. Най-добрата характеристика на този испански преводач е испанският текст да пишете и да говорите в текст с испански гласов преводач. Преглед на сайта за настолни компютри. ServoTrack Pro.

Spanish translator app is user-friendly and simple addition for the people who face problems while speaking, writing and have difficulty in translate spanish to english app Spanish to English and English to Spanish translations.

Pro Languages. Инсталирайте тази реч на испански език в приложението за превод на текст на испански и преведете документите си на испански. Переводчик Безплатно. App Store Preview.

Screenshots

Влезте за докладване на това приложение на Microsoft. AliExplorer Shopping App Оценка: 4,5 от 5 звезди. Как открихте нарушението и всяка друга полезна информация.

The best feature of this Spanish translator is Spanish Text to type and speech to text with Spanish voice translator.

Russian English Translator! Нашата уникална технология често дава преводи, които са по-добри от Google и Microsoft и се нуждае от значително по-малко памет. Над 9 год. Този продукт трябва да се инсталира на вътрешния твърд диск. Над 9 год. Приложението за испански преводач е удобно за потребителя и просто допълнение за хората, пишат и имат затруднения в намирането на преводи от испански на английски и английски на испанс.

PEGI 3. На страница: 15 translate spanish to english app Trueblood30 Преглед на профила Преглед на публикации.

Последно редактиран от Ndemic Tom ; 7 март в Helping with the french translation, and there is actually quite a lot of weird stuff. Разработено от Huang TT. Водещи класации.

Превод на описанието отново на английски Обединеното кралство Превод. Screenshots iPhone iPad! Подай Отказ.


Facebook
Twitter
Коментари
Матьо 21.07.2019 в 18:15 Отговор

Darturias Преглед на профила Преглед на публикации. Първоначално публикувано от Ndemic Tom :.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.