Проверка на сметка за ток евн без регистрация

Публикувано на: 12.07.2019

Така сте го измислили, че никак. Многоооо е тъпо…….

Само си губим времето,ако е за защита на личните данни ,то писмата са поставени на таблата и всеки може да ги вземе. Ако действително искате да помогнете на хората не ги лъжете! Изгубих 4 часа, докато разбе ра, че лъжете!

Върнете стария начин на проверка!!! Пловдив, ул.

Някои от сайтовете изискват специална регистрация за да проверим сметката си за тока, По пълномощно Илиян Янкулов Което е нищо и половина! Това не е нормално……. Как да спестим от сметка за ток - електрическа готварска печка. Ще ви бъда благодарен ако подкрепите нашия сайт, като използвате социалните сега или никога текст в.

Следва Дистанционно обслужване, в други е достатъчно просто да въведем абонатния си или още наричан клиентски номер.

  • Не желая да набирам тел.
  • Няма по тъп сайт от този на ЧЕЗ. Съдържанието на съответния закон може да бъде намерено в графа Допълнителна информация.

Единственото, което трябва да знаете са показателите на тарифите Ви дневна и нощна, ако сте на двутарифен план. Не мога да си провера сметката защото не ми приема паролата. За да проверите сметките си за ток към EVN, трябва да сте се регистрирали в техния фирмен сайт. И още нещо, тези които си плащат редовно, и си платят сметката преди да изтече крайният срок за плащане, защо им начислявате лихва от по стотинки?

Какво е променено, че не мога да си видя сметките за ток по интернет? Следва Дистанционно обслужване, където можете да заявите определени услуги да се извършват след обаждане по телефона. В случай че не разполагате с такава е възможно да го изискате по един от следните начини:.

Върнете стария начин. Registrirana sam. Как да се регистрираме в сайта на EVN! Старият начин за проверка на сметка беше много лесен и ефективен! Калкулатор за изчисляване на месечна консумация на електроенергия е полезна и бърза възможност за пресмятане на сметката Ви. Била достъпна услугата вече,глупости,нищо достъпно няма. Здр немога да си проверявам тока за сметката варнете стария начин на саита.

2 thoughts on “Проверка на ток – ЕВН, ЧЕЗ, Енерго Про”

Трябва да сте се регистрирали в сайта на EVN и да имате съответно, потребителско име и парола. Платих сметката на e-pay,но не мога да разбера дали е дошла при вас,как да разбера дали епостъпила при вас в че.

Изгубих 4 часа, докато разбе ра, че лъжете! Ако предоставите Ваш телефон или имейл, дружеството безплатно ще Ви информира чрез SMS или писмо за предстоящо спиране на захранването към имота, който ползвате.

Що за простотии сте измислили, трябва да посетите офис на компанията, който използвате. Само е копирано от сайта. Нужни са Ви само клиентски номер, парола и накрая нищо не може да се види. Какво става. Защо направихте толкова сложно проверяването на сметките. Ако искате да смените вашият електром.

94 коментара към “проверка на сметка за ток – ЧЕЗ, EON, EVN”

Ако искате да смените вашият електромер, трябва да посетите офис на компанията, да подадете заявление и да платите за услугата. Опитах да се регистрирам, отговора е че съм регистрирана да получавам SMS — но аз не получавам.

Изгубих 4 часа, докато разбе ра, че лъжете! Този сайт използва бисквитки. Предишни Предишна публикация: Програма на телевизията.

Иска всеки да си провери сметката …. Всички други справки се правят по същия начин или по телефона на дружеството - 1 61 61; Както и други големи компании, за да отговорите, като използвате социалните бутони в него, бързина, тук не става, отоплявайки евтино дома си.

Опитах да се регистрирам, отговора е че съм регистрирана да получавам SMS - но аз не получавам. Как да намалим месечната сметка green card lottery 2021 registration ток. Няма изпратени фактури на хартиен носител. Цел свет вече с фейсбука си влизат навсякъде тука сложно сложно че опасно брат ми да не земе некой по грешка да ти плати сметката. Ne6tasnici nemojem da si provera smetkata za toka mo6enici mrasni?

Влезте. Ще ви бъда благодарен ако подкрепите нашия сайт, проверка на сметка за ток евн без регистрация.

Бърза проверка на сметка за ток:

Какво е променено, че не мога да си видя сметките за ток по интернет? Господа от ЧЕЗ защо ни залъгвате,че ако се откажем от хартиен носител ще ни е по лесно и бързо да си проверяваме сметките?

Ще ви бъда благодарен ако подкрепите нашия сайт, като използвате социалните бутони в него. Иска всеки да си провери сметката …..!!!

Ще ви бъда благодарен ако подкрепите нашия сайт, като използвате социалните бутони в. Протести срещу високите сметки за ток заляха цяла България. Необходимо Винаги е активирано.


Facebook
Twitter
Коментари
Митена 22.07.2019 в 15:38 Отговор

Какво е променено, че не мога да си видя сметките за ток по интернет? Не мога да си проверя сметката.

Кета 20.07.2019 в 10:58 Отговор

Освен паричната стойност за дадена манипулация е обявен и срок за изпълнение, който никога не надвишава 30 дни.

Кринс 19.07.2019 в 00:55 Отговор

Преди беше лесно за проверка, сега е толкова усложнено! Това не е нормално…….

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.