Депеш мод песни с превод

Публикувано на: 09.07.2019

Аз искам някой,който да сподели, да сподели остатъка от живота ми. Винаги жадувам да поемам това, което имаш да ми казваш и всичко ще направя ценно, та сърцето ти усмихнато да е. Точно до мен.

Поеми ръката ми,слез отново на земята. Чух го в понеделник и леко се посмях. Re: Превод на текстове. Утешение, желая го толкова силно. Рядко може да се срещне наистина добър превод. Чух го в четвъртак.

O небеса,виждате ли какво виждам аз. Не виждаш ли,че е мъчение истинско изтезание за мен. You Move английски Spirit. Slow английски Delta Machine. Няма да падна на колене, молейки те да ме обичаш.

Не искам да започвам никакви богохулствени мълви, но мисля че Бог има лошо чувство за хумор. Помечтай си,помечтай си. Не искам никога да слизам.
  • Не искам да бъда вързан за никого.
  • La lune in I give you moon and stars.

Топ текстове

Не искам да стъпвам отново на земята. Аз ще загубя пътя си отново воден безнадежно,заблуден отново,така че можех само да се моля за милост от теб. Blue Dress английски Violator. Ще ти дарявам отново и отново и ще ми я отдадеш ли и ти. Аз искам да съм с теб,искам да споделя нещо.

Губя се в краищата на полата ти, ето цената,която плащам за мисията си. Told You So английски. Докато лежа тук с теб този срам лежи с нас говорим за любов и доверие които са без значение. Useless английски Ultra? Знам,че не можеш да бъдеш.

Все още вярвам в любовта от пръв допир. Nick at Night Гост. Внимателно се опитвам да страня от тези неща. Сега аз не търся опрощение или прошка за това,което правя.

Вдишай любовта! Macro английски Playing The Angel. Cover Me английски Spirit. Сега аз не търся опрощение или прошка за това,което правя. Broken английски Delta Machine.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Corrupt английски Sounds Of The Universe. Трябва да го чуя от твоите устни. В твоята стая Твоите огнени очи Разгарят пламъци Ще оставиш ли пламъка да загасне скоро а дали ще бъда винаги тук?

Отговори 24 Септември

  • Трябва да го чуя от твоите устни.
  • Ще ме поведеш ли към креслото ти.
  • Последна редакция: 08 Август от maomode.
  • Все още се справям все още побеждавам болката Пoзната на гнева ми повече от всичко друго.

Няма да падна на колене, молейки те да ме обичаш. Как стигнахме до тук,да сме толкова отдалечени. Аз предавам и сърцето и душата си жертвам ги за възвишената цел. Аз щях да направя всичко отново загубвайки моят път и падайки отново,така че можех да извикам отново милост от теб. Но ти винаги се mercedes c220 cdi w203 forum да бъдеш до мен и да депеш мод песни с превод падението ми когато започвам да пропадам. Снимки на Depeche mode.

Halo английски Violator. Да сподели най-съкровенните ми мисли.

Всички текстове

Борейки се със сълзите,майка чете писмото за пореден път 16 свещички греят в ума и. Странна любов, странни хълмове и странни падини. Споделяме един на друг надеждите и страховете си.

Тази нощ. Интервюта с групата. In Sympathy английски.


Facebook
Twitter
Коментари
Босилко 17.07.2019 в 02:44 Отговор

Станахме толкова преходни Толкова малко ни бе останало да си дадем.

Калика 17.07.2019 в 20:11 Отговор

Откакто кокалестите и пръсти ме обгърнаха смъртта дълго и въртеливо ме поглъща. Отговори 10 Август

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.