На всеки километър епизод 12

Публикувано на: 17.07.2019

Филмите на Неделчо Чернев. Димитър Георгиев.

Валентин Колев. Велински съобщава на Каназирев, че срещу него се готви покушение и трябва да засили охраната си. Любен Желязков. Още тук започва двубоят между двамата главни герои. Трите смъртни гряха Деянов и Вершинин са в България и се опитват да се свържат със своите.

Лили Енева. На всеки километър епизод 12 е финансирана от управляващата в България БКП и е посветена на годишнината от преврата на 9 септември гтогава представян като народно въстание. Деянов се връща в София. Великденска служба в църквата. По този начин се измъква Андрей Михайлов.

Посещават го полк.
  • От него научава, че на другия ден ще ги товарят на шлепове и ще ги издавят Българска телевизия Студия за игрални филми.
  • Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Избор по години

Валентин Колев. Сред пленените са бащата на малкия Никола Деянов и Войводата. Иван Хаджирачев. Стоян Стойчев. Велински има за прототип полицейския началник от Царство България Никола Гешев. Стефан Сърбов.

  • Деянов разбива бижутерен магазин и попада в затвора, където иска да разкрие провокатора на полицията.
  • Със самолет от Съветския съюз е изпратен парашутист. Психически сринат, Велински получава пристъп и умира във влака.

Петър Василев. По време на цялата първа част майор Деянов и Велински се намират в постоянен пряк сблъсък, като надделява ту единият. Иван Стефанов? Димитър Йорданов. Участвайте Защо.

Съдържание

Димитър Ицмарев. Сергей прави всичко възможно да забави полицаите, за да бъдат предупредени делегатите на конференцията. Боян Гаврилов. Филмите на Неделчо Чернев.

В Москва възмъжалият вече Никола Деянов получава задача да осигури пристигането на кораб с интербригадисти в Испания и да унищожи предателя, виновен за потопените досега кораби. Симеон Ганев.

Димитър Георгиев. Аспарух Сариев. Емилия Драгостинова. Таня Маринова.

Радослав Цветков. Георги Сарафов. Георги Георгиев-Гочето. Деянов е сборен образ на дейците на БКП през годините на комунистическата съпротива.

Скрита категория: Страници с неработещи препратки в източници. Георги Черкелов. Те преминават през множество перипетии: борба с нацистка подводницаприсъединяване към Съпротивата във Франция, Петър Ступел, Велински получава пристъп и умира във влака.

Иван Джамбазов. Вход Телефон на зрителя English Търсене. Никола Дойчев. Атанас Бояджиев .

Деянов се връща в София сам. По време на цялата първа част майор Деянов и Велински се намират в постоянен пряк сблъсък, като надделява ту единият, ту другият. Иван Обретенов. В нелегална квартира полицаи намиратрадиостанция и самоубил се радист.

Пепа Николова. Атанас БояджиевПетър Ступел. Деянов и неговият приятел и колега Вершинин се качват на кораба "Стела Бланка".


Facebook
Twitter
Коментари
Паруш 23.07.2019 в 15:08 Отговор

Лео Конфорти.

Венда 25.07.2019 в 00:49 Отговор

Обезврежда го и се уговаря с главния лекар на затворническата болница да сложи мъртвеца в запечатан ковчег.

Асасинтрон 17.07.2019 в 17:03 Отговор

Посещават го полк. Атанас Великов.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.