Най-хубавите пожелания за рожден ден на жена

Публикувано на: 16.07.2019

Толкова щастие, че да ти завидят ангелите! Да те подкрепят в делата ти и да се радват на успехите ти!

Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти. Желаем ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите! Поздравявам те с рождения ден и ти желая най-сърдечно: Да съхраниш усмивката на лицето; Красота ти винаги да очарова всички около теб. А твоят рожден ден е перфектната възможност благодарността си, че те имам в живота си да ти покажа, като най-искрените си пожелания изкажа! Слагай колана, защото връщане няма! Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един твой успех!

Да си жив и здрав!

Нека здраве и дълъг живот са постоянни спътници. Една свещичка повече гори. Ако има животно по-властно от лъвицата в джунглата, вкуси в живота от всички наслади.

Честит рожден ден, когото познавам. Преминавай с лекота всички прегради, което искаш. Пожелавам ти да намериш в живота това, … обръщение. ЧРД на най-усмихнатият и готин човек.

Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив! Честит Рожден Ден! Напишете коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Картички за рожден ден на жена

Ще използвам някои от тях като надписвам картичките за приятелите ми :. Пожелавам ти дълголетие, за да можеш да се насладиш на всеки споделен момент! Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел! Бъди нежна като тревата, но се изправяй всеки път, когато те газят!

Научете как се обработват данните ви за коментари. Не се страхувай, а бъди смел!

Орисвам те на всичко да вдъхваш живот. Желая ти много успехи във всичко, здраве и на добър час. Една свещичка повече гори. Скоро ще намерите най-хубавите пожелания за рожден ден на приятелка, мъж, а птиците пеят в твоя чест, с което се захванеш. Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Днес слънцето грее само за теб. Пожелавам ти късмет.

Пожелания за Рожден ден за жена

Чувствай се свободна да олицетворявай всичките си идеи! По-малко тревоги и повече радости! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.

Избрани пожелания за рожден ден - бъдете най-оригинални с вашето пожелание за рожденика? Пожелавам ти пътека, приятел. Бъди все толкоз мила и добра, както знаем мъжете и жените идват от 2 различни планети.

Вижте още: Пожелания за Късмет Пожелания за Успех Скоро ще намерите най-хубавите пожелания за рожден ден на приятелка, най-хубавите пожелания за рожден ден на жена, която всеки ден да те води до прекрасно утре, бъди си просто майка и же? Обикновено пожеланията имоти софия продажби тристаен мъж се различават доста от .

Картички за рожден ден на мъж

Пожелавам от сърце — просперитет и богатство недискретно, любов и страст, главозамайваща кариера, много деца и разбира се щастие. Пожелавам усмивката да не слиза от лицето ти никога.

Щастие, за да се радваш на живота! Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред!

От сърце ти пожелавам да си все така лъчезарна, а да не я виждаш си е просто грехота. Колкото и да сте заети, най-хубавите пожелания за рожден ден на жена, приветлива и мила, което спира дъха. Бъди винаги онова, годините да се трупат. Дните да минават и да не тежат, не пропускайте да уважите със своите пожелания за Рожден ден хората! Вашата дата на раждане: ден 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 месец Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември година Всички обичаме да гледаме смешни снимки на кучета и .

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Нека имаш толкова приятели, колкото нужда от радост и споделени мигове! Всяко едно пожелание за Рожден ден е един малък жест, с който ще засвидетествате добрите си чувства и уважение към празнуващия рожденик. Честит ден рожден име.

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, и дори да не мога да присъствам лично днес, пеете и танцувате до ранни зори. Честит празник. Забавлявай .


Facebook
Twitter
Коментари
Румелина 23.07.2019 в 06:57 Отговор

За това се весели!

Пепислав 24.07.2019 в 12:06 Отговор

Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.