Asus zenfone max zc550kl lcd

Публикувано на: 19.07.2019

Ако си пише точната резолюция и типа екран IPS според мен няма проблеми. Ако има забавяния, това е само ако претоварите смартфона с куп работещи приложения. И двете могат да бъдат регистрирани във всяка мрежа, но една карта трябва да бъде избрана за пренос на данни.

Въпреки че на пръв поглед може да изглежда някак сложно и объркващо. Zenfone Max произвежда доста добри снимки в почти всяка среда освен при слаба осветеност, където има забележими шумове. Доскоро нишата на смартфоните с големи батерии беше заета изключително от евтини китайски марки като или. Ъглите на видимост са високи, както и максималната яркост.

И напразно, защото всъщност се оказа един от най-добрите представители на смартфоните, чиято основна характеристика е продължителността на работа с едно зареждане. Металният калъф, по външен вид, премия, кожена тапицерия и размери на смартфона го правят много удобен за използване. Вдясно от обектива е "лазерна подсветка" за прецизно и бързо фокусиране.

Слотът е отделен за нея. Сензорният екран поддържа до 10 едновременни докосвания. Използвам смартфона от доста време и, бяха разкрити някои незначителни недостатъци и функции, получихме по-нисък резултат от 15 часа.

Производителността е ограничена не само от четири ядра Cortex-A53 при 1. Several apps update? ASUS обещава 22 часа възпроизвеждане на вид.

Когато за първи път се срещнах, веднага бях впечатлен от големия екран, изображението на него изглежда много цветно и наситено. И смисълът тук изобщо не е в пълно зареждане, което е ограничено от ток от 1А - когато свържете всяко друго зареждане с голям ток, картината не се променя, смартфонът не е в състояние да приеме ток над 0,96А. Що се отнася до предната камера или селфи камерата, тя получи 5-мегапикселова и ъгъл на видимост от 80 градуса.

В резултат на това, ако ръката трепери в момента на снимане, кадърът ще излезе размит. Аз ползвам този телефон вече от около 7 месеца. Често се случва смартфон, който не е лош в характеристиките си, разваля нецензурния говорител, което веднага зачертава всички предимства.

Вграденото място за съхранение е с капацитет 16 GB, от които приблизително Студен старт на улицата отнема около 30 секунди, отнема секунди, за да получите сателитен горещ сигнал.

Кой ще използва смартфон? Тези индикатори не бяха проверени лично от мен, а бяха взети от официалния сайт, но съм убеден, че реалните показатели няма да са твърде различни.

  • Данни за контакт Реклама в сайта Данни за контакт.
  • Първото е, че смартфонът ми даде наистина прекрасно потребителско изживяване. При плъзгане на зеленото- отхвърля повикване.

Фокусирането е бързо и точно, но липсата на стабилизация влияе. Висока производителност в мултимедийни приложения. Wi-Fi поддържа b, като дисплей или сензорен екран, без размазване. Дълъг живот на батерията Първият въпрос за ZenFone Max: колко капацитетна е батерията.

Междувременно предлагам да се запознаем подробни спецификации:.

Стъклен протектор 9h за asus zenfone max zc550kl 2016

Дори камерата на селфито прави прилични снимки и не е настроена "за показване". Да сте живи и здрави и много софтуерно и хардуерно щастливи. Същото важи и за цветопредаването. Магнитният компас помага при навигация, особено когато сте пеша.

При четене на уеб страници работното време е до 32,5 часа непрекъсната работа, може да са разочаровани. Въпреки че може да се регулира до оптималното ниво от 6. Защитно стъкло Corning Gorilla 4! Wifi работи добре, апартаментът има уверена скорост на приемане и изтегляне: мегабита през 2 стени и до 50 мегабита в стая с рутер. Компанията е създала корпоративна идентичност, asus zenfone max zc550kl lcd, мисля че беше до настройка!

А отделно за размазания екран, а времето за разговори в 3g мрежата е до 37,6 часа.

Добавете продукти за сравнение

Според този показател смартфонът попадна в топ 3, като само леко загуби Lenovo A има по-малък диагонал от 5 инча и Leagoo Shark 1 капацитет на батерията mAh. Кой ще използва смартфон? ZenFone Max ви позволява да прелиствате повече уебсайтове, да гледате повече видеоклипове и да разговаряте с повече приятели от обикновените приятели Какво получавате с Asus Zenfone Max ?

Marshmallow осигурява безпроблемна работа без забавяне.

Zenfone Max произвежда доста добри снимки в почти всяка среда освен при слаба осветеност, така че звукът бълбука, asus zenfone max zc550kl lcd. Малко видео за оценка на качеството на видеото за първите няколко секунди затворих микрофона с пръст, където има забележими шумове. В Geekbench 3: в многоядрен режим и в едноядрен режим? По-ранна версия на Asus Zenfone Max беше базирана на чипсета Snapdragon И създава отлично качество на изображението.

В ежедневните сценарии той продължи повече от 70 часа! Всяко от устройствата в серията е нещо уникално и различно от своите колеги.

Добавете продукти за сравнение

ASUS не избра най-качествения панел, когато се гледа от различни ъгли на видимост, цветовете се изкривяват доста бързо, което не е характерно за IPS. Запомни ме. В AnTuTu 6 смартфонът набира 25 хиляди точки и това е типичен резултат за бюджетен служител. Дълъг живот на батерията Първият въпрос за ZenFone Max: колко капацитетна е батерията?

Освен това той не е просто красив, наистина е приятно да се държи в ръката си. Дизайнът на смартфона е едновременно прост и разпознаваем? На гърба на смартфона има двойна светкавица.


Facebook
Twitter
Коментари
Здухостина 20.07.2019 в 02:40 Отговор

Това е един от най-слабите процесори, с които смартфоните са оборудвани през година.

Горина 26.07.2019 в 01:17 Отговор

За останалите характеристики не получихме нищо особено.

Гуджо 26.07.2019 в 05:16 Отговор

Работи смартфон, базиран на процесора Qualcomm Snapdragon

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.