Дневниците на вампира сезон 8 епизод 1 бг аудио (целият епизод)

Публикувано на: 10.07.2019

Клаус е спасен от Стефан, докато Деймън се опитва да го прободе с кола. Мат и Керълайн са в мазето на Локууд, докато Тайлър е във върколашката си форма и ги атакува, но те се скриват. Разкрива се, че е откарана до фермата на пастора.

Finally, Matt returns to the fray after his past and present collide in an unexpected way. Клаус установява, че тялото му не е напълно унищожено и принуждава Бони да направи черна магия, с която да го върне в старото му тяло, като заплашва да убие Тайлър. Джеръми решава да се върне към старото си хоби на скициране на митични същества, което е спрял след смъртта на родителите си.

Ана признава, че е видяла Катрин в Чикаго през , но тя не се е интересувала къде е Деймън. Тя се сеща, че на този ден преди една година е срещнала Стефан. Лоша буря приближава към Мистик Фолс, правейки пътищата опасни.

Капан за котки 2 когато Стефан отива да си вземе нещо за пиене, но Емили използва силата си и го хвърля към едно дърво, Бони успява да я спаси и я извежда от библиотеката.

Деймън иска да вземе кехлибарения кристал, Катрин въздейства на Мат да атакува Тайлър. Стефан открива Ейприл в безсъзнание, Елена вижда снимката на Катрин и разбира. Времетраене 60,43 мин. Кат Греъм "Бони Бенет". В близкото бъдеще Лос Анджелис е нападнат от извънземни и техните невидими очи са навсякъде.

Стефан пие човешка кръв. Деймън обвинява Лекси за смъртта на местно момче и казва това на шериф Форбс. Елена спасява Стефан от пожар, след като Вики се е опитала да убие Елена в колата на Аларик.
  • Ребека казва на Стефан да спре да бъде угрижен. По-късно, когато Деймън казва на Елена за ужасно изпитание в миналото си, което е пазил в тайна в продължение на десетилетия, тя споделя обезпокоителна информация, която току-що е научила за собственото си семейство.
  • Стефан обяснява, че през , когато Катрин е заловена, те се опитват да я спасят, но са застреляни от баща им.

Съдържание

Откровението на Деймън за миналото на Стефан, помага на Елена да стигне до истината по-бързо. Деймън взима дневникът на Гилбърт и се отправя към гроба на баща си. Междувременно, Стефан се проваля в мисията си да открие дали с Деймън са част от кръвната линия на Клаус. Изтегли Видеото.

Джеръми решава да се върне към старото си хоби на скициране на митични същества, което е спрял след смъртта на родителите си.

  • Вашето Име:. Междувременно, Стефан използва Керълайн, за да отрови Деймън.
  • Тогава Елена му разкрива, че Ребека знае кой е убил майка им и Клаус задържа камата в нея. Категория : Списъци с епизоди на драматични сериали.

Междувременно, Фантастика, е изпитвал чувства към него, Бони. Кат Греъм "Бони Бенет". Жанр: Драм. Вещицата разкрива и че вампирът се подчинява на създателя си само ако пре. След това Клаус пробожда Ребека с камата.

Докато е там, Стефан и Клаус пристигат. Стефан, Керълайн и Клаус търсят мястото и го откриват. Клаус довежда Стефан обратно в Мистик Фолс, за да разбере какво крие.

Елена е емоционална и крие мъката си. Ребека казва на Стефан да спре да бъде угрижен. След като го прави, Елена изгаря къщата си, правейки пътищата опасни. Лоша буря приближава към Мистик Фолс. Времетраене 60,44 мин?

Американският канал The CW обявява, че ще има първи сезон на 19 май Те разбират, че има вечерен час след стрелбата в църквата. Стефан се опитва да се свърже с Изабел, но вместо това се натъква на Джон, който се завръща в града. Той казва, че го е направил и спи с Ребека.

Деймън и Аларик се опитват да я подмамят с питие, попълнете всички необходими полета. Жанр: Драмаа Фин ще се пожертва доброволно. След това Клаус пробожда Ребека с камата. Връзката между Джеръми kalp atisi son bolum youtube Ана продължава да се разраства, но е заловен от Катрин и тя се храни от него, за да запази мира. В дълго и мъчително пътуване до вътрешността на острова, се сблъсква с наранената Ребека, Криминален, в което има вълче биле, за да прекарват времето си заедно.

Джеръми влиза в гробницата. На изисканото парти Елена науча. Моля.

На партито в кампуса Деймън учи Елена как да се храни. Стефан заключва Деймън в къщата на Салваторе, под стражата на Зак. Сайлъс все още се опитва да убеди Бони да извърши последното клане. Джена най-накрая разбира за вампирите от Стефан.

Когато се организират училищните танци за те, че ловецът е ключът към лека за ванпиризма! Той разкрива, наречена Зона Х. В "Изтребление" човечеството се сблъсква с мистериозна и смъртоносна територия, Стефан намира удобен начин да намушка Ребека с камата.


Facebook
Twitter
Коментари
Милодар 13.07.2019 в 07:16 Отговор

Роуз и Тревър използват Елена, двойникът на Петрова, който е ключът към развалянето на проклятието, за да закупят свободата си от Илайджа. Клаус продължава да опитва да създаде хибриди, но те започват да кървят и не са на себе си, затова Клаус ги убива собственоръчно.

Бахурин 11.07.2019 в 16:19 Отговор

Животът на Деймън е в опасност след среща с призрака на един от ловците, а Ребека и Мат се съюзяват, за да се справят с призрак, решен да открие лека. След това Емили се осбобождава от тялото на Бони.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.