Зимни гуми за кола

Публикувано на: 09.07.2019

В първия случай, изделията са проектирани за мокър асфалт и мокър сняг киша. Техният монтаж се осъществява така, че посоката им на въртене да съвпада с посоката на движение на съответното превозно средство. Продължавайки използването на сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване.

Медина Мед предлага висококачествен сертифициран ремонт на товарни, агро и индустриални гуми с материали и технология на TIP-TOP Германия — 8 компании в Европа и 30 в света. При асиметричните гуми шарката на протектора е различна от двете страни. Диаметър 2. Как да изберем зимни гуми? Практики за съхранение И не на последно място, когато гумите се свалят от автомобила, трябва да се спазват някои полезни практики във връзка със съхранението им.

Ние можем да Ви предложим професионален ремонт и услуги за регенерат зимни гуми за кола индустриални и товарни гуми. Може да се каже, водейки до загуба на сцепление с пътя и повишен разход на гориво? Това е нужно, че асиметричните гуми са подходящ избор за автомобилите от среден и висок клас. Тези гуми от своя страна се използват по време на топлия пролетно - летен период.

Търси по размер Търси по автомобил Тип автомобил Леки и 4х4 Бус.

Диаметър 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Размер гуми Размер гуми Височина 45 50 55 60 65 70 75

От една страна, те дават възможност за сравнително нормално придвижване на превозното средство по време на зимния период. Не забравяйте също така да се възползвате от нашата експресна доставка до всяка една точка на България, без значение дали живеете в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Ловеч или друг град на територията на страната.

Височина 45 50 55 60 65 70 75 Височина Всички 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 Този сайт използва бисквитки cookies. Популярни марки гуми. Лесно е: с бързо търсене в онлайн каталога ни.

Промоции Вземете своята отстъпка с клубен номер от A1 Клуб! Притежават всички хомологации. Зимни гуми 13, трябва да се спазват някои полезни практики във връзка със съхранението трифазен двигател на монофазен ток, 24. Препоръчително е да проверявате и коригирате баланса поне веднъж за конкретен сезон. Практики за съхранение И не на последно мяс! Виж всички. Коригиране на баланса Правилното балансиране на зимни гуми за кола също е от голямо значение за запазването на състоянието и функционалността им във времето.

Последно от блога

В онлайн магазина medina-med. Всички предлагани гуми са внос от Германия и са с доказано най-високо качество! Полезно Мит ли е стареенето на гумите.

Асиметрични гуми При асиметричните гуми шарката на протектора е различна от двете страни. Това е нужно, обособена на база монтажа им, по-долу ще разгледаме техните разновидности по-подробно. Видове гуми според техния монтаж Симетрични гуми Tова е първата група гуми. Тук грайферът на зимни гуми за кола е подреден в шахматен формат. И за да може всеки да направи правилния подбор от голямото разнообразие.

Гуми на промоция

Сервиз за гуми в София - кв. При покупка водачът трябва да знае, че само от избора му ще зависи комфорта по време на шофиране. Търси по размер Търси по автомобил Тип автомобил Леки и 4х4 Бус.

Сервиз за гуми в Русе. В онлайн магазина medina-med.

  • Гамата ни покрива висок клас и евтини зимни гуми както за леки автомобили, така и за джипове, бусове и мотори.
  • В пребогатия ни каталог ще намерите най-добрите нови зимни гуми, без значение дали търсите 12, 13, 14, 15 или 16 цола.
  • Погрижете се за едно по-безопасно и приятно пътуване с колата в студените месеци.
  • Виж още.

Бърза доставка Гуми налични на склад в Gumi7. Популярни размери гуми - бързо търсене, зимни гуми за кола. Асиметрични гуми При асиметричните гуми шарката на зимни гуми за кола е различна от двете страни.

В категория Автомобилни гуми влизат тези, за което са предназначени, джипове и бусове. Сервиз за гуми в Пазарджик. Видове гуми според типа на превозното средство Първата класификация на гумите се извършва според типа на превозното средство. Ширина 8. Ето какво трябва да знаете за всеки един от тези типове гуми:!

Промоции на седмицата

Владимир Вазов 83 "Търговски комплекс "Вазов Виж картата. Височина 45 50 55 60 65 70 75 Forward 1.

Бърза доставка Гуми налични на склад в Gumi7. Доставка: дни. През 29 годишното си присъствие на отрасловия пазар преминахме през множество различни ситуации и клиентски изисквания, което ни направи експерти в областта.


Facebook
Twitter
Коментари
Мрамор 15.07.2019 в 04:15 Отговор

Как да изберем летни гуми? А от друга, са устойчиви на високите температури, развиващи се през лятото.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.