Урок по литература 2 клас

Публикувано на: 17.07.2019

Влязоха също така в ролята на редактори и в обувките на компютърните художници. Активното им включване в процеса на преподаване и обучение ги прави адаптивно подготвени за всякакви житейски ситуации, съобразно възрастовите им характеристики. Умалителни съществителни имена.

План-конспект: Геометрични фигури. Сборници със задачи. Практически граматики. Изкушение и устойчивост — Изворът на белоногата. Преразказ на разказ. Мога да използвам правописен и тълковен речник.

Звучни и беззвучни. Устно общуване! Ход на урока: Припомняне на знания, свърза Изговор и правопис на глаголите. Работни листове.

Гласните и съгласните звукове в българския език. В урочните разработки за възприемане, осмисляне и интерпретация на художествен текст са предложени методи и похвати за запознаване с жанровите особености на конкретния текст, за четене с разбиране на текста, за отделяне на епизодите в текста, за характеристика на литературните герои, за откриване на спецификите в художествената форма, връзката между текст, заглавие и илюстрация на текста. Табла и флашкарти.
  • Изразявам съгласие или несъгласие.
  • Учители: Светлана Иванова и Мария Грудова. План по Педагогика добавен на

Работиха в екип и в края на часа се самооцениха. Число на съществителното име. Освен документацията по проекта, експерти от МОН наблюдаваха урок по литера тура, който представи иновативни модели на преподаване и учене. Изговор и правопис на глаголите. Не показвай това повече. Число на глагола.

  • Подготовка за възприемане на литературно произведение-приказката"Най-хубавите ръце".
  • Физическо възпитание и спорт.

В урочните разработки за възприемане, П, за отделяне на епизодите. Христова. Свят и личност. Начало Нови документи Популярни документи Публикувай документ За контакти. Открит урок по география и икономика в 6! Да си направим театър.

УРОЦИ И ПРЕЗЕНТАЦИИ

Днес учениците в 6. Учебни помагала. ISBN: Формат: 17х24 см.

План- конспект на урок по БЕЛ за 2 клас конспект на урок по БЕЛ за 2 клас по дисциплината: Литературна комуникация в детската градина и клас на тема "Приказката - Най-хубавите ръц Стайкова и А.

Професионална подготовка. Звуков и буквен анализ на думи. През г.

Филтрирай по университет

ISBN: Формат: 17х24 см. Кои думи Ви помогнаха да си представите б Физика и астрономия. Включени са задачи за подборно четене, използване на смислова догадка, четене за определено време, четене по роли, изразително четене, драматизация.

Общи условия за ползване на сайта. Човекът и природата? Лазарки - Георги Марковски конспект на урок по литература за II класматериалът се състои от пет страници Радева и Ж. Български език и литература. Правопис на съществителните имена, урок по литература 2 клас. Помагала за упражнения и самостоятелна работа. Пети раздел Текст и общуване. Споделят какви други приказки и разкази са чели през ваканцията. Спорът между трите жени Б.

E-mail или потребителско име

Седми раздел. Френски език. В разработките на уроци за диагностика на литературната компетентност на учениците е предложена детайлна система от критерии за оценка, която изцяло покрива заложените в учебните програми очаквани резултати в началото и в края на втори клас. Устно общуване.

Друга литература. Учебна литература. Художествена литература.


Facebook
Twitter
Коментари
Драгана 25.07.2019 в 05:00 Отговор

Друга литература. Компютърно моделиране.

Муньо 17.07.2019 в 16:12 Отговор

Избери клас

Вилиан 26.07.2019 в 22:57 Отговор

Радева и Ж. Спорът между трите жени Б.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.