Нови зимни гуми с стар дот

Публикувано на: 06.07.2019

Търговище област Търговище гр. Не си ме разбрал.

Последните качени гуми изкараха 7 години на тях. Ако си решил да ги купиш, спазвай точно правилата на експоатация. Варна гр.

Виждал съм и продължавам да виждам много хора които карат гуми от преди ма година и са доволни. Sign In Sign Up.

А може просто да ги караш по-малко сезони, нови зимни гуми с стар дот. Налична са 2 фактора: - с времето гумите стареят - в зависимост от сместа по-малко или повече; - UniRoyal ползват предимно много меки смеси. Гумите са нови със стар дот. Гаранция, че не са нови, ако ги сложи отпред де.

По тематаако гумите са съхранявани добре не е проблем да се карат.

Търси само в заглавията. В случай че имате въпроси от какъвто и да било ценови характер, можете да ползвате нашия напълно безплатен калкулатор за гуми. Въпроси и предложения.
  • Не просто усмихнат а широко усмихнат.
  • За втора или трета зима е абсурдно и рисковано да ги ползваш. Бях да ги видя, склада е огромен и гумите всъщност не виждат слънчева светлина, просто няма прозорци.

Гуми на промоция

За втора или трета зима е абсурдно и рисковано да ги ползваш. Insert image from URL. Габрово област Габрово гр. JINYU Дори в момента на Кашкая са 9 годишни летни гуми и 5 годишни зимни Posted June 4, Форумът и всички качени файлове се ползват при условията на Криейтив Комънс договор!

  • Гумите са за боклука.
  • Добрич област Добрич гр. Варна 02 декември 60 лв.

И едно последно припомняне: според Закона за движение по пътищата в България е задължително от 15 ноември до 1 март всички автомобили да бъдат със зимни гуми или поне с такива с дълбочина на протектора не по-малка от или равна на 4 mm. Цената е такава защото комплектите са само два и защото съм аз.

Ако търсите универсални летни, но все пак .

Бърз преглед

В случай че имате въпроси от какъвто и да било ценови характер, можете да ползвате нашия напълно безплатен калкулатор за гуми. Преди 17 часа, CVT написа:.

За гума дето е седяла 7 години - не знам

Регистриран на: Сря Юни 23, pm Мнения: Рейтинг: Височина Всички 8. Добрич област Добрич гр? Тези гуми са годни за употреба при определени условия, докато разваленото мляко не е годно по никакъв начин. От какво точно ще му се заиграе волана.

Виждал съм и продължавам да виждам много хора които карат гуми от преди ма година и са доволни.

Join the conversation

А с грайфер под 2мм на сухо си е ок, но на мокро почва да се усеща лек аквапланинг при леко покрита с вода настилка. Да, европейците направо се скъсват да карат със 7 годишни гуми По-добре недей, особенно пък Бриджстоун.

Сега може и някой от колегите професионалисти да напише нещо. Варна 02 декември 60 лв.

Преди 8 часа, edited. В случай че имате въпроси от какъвто и да било ценови характер, можете да ползвате нашия напълно безплатен калкулатор за гуми?

Re: Зимни гуми Спор основаващ се на неверни и необосновани твърдения за мен е безсмислен. Въпроса не е на гледна точка. В най-лошия случай на зима ще ги продадеш. Чудя се дали стават за каране поне за някой друг месец Posted June 4, Joro Irl написа:, нови зимни гуми с стар дот.

Recommended Posts

Лично аз смятам, че нищо и няма на годишна гума и ако цената е доста надолу си струва упражнението, така или иначе гумаджията има интерес да се отърве от нея, народа се изучи и знае как да разбере кога е произведена.

Celica TS Morel sound system! Моят профил. HIFLY 1.

Дано в твоя случай да си ОК, а иначе благодаря за личното ти мнение. Примера с млякото е абсолютно адекватен, както и пример с всяка стока с изтекъл срок на годност? Това е факта, но лично според мен гуми с ДОТ над 5 години трябва да се продава с много - много сериозна нови зимни гуми с стар дот.


Facebook
Twitter
Коментари
Лилко 09.07.2019 в 22:59 Отговор

Като се изтъркат малко може и да падне втвърденият горен слой и работата да се подобри. Продавам 4бр.

Бънчо 11.07.2019 в 19:09 Отговор

Celica TS Morel sound system! Книжовник, Хасково 21 ноември лв.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.