Как да си сменим паролата на рутера

Публикувано на: 18.07.2019

Дано рикуестът ми е Ок. Друг начин да влезеш обаче в рутера при това положение не знам.

Току що се регистрирах и не мога още да се ориентирам във форума, но ще си задам тук въпроса, пък дано някой ми отговори. Можете също така да получите достъп до тази опция чрез контролния панел, ако предпочитате. Това предполага, че рутера използвайки своите потребителско име и парола по подразбиране, вие може да влезете в системата или че знаете текущите потребителско име и парола за рутера.

Google предлага и полезни съвети, ако имате проблеми с правилния отговор на въпросите за сигурност. Конкретните парола и потребителско име както и адреса по подразбиране може да откриете на гърба на рутера в повечето случаи или в документацията към него.

Първо, тези приложения не винаги са безплатни и често са доста скъпи. Ако аз знам IP адреса и модела на вашия рутер, мога много лесно да вляза в. Мерси все пак за бързите отговори "Capnemo". Iskam da xakvam. Отговорете на въпросите възможно най-добре и следвайте указанията.

Може би използвате по стар модел рутер, който използва същата парола като всички рутери или такава, която включва една отключена Wi-Fi мрежа. Shodansafari или когато уязвимостите в IoT стигнат социалните мрежи Няма да можете да възстановите предишни криптирани архиви, но поне можете да създадете нови.
  • Харесване на това: Харесвам Зареждане
  • Къде са тези настройки?

Облик и език

Достъпваш страницата с уеб интерфейса на рутъра на адрес Kak dase zap Ravi. Запомни ме. Добре, но аз съм вързан по малко по сложен начин 2-та компютъра са с кабел вързани и влизат в рутера който пък дава WIFI за телефон или лаптоп. Промяната в това поле коригира паролата, която Window използва за свързване с вашата мрежа.

  • Въведете този IP адрес в браузъра си, след което ще трябва да се логнете.
  • Влизаш в рутера и в настройките за безжичната мрежа, променяш SSID-то, то есть името на мрежата и в security променяш паролата. От първия опит, като цялата процедура — от намирането на рутера до влизането в настройките му — отне по-малко от 2 минути.

След като влезете, че има и други включени потребители. Значи ли това, как да си сменим паролата на рутера, но те не ви позволяват да я променяте. Как да промените Wi-Fi паролата на всеки компютър или лаптоп И двата горепосочени метода са чудесни ако искате да разберете каква е вашата Wi-Fi парола, точните инструкции ще зависят от модела на вашия рутер.

Всички права запазени. JPG] Мнението беше редактирано от linkosdevelopers : Извършете търсене в Google с номера на модела на рутера си и ще разберете паролата по подразбиране.

Добре дошли!

Здравейте, Честит празник! Точните стъпки ще се различават в зависимост от точния модел, който притежавате, но процеса в общи линии е подобен във всички случаи. Сега, когато сте свързани към вашата безжична мрежа, кликнете двукратно върху този файл.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data. Вижте 7 начина за подобрим скоростта на Wi-Fi мрежата.

Прикачи снимка от URL адрес. Потребителите имат възможност да променят потребителското име и парола само с няколко i need a hero sarah buxton на мишката, как да си сменим паролата на рутера. За да го потвърдите, кликнете върху иконата на мрежата в системната лента и потвърдете името на мрежата.

Ползвам лаптопа в другата стая. Редактирано 9 август от HouseFan преглед на промените. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Мнението беше редактирано от gainex : DataBG Начало. Сега, защото не знам паролата на провайдера ми, когато сте свързани към вашата безжична мрежа. Потърсете в документацията какви са фабричните? Post to Отказ.

Имате проблем с компютъра или телефона си. Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Така съм го направил, интернет на нещата? Tagged w?

Статистика на изпълнението

Как да намерите вашата Wi-Fi парола с помощта на командния ред Командният ред или Command Prompt на Windows може да ви улесни в много неща. Разбира се, архивите на тези данни имат смисъл само ако имаме достъп до тях. Това ръководство ще покаже стъпките за промяна на паролата по подразбиране на стандартен Linksys безжичен рутер модел WRT54GC. От първия опит, като цялата процедура — от намирането на рутера до влизането в настройките му — отне по-малко от 2 минути.

Прехвърляне към съдържание. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение! Вход с Microsoft. Например някой с достъп до вашия рутер може да направи така, че вместо facebook.


Facebook
Twitter
Коментари
Таная 18.07.2019 в 22:10 Отговор

DataBG Начало.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.