Частен съдебен изпълнител пловдив продажби

Публикувано на: 14.07.2019

Място на проданта. Сливен Сливен гр. При настъпване на публичната продан, с издаването на протокола и връщането на документите, към протокола и обявлението за регистратурата се прилага и съобщението за спиране на проданта.

Кюстендил Кюстендил гр. Огледи по всяко време. Състои се от хол, кухня, спалня, баня и тоалетна и коридор. Обявления за насрочена продан на движими вещи, продавани в магазин, борса или явен търг с устно наддаване. Смолян Смолян гр. Промишлен парцел - кв. Бургас Бургас гр.

Rubikon от вчера. Кюстендил Кюстендил гр. Русе Русе гр. Просторен хол с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна и мазе 10кв. Място на проданта.

Благоевград Благоевград гр.
  • Пловдив Пловдив гр.
  • Много възможности за паркиране.

Hi. This is Verti.

Съдебните изпълнители или техните представители следва да предоставят за регистрация обявления на хартиен носител и в електронен вид. Двустаен апартамент на много добро място в широк център на гр. След изтичане на проданта обявленията се отлепят и се прикрепят към протоколите, които се издават в деня на проданта и се съхраняват в регистратурата. За целта се заявява дата и час, за обявяване на наддавателните предложения.

При заявка, извършена по телефона, е необходимо потвърждение на место в регистратурата в 3 — дневен срок от заявката, в противен случай съответната дата и час се считат свободни за провеждане на друга продан. Оферта Предлагаме Ви чудесен тристаен апартамент в луксозна новоизграждаща се сград..

  • Голям хол с тераса и отделна кухня, и две непреходни спални, баня и т.. Пазарджик Пазарджик Други държави обл.
  • Тиха улица, етаж до бул. Студио в новострояща се кооперация, в район с отлични комуникации, магазини, детски градини и училища.

Силистра Силистра гр. Днес ……………. Сливен Сливен гр. Към имота има прилежащо. Велико Търново В. Тристаен монолит, кв.

Земеделска земя

Извършва нужните отбелязвания във връзка с дейността;. Тиха улица, етаж до бул. Пловдив Вид на имота : Тристаен апартамент кв.

Не последен етаж? Удостоверение по чл. Габрово Габрово гр. Пловдив и е в района на Голямоконарско шосе. Година на строителство:.

Публични продажби

За целта се заявява дата и час, за обявяване на наддавателните предложения. Към имота има прилежащо.. Удостоверение по чл. Намира се на 7 км от гр.

Запази това търсене. Обявления за публична продан на недвижим имот и движими вещи по реда на недвижим имот. Нова ПВЦ дограма.

Апартаментът се състои от голям и светъл хол с кухненски бокс и трапезария, две ба. Не последен етаж. Придружително писмо. Предлагаме Ви чудесен тристаен апартамент в луксозна новоизграждаща се .

Евтини имоти от ЧСИ?

В сградата има централно топл.. Апартаментът се състои от голям и светъл хол с кухненски бокс и трапезария, две самостоятелни спални, две бани.. Много възможности за паркиране. До Банка ДСК.

Бърз и безпроблемен достъп до големите транспортни артерии на Пловдив. Виж повече. Оферта .


Facebook
Twitter
Коментари
Каролин 23.07.2019 в 06:43 Отговор

Жилището се състои от една просторна стая с малък кухненски кът и баня.. Жилището е със следното разпределение: п..

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.