Аларма за врата пловдив

Публикувано на: 14.07.2019

Gsm аларми СМ1 набират 2 номера при аларма. Предимства на аларми CM9K:. Цена на безжична аларма лв.

BSM Ltd Алармена система Home3 - комплект с инфрачервен детектор за движение и датчик за входна врата. Работа при зареден акумулатор - над 10 дни.

Перфектна система за контролиране на възрастни хора без да бъдат наблюдавани Без фалшиви сработвания Включване и изключване от дистанционни и от гсм апарат чрез набиране без разходи Без разходи при алармиране и управление Комплекта безжична аларма включва: Алармена система с gsm модул Дистанционни - 2бр..

Управляем изход с набиране или чрез съобщение. Контролер за отключване и охрана на врата GM9K Приложение:. Безжични аларми за къщи, гаражи ,мазета, пчелини и дворни места.

Максимален брой потребители с възможност за управление от гсм апарат - 2. Работа при зареден акумулатор - над 10 дни. HD-TVI видеонаблюдение. За вграждане или самостоятелнo използване. Информира за три степени на опасност Gsm aлармена система СМ4 използва три метода на изпращане на съобщения.

Пълна картина на алармения процес при охранителни системи СМ7 - зона причинила аларма и зони засекли нарушения по време на аларменото събитие, аларма за врата пловдив.

Дистанционна промяна на номера за алармиране и управление. Поставя се СИМ картата в гсм модула. Контролер за отключване и охрана на врата GM9K. Ръководство за работа с алармени системи СМ. Алармен а система, подходяща за охрана на малки обекти - жилища, офиси или магазини. Предназначение на безжични аларми СМ7: - Безжични алармени системи за дома и офиса. Пълна охрана.

  • Подслушване опция.
  • Степен на защита IP55 7.

Подходяща за всякакви потребители - управление чрез набиране от гсм апарат и дистанционни. Безжична аларма за дома и офиса, аларма за врата пловдив. Безжична алармена система с GSM модул, 4 безжични обемни датчици за движен? Комплекта безжична аларма включва:. За безжични аларми СМ7 комбинираното използване на жични и безжични датчици осигурява по голяма сигурност. Начин на управление чрез набиране от GSM апарат или от клавиатура.

Xavax "Mini" персонална аларма

Частична охрана - част от обекта не се охранява Sleep режим. Удобна за деца и възрастни с висока степен на сигурност Предназначение на охранителни системи CM9D.

При алармиране чрез набиране информира за 4 степени на опасност.

Информира за три степени на опасност Gsm aлармена система СМ4 използва три метода аларма за врата пловдив изпращане на съобщения, аларма за врата пловдив. Да се презарежда СИМ картата преди да изтече срока и по възможност в офис на оператора или по телефон, за да не се налага да се вади от гсм модула или да се сменя с друга при отпаднал номер 5. Осигурете си спокойствие и защита За работа с безжични датчици се използва безжичен разширител. Възможност на алармените кодове и тагове да осъществяват и контрол на достъп.

Цена аларма с гсм - лв.

Страници на известни марки

Магнитен безжичен датчик. Изходи при безжични алармени системи СМ7С - 3 броя:. Да се използва възможноста на gsm алармени системи СМ за уведомяване при отпадане на захранващо напрежение или акумулатор 3. Цена монтаж - 30 лв. Централа с гсм модул.

Чрез изпращане на SMS до аларма. Комплектът включва: алармена централа Home-3, инфрачервен детектор. Магнитен аларма за врата пловдив обемен датчик. Комплект2 - безжична гсм аларма СМ2 с 3 безжични магнитни датчици. При външен монтаж да се използват датчици за животни и то с положителни отзиви. Безжични аларми за мазе. Вариант 1: подходящ и при липса на мобилна връзка.

Напишете отзив

Жични зони - 6 Цена на безжична аларма лв. Централа с вграден gsm модул. Изключване шунтиране на група от зони на gsm алармa при охрана чрез rfid чип, цифров код и от гсм апарат Sleep режим. FullHD p резолюция на запис.

Безжична аларма с гсм модул. Магнитен датчик! Монтаж от всеки:.


Facebook
Twitter
Коментари
Еленко 19.07.2019 в 10:39 Отговор

Централа с вграден gsm модул. За по висока сигурност да се активира функцията за уведомяване при използване на дистанционни за управление.

Огнемир 17.07.2019 в 21:46 Отговор

Подходяща за всякакви потребители особенно за възрастни - управление чрез гсм апарат и rfid чипове. Алармена система с gsm модул.

Бенелена 20.07.2019 в 00:15 Отговор

Алармен а система, подходяща за охрана на малки обекти - жилища, офиси или магазини. Охрана на врата - Възможност за гсм известяване при всяко отваряне на врата - подходяща функция за следене на възрастни хора.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.