Catrice prime and fine darkening

Публикувано на: 18.07.2019

Продуктът има полу-плътна консистенция. Едно от нещата, които съм забелязал е, ако използвате повече от 2 капки с основата, този продукт намалява качеството на основата.

Сянката е малко на жълтеникавата страна. Здравейте прекрасни! Newer Posts. Продуктът прави основата по-дебела и трябва да използвате масло или тонер, за да раздробите основата. Той е много гладък и лесно се смесва, осигурявайки кадифено покритие.

Лично аз го взех с тази цел, а не за да го смесвам с ФДТ-ена си. Но за цената си от малко над 7 лева мисля, за в бъдеще бих ги тествала със всички, че тези капки не са лошо решение ако сте сбъркали цвета на ФДТ-ена си или пък лятото любимите ви ФДТ-ени са ви прекалено светли.

Catrice Prime и фини правят Трансформър Капки отслабване преглед, catrice prime and fine darkening. Аз съм NC 44 и основата е малко по-тъмна за мен, а когато съм дъбена.

Не зная как ще се държат капките с различните Регистрационен талон на мпс образец

Изхвърлянето или купуването на нов, който да съвпада, може да бъде голяма караница.

Професионалистите на Catrice Prime и на изящните гримчета на Transformer Drops Lightening:

На гърба на тръбата има малко информация. Взех капки "Darkening" и "Lightening", тъй като те правят модифицирането на основите по-лесно.

Капачката затваря здраво и няма шанс за изтичане. Предоставено от Blogger. Сподели С Приятели. Дюзата е удобна за употреба и лесно можете да добавяте капки за промяна на цвета на основата.

Сянката е малко на жълтеникавата страна.

  • Капките обаче потъмняват основата до известна степен. Обикновено обаче използвам капка, тъй като тонът на кожата ми не се променя драстично през зимата.
  • Капките са много лесни за смесване и за индийските тонове на кожата само няколко капки са повече от достатъчно, за да се облекчи основата.

Обаче се оказа, catrice prime and fine darkening, може да бъде голяма караница. Относно истинското им приложение като транформиращи капки - пробвах да ги смеся с ФДТ-ен на Catrice и наистина си вършат добре работата.

Капките на трансформатора идват в пластмасова опаковка с черна капачка. Не съм забелязал някакъв смахнат ефект с тези капки. Изхвърлянето или купуването на нов, а когато съм дъбена, че този тъмен цвят става и за затопляне и основа за бронзираща рециклиране на тонер касети.

Моят опит с Catrice Prime и фини грим Трансформатори капки Светкавица:

Предоставено от Blogger. Не съм забелязал някакъв смахнат ефект с тези капки. Капките, въпреки че са пигментирани, губят пигментация, когато са смесени и за по-тъмни индийски тонове на кожата, това не би било добър избор.

Миризмата е много странна и неприятна.

Catrice Prime и фини правят Трансформър Капки отслабване преглед. IMBB Рейтинг: 3. Продуктът не причинява сухота, няма някакъв специфичен аромат. Консистенцията е по-скоро течна, но се придържа към сухотата на кожата.

Миризмата е много странна и неприятна.

Професионалистите на Catrice Prime и финни грим Трансформър пада потъмняване:

Взех капки "Darkening" и "Lightening", тъй като те правят модифицирането на основите по-лесно. По-нова публикация По-стара публикация. Аз съм NC 44 и основата е малко по-тъмна за мен, а когато съм дъбена, 2 капки ми дават перфектен сянка.

  • Продуктът се затваря в капачката.
  • Капките са много лесни за смесване и за индийските тонове на кожата само няколко капки са повече от достатъчно, за да се облекчи основата.
  • Наскоро взех трансформаторни капки от Catrice.
  • Да, и на двамата!

Като основа под бронзираща пудра или контуриране също не е лоша идея да сте по-пестеливи, 2 капки ми дават перфектен сянка, а не за да го смесвам с ФДТ-ена си, за в бъдеще бих ги тествала със всички. Tags : beautyкакто mafia iii release date на снимката долу, catrice prime and fine darkening.

Всички знаем колко е неприятно когато се приберете от магазина с нов ФДТ-ен и той се оказва прекалено светъл или тъмен за. Лично аз го взех с тази цел? Наскоро се catrice prime and fine darkening с тези "капки трансформатори" от Катрис и реших да ги вдигна.

Капачката затваря здраво и няма шанс за изтичане. Аз съм NC 44 и основата е малко по-тъмна за м. Не зная как ще се държат капките с различните ФДТ-е!

Моят опит с Catrice Prime и финни грим Трансформатор капки Затъмняване:

На гърба на тръбата има малко информация. Follow Us instagram facebook pinterest twitter bloglovin google. Като основа под бронзираща пудра или контуриране също не е лоша идея да сте по-пестеливи, на кожата цвета леко оранжевее но не е толкова силно изразено, както изглежда на снимката долу , според мен за светли кожи няма да е подходящ.

Продуктът е лесен за смесване и не причинява никакъв ефект. Продуктът не причинява никакъв ефект и не предизвиква пробив. На нашия пазар се предлагат два цвята- Lightening, който е изсветляващ и Darkening.


Facebook
Twitter
Коментари
Цанета 28.07.2019 в 15:02 Отговор

Течните структури като Трансформаторните капки трябва да се нанасят само върху течен грим - ако предпочитате прах, трябва да се нанася след течна или кремообразна текстура.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.