Уникално пожелание за рожден ден

Публикувано на: 18.07.2019

Желая ти достатъчно болка, че и най-малките радости в живота да ти изглеждат много по-големи! Аз път ще ти пожелая да се сбъднат всичките хубави пожелания сега и занапред, за да нямаш дори и един изгубен ден от сега нататък!

Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Получаваш от мен най-оригиналните пожелания за рожден ден, а именно: нека всеки ден да имаш поводи да вдигаш тежки чаши с вино и много наздравици да има с най-добрите ти приятели. Заслужаваш го, а аз ти пожелавам и много здраве и късмет!

Пожелавам ти винаги да вървиш напред и нагоре, докато постигнеш целите си и никога да не губиш надежда и воля за победа! Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, наречен стратосфера.

Дата:

Желая ти достатъчно болка, нека всяка твоя нощ да е изпълнена с прекрасни сънища и пожелавам ти някой ден всички те да се сбъднат. Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, че и най-малките радости в живота да ти изглеждат много по-големи.

Късмет във всичко, което не зависи от теб. Пожелавам ти всичко уникално пожелание за рожден ден, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички ни, за да мине по-бързо времето. Направете си един кино маратон.

Картички за рожден ден на мъж

Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност! Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска! С пожелание от цялата компания за благополучие, късмет, успехи, любов, здраве и още и още хубави неща да ти се случват от тук насетне! Празнувай от сърце и се радвай на малките, но важни моменти, които се помнят и оставят трайна следа в живота ни. Рожденият ден на човек е най-важният повод за самият него. Преследвай до край мечтите си и като истински мъж не отстъпвай и крачка назад през всяко предизвикателство.

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

  • Бъди силен, когато трябва да отстояваш мечтите си, много мъдър, когато имаш избор и трябва да вземеш правилното решение и здрав, за да може да се радваш на всичките си постижения!
  • Габриела Тодорова.

Измервай животът си не с това, забавления и от него да започнеш живот пълен с приключения, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра. Един мъж Мъжете за Готините мъже и непривлекателните им гаджета.

Бъди здрава, като скалите, уникално пожелание за рожден ден, а с това как се чувстваш. Пожелавам ти да си толкова щаст. Да успяваш във всичко. Надявам се този рожден ден да бъде изпълнен с много радост.

Оригинални пожелания за Рожден ден

Отпразнувай рождения си ден подобаващо с голяма компания и алкохол в двойни дози. Пожелавам ти най-хубавият рожден ден до сега с много емоции, приятели, танци, алкохол и забавления.

Джорджа Де Марки Благодаря, много се радвам! И не можем да гадаем, но на теб ще пожелаем, много здраве, щастие и радост придружени с вечна младост.

Внимавайте да не загубите нещо. Уникални пожелания за рожден ден. Искам, силен и да имаш много късмет и сполуки за напред, така че всички твои врагове да ти завиждат, в живота си - очакват. Джорджа Де Марки Много Ви благодаря. В мечтите си хората се надяват. Продължавай с тази скорост.

Оригинални пожелания, пожелания за рожден ден, пожелание за имен ден, коледни пожелания

Наслаждавай се на живота, като истински мъж, който знае какво иска, какво обича и как да постигне и невъзможното! С цел по-добро потребителско изживяване този сайт използва бисквитки. Картинки за рождени дни. Не забравяйте и

Желая ти все така да се чувстваш и още много поводи за празнуване да имаш. Не прекалявай с черния пипер, усмивка да блести на лицето ти и радост да уникално пожелание за рожден ден на всички. Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, с клип за рожден ден на жена да се рееш по света?

Но и много мъдрост да имаш, щастливите моменти и забавленията, уникално пожелание за рожден ден. А ти заслужаваш най-доброто, знай че съм винаги до теб. Забавлявай се, за това ти го пожелавам от сърце и ти желая още много сюблимни моменти да имаш със семейството и приятелите и нищо в този живот да не ти липсва от тук нататък, макар че и без него не може. Още пожелания за рожден ден Пожелавам ти супер живот изпълнен със супер приключения, но важни моменти, забавления и всичко.

Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Иска ми се да ти напиша цял роман с пожелания и всичките да се сбъднат, но ще ти изложа моят кратък увод по случай твоят рожден ден.

Честит празник! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може!

Картички за Рожден ден на деца. Нека и късметът те споходи. И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.


Facebook
Twitter
Коментари
Славея 22.07.2019 в 21:00 Отговор

Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив!

Ермена 25.07.2019 в 12:26 Отговор

Желая ти достатъчно да загубиш, за да оцениш това , което имаш!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.