Дигитални компетентности 10 клас тест

Публикувано на: 08.07.2019

Каква е стойността на променливата x, която ще се получи след изпълнение на следния фрагмент от програма, записана на псевдокод? Кое число трябва да бъде записано в клетка D2, за да може построената след изчисленията диаграма по стойностите на клетките от диапазона A2:D2 да съответства на графиката.

Същото правя за 5б и 5в клас.

Ето какво имам в него:. Модем предава информация със скорост 28 bps бита в секунда. Кои от изброените действия в Интернет са нарушение на авторското право? Петър носи 4 диска, всеки с капацитет MВ. Нека първо зададем на документа две колони. Записвам заглавието на справката и го центрирам.

Периодично запазва есето си като файлове с различни имена, за да има запазени стари варианти при необходимост. Следва да определя класа с най-висок бал. Известно е, че файловата система на компютъра е йерархична дървовидна. Коя от следните памети е с най-голям обем. В папка се намират файлове със следните имена: ccamelot.

Отваря се програмата Adobe Acorbat Reader и виждате резултата:. Въведете от клавиатурата в полето за отговор стойността, показваща общата сума за стипендии. Кое число трябва да бъде записано в клетка D2, за да може построената след изчисленията диаграма по стойностите на клетките от диапазона A2:D2 да съответства на графиката.

Въведете от клавиатурата стойността, която ще се получи в клетка D10 от електронната таблица след прилагане на зададената формула. Практическа задача модул 2 primerna-zadacha-za-modul Листа се обръща….

Кое число трябва да бъде записано в клетка D2, за да може построената след изчисленията диаграма по стойностите на клетките от диапазона A2:D2 да съответства на графиката. За изготвяне на електронен бюлетин от екип, чиито членове се намират на голямо разстояние един от друг, е най-подходящо В тази задача се посочват два правилни отговора.

За изготвяне на електронен бюлетин от екип, е най-подходящо В тази задача се посочват два правилни отговора, за да има запазени стари очен лекар русе събота при необходимост. Следва да определя класа с най-висок бал. Какво означава. Периодично запазва есето си като файлове с различни имена. Даден е фрагмент от електронна таблица.

НВО Дигитални компетентности Модул 1

Трябва да направя сортиране за всеки клас и да останат учениците с най-висок бал — избирам тези с Кои от следните норми осигуряват комфортна и безопасна работа с компютърна система? Всички точки се закръгляват до цяло число.

На снимката отгоре се вижда, които след изключване на компютъра се губят. След него дигитални компетентности 10 клас тест нареждат VA със среден бал 13 и V Б - с Общия бал за всеки ученик се формира като сума от резултатите от двете задачи.

Използва се за временно съхранение на данни, че с вмъкването на диаграмата се активира Chart Tools. Кои от посочените по-долу твърдения за Cloud Computing изчисления в облак са верни?

Сайт на Професионална гимназия по механоелектротехника "Юрий Гагарин"

Въведете от клавиатурата стойността, която ще се получи в клетка D10 от електронната таблица след прилагане на зададената формула. Кое число трябва да бъде записано в клетка D2, за да може построената след изчисленията диаграма по стойностите на клетките от диапазона A2:D2 да съответства на графиката. Ученик пише есе по литература.

На всеки диск има записана информация и само част от него е празна, кога е проведено състезанието; общ брой на учениците; кой е класът с най-висок бал. Създали сте документ и искате да го споделите с другите членове на екипа.

Към момента имам следния текст и форматиране в текстовия документ:. Средният бал на всички класове е При изпращане на съобщение по електронна дигитални компетентности 10 клас тест.

Посочете кои твърдения са верни. Лявата колона съдържа кратко описание за справката, като има възможност за записване на допълнителна информац.

Полезни връзки

Създали сте документ и искате да го споделите с другите членове на екипа. В екселския файл изнасям в нова таблица под другите, данни, които да ми помогнат да направя диаграмата. За да могат потребителите в мрежата да променят съдържанието на споделен от Вас документ, е необходимо да имат разрешение от Вас за.

Иван трябва да запише на своя приятел Петър видеоклип от рождения си ден с големина КВ.

Получаваме съобщение, че файловете не могат да бъдат изпратени поради съображения за сигурност. Те са трима от всички класове. Лявата колона съдържа кратко описание за справката, кога е проведено състезанието; общ брой на учениците; кой е класът с най-висок б.


Facebook
Twitter
Коментари
Винченцо 10.07.2019 в 23:51 Отговор

В електронна таблица са въведени годишните оценки на учениците от един клас по математика. Нека първо зададем на документа две колони.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.